Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 690
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • NE
Смайлче Да не те е страх, хубаво е обаче да бъдеш спокойна и затова близките действат изключително добре. Ако може твоя татко да е с теб и на връщане още по-добре.
Скрит текст:
Когато ме бяха сложили под упойка единия път малко бяха се престарали с количеството и трудно се събудих. Спомням си как мъжо със сестричката ми влязоха в стаята при майка ми и щом чух гласовете им се напънах да се събудя.

# 466
Тоничка, направо ти завидях за разходката по черните пътища, обожавам Heart Eyes А за поляни да не говорим, мога да легна в някоя трева и да ме забрави целия свят, а аз да забравя всичко и да вдъхвам само аромата на трева и чистота..блаженство Mr. Green

Смайлче, стискам ти палци, мила, нормално е да изпитваш страх, все пак не сме машини, колкото и да сме железни  Whistling

Мен пак ме ядосват жестоко на работа, тръгнах си с крясъци и тръшкане на врати, а за утре не ми се мисли..натискам копчето "кръгъл непукизъм" и ще чакам да оживея Joy Ох, как искам да мине и следващата седмица и в Петък да си отивам при мама и тате Mr. Green Няма да се спра за един миг на закрито, ще ходим по цял ден с мама като изтървани.. на кой ли да приличам Joy

Споделям това с вас..голата истина  Mr. Green
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 21:24 от zuzi_79

# 467
Дани, отивай да те видят! Много гадно така, да минава вече. И честита ти придобивка, със здраве да си я ползваш! Пепи ли ще я кръстим нея? Внимавайте с какво ще я асоциирате, че моята Минка, ако ви чуе какви ги говорите за нея ще й почервенеят ушаците Joy
Принцеске, салатата с авокадото я правеше Неродена мома, тя ти е отговорила. Аз съм го правила пасирано с варено яйце. Може и майонеза да се сложи, но ми става доста мазно. Добавям и малко лимон. Моме, ти авокадото на парченца ли го слагаш в твоята салата? И да знаете, който досега не е ял авокадо трябва да е много добре узряло/меко/ за да не горчи.
Моме, нещо не ми се отаря този сайт newsm78 Честити ти обувчици!
Весе, браво за кръвното! Така по-спокойна вече ми харесваш.
Глухарче, честит рожден ден! Да си жива и здрава и да сбъднеш всички свои мечти!
Скрит текст:
Incredible, стискам палци всичко да мине нормално!
Зузо, много хубава информация. Наистина от време навреме трябва да се прочистваме.
Сладката, да ти е жива и здрава Анита! Да расте щастливо дете и да радва мама и тате!
Скрит текст:
Лилка, честито сърчице! Да тупка под твоето до термин! 
Кашмирче и Феичке, с тези розови и сини термометри май вече сте си избрали цвета на гащите. Grinning Хайде дано са ви на късмет! Praynig
Ева, да покажеш снимков материал , когато е готова кухнята. Не може така трябва да мине през ОТК-то Joy
Сандра, стискам палци за хормоните Praynig
Смайл, стискам ти палци за лапарото. Не се тревожи, минава бързо и се забравя. Пожелавам ти много хубав резултат! Колко километра ще се връщаш с автобус? Защото на мен ми опъваха шевовете и в колата бях малко полегнала.

Зузо, да им кажеш на тези лошите да не ни ядосват момичето, че сме много и  box
Нормално ли е вечер по време на ЛФ да имам ТТ 37.2? Не се чувствам болна, но се усещам, че нещо ми пари лицето и затова я измерих.

# 468
Патенце, 'де я мери таз Т?

# 469
Под мишницата.

# 470
  • Варна
Сладката, честита дъщеричка! Да е жива и здрава малката Анита и да изпълва с радост дома ви  Heart Eyes

Аз ще отида в ъгъла да се срамувам, защото съм изтървала почти цялата тема  Embarassed За свое оправдание ще кажа, че пуканката има ужасни колики и нямам време за компа  Rolling Eyes

Стискам палци на всички да забременявате  Hug

ПП. Зузанас, стиснала съм ти едни палци перманентно, да знайш  Hug  Heart Eyes

# 471
Патунче, последно, като имах такава Т, измерена там, имах едни 2 червени чертички на едно бяло такова нещо, дето леко се припиква Whistling

Вавчеее, гледай си душката, ние ще те чакаме, мила! Прегръщам ви и двете Heart Eyes Hug

# 472
  • София
Патунче, последно, като имах такава Т, измерена там, имах едни 2 червени чертички на едно бяло такова нещо, дето леко се припиква Whistling

Зуз, точно това щях да напиша!  Laughing
ПатеPraynig
Смайл, не го мисли това лапаро. Минава като миг. Важен е резултатът!  Hug

# 473

Зуз, точно това щях да напиша!  Laughing

newsm47

# 474
Пускайте ми вие мухите, малко ми трябва Grinning Чул ви господ Praynig Тя ми варира явно, луда работа. Преди малко парех цялата и беше толкова . Сега е няколко десети надолу. Да не съм като оанзи учителка, която била в критическата. Горката я обливали вълни и побъркала децата: "Облечете се деца!", след малко "Съблечете се деца!" Joy
Нетът ми е много зле тази вечер и емотиконата ми се търкаля като охлюв.

# 475
Ах, Патенце, ще се моля да е това, което мисля, мила Praynig При мен наистина беше така, а аз до последно убедена, че просто се разболявам, защото нямах никакви бременни признаци..напротив, бях категорична, че нямам О и няма как да е станало Joy Горката Меца, колко рев изтърпя тогава от мен, само тя си знае hahaha

# 476
  • NE
Пате  Praynig Praynig Praynig
А за учителките ... вярно е. Цял ден само пудтят в училище и говорят че им е горещо. Mr. Green

# 477
Здравейте!
Докато се намотам да седна станало 22ч.
Благодаря момичета!
Прегледа мина добре,както споменах.Днес отговаряхме на 7.гс. и 4 дни.Големи 1,38см.Док каза че почти си отговаряме на седмиците по последен цикъл а предния път бяхме по О.До тук добре само че днес вече си имах две кисти(или просто предния другата не се е видяла)-доста големички което не било проблем според док.Нямало да изсъхнат както си мислех  newsm78,само ако се пукнели можело да ми създадат дискомфорт(в какво ли се изразява?)Та това е.
 Преди малко една моя дружка децата ни са всеки ден заедно и в яслата ми се оабди каза че нейния е с шарка.В яслата има групичка под карантина.Моята ако я е хванала има ли някаква опасност за мен  newsm78 ,знаете ли нещо?Малко ме притеснява този момент.Питах майка ми каза че съм карала уж всички.
Много съм изморена до Варна пътувахме и после на работа и докато се оправим за вечеря каталясах вече.
Лека и бебеносна нощ ! Hug

# 478
Няма я да ни наритва по дупетата Sad Ема ни я открадна Joy

# 479
  • София
Лилка, радвам се за хубавите новини.  Hug Шарките щом си ги карала няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт