Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 28 136
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Сливен
И от мен честито на Сладката, да е жива и здрава Анита, да носи много радост на своите близки    bouquet

# 496
Добро утро  Mr. Green

Гълъбице бяла Mr. Green, стиснала съм ти палчета Praynig Нормално е да си притеснена, винаги е така, но всичко ще е наред, ще видиш  Hug

А снимки от пловдивската среща няма ли  Crossing Arms

Поспалане, профилактично Hug

Естелка, направо ти завидях за треволяците, небето и птиците..умирам за такова "презареждане", което само природата може да ми даде  Crazy

Само толкова запомних, докато четох не особено задълбочено, че пак щъкат разни екземпляри покрай мен  Mr. Green

# 497
  • Варна
Здравейте, мацки!!!
Петък е!!! Снощи цяла вечер коментирахме с милото предстоящия ремонт... мен леко ме обзема от сега чувството на безнадеждност като си представя каква мръсотия ще е и как ще трябва да мия чинии в банята.... но май мисля да накупя еднократни чаши и чинии, че да изхвърлям и да не мия толкова много неща Simple Smile Оххх... гадост!  smile3506
Принцеска, наистина е трудно да се съчетаят гладуването с готвенето... аз мога да пробвам по време на ремонта  smile3503
Кокоситки... чакаме снимки от вас... с количка и без количка... Simple Smile добре, че сега поне временцето се отвори хубавко Simple Smile
Тони, херпеса се лекува в първите часове на избиването му. Аз понеже много страдам от херпес и си го усещам още преди да е избил и започвам мазане, лазер и ако е тежко (вдигам температура и ми се надуват лимфните възли зад ушите) - хапчета. Ти си изпуснала момента, за това започни само да мажеш и внимавай, не го пипай, защото е заразно. Мажи се с Ацикловир и ще ти загори по-бързо поне.
Линка, любимата и кукла от детството се казва Лина (още е жива, макар да прилича на куклите от психо филм)
Дани, супер за прахосмукачкта! Браво на мамито ти!  smile3501
Смайлче, имаш стиснати палчета от мен за вторник... Всичко ще е ОК! Много те прегръщам!
Лилка, честито сърчице! Simple Smile  Hug
Зузи, хубаво да си изкараш при мама и тати и да не мислиш за тръшнатите на работа врати. Много ми хареса и това, което си публикувала за бурята и танците. Точно така е!
Патенце, ще има снимки... само да стане! Сега се лутаме в мебели. Аз знам точно какво искам, но да видим дали някой ще ми го направи за парите, които аз искам да дам (предвидила съм почти 50% повече от това, което сме говорили с милото, но той не знае, че да не се отпуска много...).  Стискам ти палци, миличка, да си има хубава причина за Т.
Хайде, мацки, да се мятам на тръстиката, че нищо че е "ден на майстора", пак трябва да се работи... Simple Smile
Хубав ден и гуш на всички... (аз май пак много писах...)

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 10:20 от Ева Б.

# 498
  • София
Гълъбице бяла, (много ми хареса, Зузи), аз те разбирам напълно, всичко ще е наред, чакаме те с добри новини  Hug

Приятен ден на всички, че с тоя форум ще ме изволнят накрая  Mr. Green

# 499

Лилка, честито сърчице! Не искам да те плаша, но и Рейни ще ти каже (беше писала в отчетната, че я е карала няколко пъти), че варицелата повтаря. Някои хора просто не изграждат траен имунитет към нея. Рядко се случва, но има и такива случаи. За твое спокойствие можеш да пуснеш изследване за антитела, за да си сигурна имаш ли имунитет, а не само да трепериш дали се е заразила малката.

Точно това ми обясни и док.Преди малко му звъннах.Каза че ако се заразя лошо. Sad.Дори и да съм я карала била  повтаряла.Каза ми за антителата,да видя дали има опасност да се заразя.Трябва да се запоинтерисувам.Утре мислех да си пусна едни изследвания личния лекар ми беше дал талон за профилактични и ще питам за тези антитела дали влизат ,ако ли не ще платя ако трябва за да се пазя.
То какво да се пазя ако малката е в кюпа, то и аз ще съм  ooooh! .Дано са силни тези ми антитела newsm78 .Ако не е едно ще е друго  #Cussing out,но смятам че ми е силен организма и ще е наред всичко. Praynig

# 500
Мерси за палчетата  Hug Всичко е перфектно, док каза, че не било нужно да чакам 3 месеца и съм готова за бебче  Grinning Grinning Grinning Каза да си направя профилактично някакви изследвания за рубеола,токсоплазмоза и още две които не запомних.Отидох да си ги направя в Писанец (45лв общо.. #Crazy )

# 501
  • Варна
Лилка,
пусни си антитела на първо време и след това мисли. Ако са наред, което вероятно е така (да, знам, че варицелата повтаря, но в много редки случаи, по-скоро смятам, че са изключения, отколкото правило) няма да се притесняваш, ако има вероятност да те повтори има ли кой да гледа малката за няколко дни - баба например, докато се разбере дали се е заразила?

# 502
Лилка,
пусни си антитела на първо време и след това мисли. Ако са наред, което вероятно е така (да, знам, че варицелата повтаря, но в много редки случаи, по-скоро смятам, че са изключения, отколкото правило)

+1 Peace

Гълъбче, видя ли  Laughing Hug

Приятен ден на всички, че с тоя форум ще ме изволнят накрая  Mr. Green

hahaha

# 503
  • София
Гълъбче, честито, чакаме да се поФалиш съвсем скоро значи  Hug

Зузи, не мой с лошо, Ша тА скастря  Mr. Green

Лилка, ако си я карала единствения вариант да те повтори е Херпес Зостер, той не е опасен за плода, освен в последните седмици заради опасност да се предаде на бебето при раждането, вземи биозин и за теб, и за малката (различни са, едното е Кидс, другото Мама) и не се шашкай излишно  Hug

# 504
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug

Наминавам само да ви нагушкам  Hug  Hug  Hug и да стисна палци на всички, които имат нужда  Praynig

Скрит текст:
Снощи отидох на гости на една приятелка, уж "за малко". От приказка на приказка, подпукахме едно бяло вино  Drunk  с някакви сиренца  ooooh! Резултата е , че днес една си държа очите отворени  Tired За капак и препуших  ooooh! За съжаление кафето не помага  Tired

Пожелавам ви хубав и усмихнат ден   bouquet

# 505
Ааа, Пънче, нали си имала готина вечер, това е рискът на другия ден  Mr. Green  Hug
Привеет  Hug
Пате рошаво и пернато, ще ме направиш много щастлива ако в теб вече има едно ново начало  Heart Eyes Дано, мила  Praynig
Естелка, Моме, Перу  Hug Профилактика  Mr. Green
Зузано, ти се радвай на петъка   Mr. Green  Hug
Лилка, не се тревожи излишно  Hug
Палци за всички  Praynig
Утре само да имам повечко време ще ви представя бабанка  Heart Eyes
Ааа, Рейн я няма  Praynig
Прекрасен ден  Heart Eyes

# 506

Резултата е , че днес една си държа очите отворени  Tired

дръж ги затворени, к'во се мъчиш hahaha

Джаки, още веднъж ще споделя, че много се радвам, че се завърна при нас  Hug

Рейн сигурно е забегнала нанякъде пак или се възстановява след снощния побой, нанесен й от беба  Mr. Green

Кокосчо, гуши-гуши  Heart Eyes

# 507
Скрит текст:
Снощи отидох на гости на една приятелка, уж "за малко". От приказка на приказка, подпукахме едно бяло вино  Drunk  с някакви сиренца  ooooh! Резултата е , че днес една си държа очите отворени  Tired За капак и препуших  ooooh! За съжаление кафето не помага  Tired

Алка -Зелцер  Mr. Green

Има кой да я гледа малката да, ама тя ако ще се опъпява вече няма какво да я пазя  нея и себе си тя е заразена.Не се притеснявам много, естествено няма как ще съм на тръни около 20дни,но като съм я карала и ми е силен организма като имунитет да се надявам че ще е добре всичко.Утре ще пусна за всеки случай.

Скрит текст:
Оф ,чакам да стана леля за втори път.Много се мотат нещо -секцио е ,явно по късно са взлезли ли ?

А ето го появи се младежа Валентин.Станах леля  newsm44.Почерпете се  beer2  party023

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 11:35 от лилка

# 508
  • София

Ето ме и мен  Hug

АХХХХХхх ето я и новинкатааааааааааа, Сладката да ти е жива и здрава дъщеричката и много да те радва!   bouquet  bouquet  bouquet

Зузанас, аз съм върла фенка на Левски... не ми задавай такива въпроси ... лелееееееееййййййййййййй не може да съм аз   ooooh! Crazy

Глухарче, малко на патеричка, но честит рожден ден и от мен    bouquet

Бяло гълъбче, палчета  Praynig

Лилка, аз съм я карала не няколко пъти, а 2 пъти.. 3ти не съм имала късмета. Беше доста по-леко и ти пожелавам да не се заразиш, но и да се заразиш да знаеш, че не е чак толкова страшно!

Вчера изкарах един хубав ден с Май-ските мами в Мола и за това и нямах много време. Бяхме на Женска- беба е 3200  Shocked Shocked Shocked Стои идиална да излиза, ноо шийката не се е скъсила и няма скорошно изгледи.. Ако продължава да расте така, май ще ме оперират от Бебе, а няма да раждам  hahaha (до Термин ще бия рекорда на Кокоска, а хич не ми се иска  Whistling Mr. Green)
Всичко се нормализира в моя организъм- Хемоглобин 127  Twisted Evil (по принцип ми е около 130), кръвно 120/80... явно показва, че нещата са към края, но не се знае малката кога ще излиза. На вас съм казала до 21ви не я пускам да мърдам изобщо, след това е свободна  hahaha
Скрит текст:
Мама я оперираха днес, махната лимфните възли. Обади ми се и каза, че тази операция била в пъти по-тежка  Tired Още не я беше пуснала съвсем спиналаната упойка, та утре ще разбера съвсем как е...
[/b][/color]

# 509
Лилка, честито племенниче! Да ви е жив и здрав  bouquet

Зеленушко, що не каза по едни палчоци да свием за мама..дано се възстанови бързо милата и вече да няма поводи за тревоги  Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт