Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 28 122
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Нели, ако се притесняваш и болките не намаляват отиди до Болницата за успокоение. За работата, няма ли как да спреш или да излезеш в болничен. А иначе прегледа кога ти беше, 24-ти ли?

Мира
, добре дошла! Разбира се, че приемаме нови!  bouquet Дано скоро се похвалиш с втора бременност! Hug Hug

# 241
  • Пловдив
Зузи, защото аз си реших, и тогава чхг-то беше над 12, два дена по-късно около 29.
Цкълът ми е нормален, на 30 дни.
Ову никога не съм мерила.

@Daniella@ добре заварила, с теб за малко бяхме заедно в темата за септември.

# 242

@Daniella@ добре заварила, с теб за малко бяхме заедно в темата за септември.

Така ли, не си спомням? Какво стана при теб, кога го загуби? Химическа ли е била? За съжаление и аз го загубих, дано оттук нататък лошото е зад гърба ни! Praynig Praynig

П.п. Зузи, сори за спама! Hug

# 243
Ха ха ха сега май кръстница ще трябва да ставам ММ ми вика че съм шемет неземен който така го кара да се смее понякога   май и вас успявам да разсмея Joy Joy Joy.
Дани на 22.04 съм на преглед. Ходих до спешното миналата събота  бях в 4г.с и 3дни май нищо не се видя и доки ми вика ами с тия болки може да е извънматочна може да е хим. а може и нормална бременност точно в този ред ми ги изреди, няма нужда вика нищо да пиеш ако е успешна бременност ще се  развие  пуснаха ми чхг беше 1043 т.е. се удвоява  и ми идеше да го сектирдосам тоя че ме наплаши и затова сега си кротувам, и се моля всичко да е наред Praynig
п.с Дани работа ще мога да спра след месец.
ЗУЗЕ  Hug

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 15:49 от nelkamilano

# 244
Зузи, защото аз си реших, и тогава чхг-то беше над 12, два дена по-късно около 29.
Цкълът ми е нормален, на 30 дни.
Ову никога не съм мерила.

Аз бих пуснала хормоните на 3-ти ден (поне ФСХ, ЛХ+естрадиол), бих засякла О с тестове, за да видя все пак колко дни е лутеалната фаза, бих проверила и щитовидната жлеза. Ако нищо не излезе там вече бих проверила какво е положението при плувците на мъжо. Имай обаче предвид, че при всяка жена почти се случва да преживее химическа, без дори да подозира, че има такава...не винаги има повод за притеснение, но си е добре да си наясно какво е положението. При теб в какъв период от време се случиха двете?

# 245
Нели, не се притеснявай, всичко ще е наред, ЧХГ-то ти е било екстра. А и до прегледа има само седмица, ей сега ще се изниже! HugА и болките са нормални в началото, много момичета са ги имали! Simple Smile

# 246
  • Пловдив
Първата януари.
А втората миналата седмица.

Но аз се чудя вторият път имало ли е бременност или не.

Нели, няма нищо по-полезно за теб и за точицата да си спокойна. Знам че си го знаеш, но да си кажа.

# 247
Много е възможно всичко да е било случайно и еднократно. Все пак ти ще си прецениш как да постъпиш..дали да отдадеш нещата на случайността или да провериш дали има причина за това.  Hug

# 248
  • В сърцето на любимия човек
Мира - добре дошла  Hug Съжалявам, за това, което си преживяла. Надявам се престоят ти тук да е кратък и приятен  Hug

Момичета - аз май съм с гнойна ангина  ooooh! От няколко дни ме наболява гърлото и сега си погледнах сливиците - дясната е цялата обложена  ooooh! Смуча хомеожен от събота вечерта, но вчера почти не ме боля и мислех, че ми се е разминало. Освен чай от лайка със сода, мед с лимон и хомеожен, какво друго взимате за гърло? Мисля да го атакувам довечера, пък дано ме отмине  Praynig

# 249
  • Пловдив
Признавам си без бой, че неможах да ви изчета, от това което запомних на пръв преглед е:
Честита дъщеричка на Пони, да расте живо, здраво и усмихнато дете!!!
Тони - прекрасно мако бобче си имаш, честито   Heart
Нелка - почивай колкото можеш, без лоши мисли колкото и да ти е трудно и след седмица-две да ни се похвалиш с туптящто сърчице  Hug
Иначе аз се оциклих  #Cussing out, трябваше да пусна хормони на 3-ти ден от МЦ, но т.к ми дойде петък вечер -1 ден, събота 2, неделя 3, нямаше как да ме прегледа док. за задържан фоликул и хормоните пак се отлагат за др.месец  #2gunfire Ама каквото такова, като ми свърши налягам ММ и почваме да се трудим  luvbed пък каквото стане Crazy

# 250
Минавам диагонално.
Валдеса, щом е дошло в петък вечер, за 1-ви ден се брои събота. Днес можеше спокойно да си пуснеш хормони.
Мира, добре дошла и скоро - вън оттук  Mr. Green
Много хубава първа снимка на точицата на Тони  Heart Eyes
Ева, изгледах предаването, няма как да не се разчувства човек - толкова младо, красиво, умно и приветливо момиче.... Няма ли как да дойдете до Плд, ще ви свържа с много добри рехабилитатори.
Прахи, ще ми разкажеш ли по-подробно за хранителния ти режим преди процедурата? Може и на лични, за да не спамим останалите.
Magyg, напълно е възможно да няма ову, а БТ да е висока - аз съм примерът в това отношение, с 2 такива проследени цикъла.

# 251
  • София

Мира- добре дошла и да не се задържаш   bouquet

Пънче, нали знаеш- сода на ръката, бъркаш и чистиш налепи.. много е гадно, но на следващия ден си пушка. Карала съм като малка по няколко гнойни на сезон само (с 3та сливица съм) и така се оправяха нещата  Peace

И.. аз няма да раждам- ПЪК!!!!!! Ще си държа Ирен в корема до бала й  Crossing Arms Страх ме е и не искам. Точка!

# 252
Здравейте  Hug Hug
Не съм влизала от много дни ,връщам се да чета назад Peace
Мира добре дошла  Hug
Честита дъщеричка на Пони Hug Hug

# 253
  • Северозапада

И.. аз няма да раждам- ПЪК!!!!!! Ще си държа Ирен в корема до бала й  Crossing Arms Страх ме е и не искам. Точка!

А Ирен на какво мнение е?  hahaha

# 254
  • Пловдив
Добре заварила на всички!
Много сте мили  Hug

Общи условия

Активация на акаунт