Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 711
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Ема расте и скоро ще даде на мама глътка въздух.  Mr. Green

Лилка, да не би едната от кистите да е т.нар, жълто тяло Mr. Green Много доктори го наричат така. Относно шарката мисля, че щом си карала, няма за какво да се тревожиш. Аз бях с рубеола, докато сестра ми беше бременна, че дори я карах да ме маже с алергозан, защото още не знаех, че е шарка Whistling

# 481
Лилка и аз мисля, че щом си ги карала няма проблем. Но за твое спокойствие можеш да звъннеш на док.
Лека нощ, мили мои! Аз днес си лягам с кокошките, че последните вечери все спа по 6 часа и давам вече фира Mr. Green

# 482
Зуз кистите са на  десния яйчник май беше  newsm78.Предния път беше 6,2 см в диаметър.Сега само ги спомена и не ги мерихме.Не бяха важни на фона на другото.
Ще звънна на док утре да го питам за шарката.

# 483
Лилка, щом си карала шарките, няма страшно. Аз добре че карах варицела миналата година и за този живот стига толкова.  Wink

Пате, дано показанието на термометъра е предвестник на хубава новина Simple Smile Вие ме вдъхновихте да си измеря ТТ, но се оказа едва 36.9.  Confused

ВаваHug Hug за двете ви с малечка.

Лека и спокойна нощ!   Hug

# 484
Лилка, не ги мисли кистите сега..ако изобщо и двете са кисти Laughing

И аз полягвам лекинко да гледам филмче, приспах хъркалото и след час и половина и аз отивам при него да видим дали ще се разберем тази нощ да спим в едно легло Joy Ако не - ще правя компания на Минка в хола, и тя е хОра, дет' се вика Joy

Хайде лека нощ, душици, до утре ( smile3558) Hug

# 485
  • Германия
Мили момичета, благодаря ви за хубавите и мили пожелания.
Днес с ММ бяхме на разходка в такова хубаво, почти лятно време, цял ден мерехме улиците.
Скрит текст:
Мама и татко са толкова завеяни, хем им звъннах аз. И двамата не се сетиха, че имам РД. Нещо покрай дядо, когото гледат в къщи са се побъркали. Казах на мама,а тя ама днес не е 18.04. Милата много гадно й стана.
Сладката: да ти е жива и здрава и много щастлива Анита.

# 486
  • до едно тепе
Ема расте и скоро ще даде на мама глътка въздух.  Mr. Green
Не бъди толкова сигурна Joy Joy Joy
Сладката да ви е жива и здрава Анита и много да слушка.
Глухарче, ЧРД!Жива,здрав и скоро мама  bouquet
Пате дано да е онази деветмесечната болест Praynig
Лилка честито сърчице  bouquet
Сори толкоз запомних.
Лека нощ и да слушате през почивните дни Whistling Whistling
 Hug
Пъ Съ: допълвам се начи понеже съм бяяяла птица.
Мише,Моме радвам се,че се запознахме ин лайв дет се вика Whistling

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 00:21 от pospalancho

# 487
  • Варна
Добро утрооо Crazy
Честито,Сладката,да расте здраво и щастливо ,сладкото бонбонче и много да ви радва Hug
ЧРД на патерици,Глухарче,жива и здрава и мнооооого щастлива Hug
Лилка,честито ти сърчице,мила,а за кистата не се притеснявай,моята етърва newsm78мисля,че така се казва,цялата бременност изкара с една такава голяма киста и на ,сега си има Боби Турбото hahaha,така му викаме на Боянчо с ММ,стискам палци за шарката Hug
Кашмирче,няколко пъти се опитах наново да си го сложа аватара,ма пусти сайт,не дава и сега съм гола пушка hahaha
Тони,радвам се,че си отпуснала и аз чакам с нетърпение  Hug
Зузка,на такова място бях в Трявна,бяхме с хазяите и като ни качиха на едно възвишение,равна зелена полянка,като легнеш, виждаш само синьото небе и чуваш птиченцата Hug
Смайлче, стискам Hug
Цитат
Ева, да покажеш снимков материал , когато е готова кухнята. Не може така трябва да мине през ОТК-то
+1 hahaha hahaha
Пате, Praynig Hug
Е,честно не запомних,ама ви гушкам и отивам да работя Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 488
  • Германия
добро утро,

# 489
  • Северозапада
Добро утро
Лилка, честито сърчице! Не искам да те плаша, но и Рейни ще ти каже (беше писала в отчетната, че я е карала няколко пъти), че варицелата повтаря. Някои хора просто не изграждат траен имунитет към нея. Рядко се случва, но има и такива случаи. За твое спокойствие можеш да пуснеш изследване за антитела, за да си сигурна имаш ли имунитет, а не само да трепериш дали се е заразила малката.
Пате  fingerscrossed  nnnuu
Палчета и за всички останали, които имат нужда
Хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 490
Добро утро на всички1  bouquet  bouquet

Глухарче, мерси за закуската. И аз тъкмо си пия млекцето, че без него не мога сутрин.  Grinning Нормално е в грижите, жената да е забравила коя дата е днес, не и се сърди.  Hug Hug
Аз тази нощт спах, но вечерта имах пак леки болки, освен АБ пия сега и Оки по 2 бустинки на ден.
Пожелавам ви усмихнат ден! Hug

# 491
Добро утро!  Hug
Що е такова мрачно днес?  Sad И главунгела се опитва да ме боли  ooooh!.....
Глухарчо, мерси! Вземам кафето и фреша.... кифла не ми се полага.
Дани, да минава вече тоя зъб, че... ми писна. Между другото като се замисля и на мене ми се скапа един след К, та ходих да го правя. Явно има връзка....
Прегръщам ви всички!  Hug Hug Hug
Стискам палци за нуждаещите се  fingerscrossed
Пате, следя те!  Hug
Хубав ден!   bouquet

# 492
Благодаря ви момичета за подкрепата  Heart Eyes!

АЗ не се страхувам от лапарото ами от това, което ще се разбере като ме видят.
За километриса от Варна до Русе са 220 мисля, не са малко.
Да ви кажа сега какво реших да кажа на работа, толкова мислих и накрая им казах истината. Често казано сега съм далеч по-спокойна и така.

Pusteblume, от закуската вземам само кафенцето, защото изобщо не консумирам тестени изделия вече.

Патенце, ех би било страхотно да се изненадаш  с две черти  Praynig!

Лилка, браво за прегледа. Относно кистите една позната, когато забременя и тя имаше 1 или 2 кисти , който и създаваха проблем. Премахнаха ги без да навредят на бебото,   нещо като пункция. След като ги изтеглиха  нямаше никакви проблеми, докато роди.

Приятен ден на всички, аз  днес съм почивка  Grinning newsm68

# 493
Смайл - мислиш ден след лапаро да пътуваш 200 км сама в автобус?! Аз не бих го направила. Мен като ме изписаха, ММ ме взе с колата - да ти кажа, разстоянието от 7-8 км от болницата до вкъщи ми беше силно неприятно, измори ме и ме раздруса.
Поспаланче  Hug
Пате, на парченца го режа авокадото, да. Уф, колко обичам да готвя и да ям, не можете да си представите  Blush
Сладката, да ви е жива и здрава новородената дъщеричка, много щастие да внесе в живота ви  newsm51

# 494
Момичета отивам на профилактичен преглед след аборта,и преди почване на бебеправене  Blush Стискайте палци всичко да е наред, че незнам защо, но ми е малко притеснено.. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт