Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 689
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Честита радост на мама Сладката  Mr. Green Нека малката Анита да е жива и здрава, палава, усмихната и с огромен късмет! Бързо да се възстабовяваш, мамче, че знаеш ли колко памперси те чакат Mr. Green

Лил, страхотно, мила! Все така хубаво да е всичко Praynig Hug

Рейни, само искам да те питам КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНОООООО? hahaha

Относно зъбите..хормонките са виновни и за таз хубост. Аз след 4 аборта нямам проблеми, явно са ми много послушни хубостниците  Mr. Green

# 451
Сладката честито !!! Да ти е жива и здрава принцесата и да знаеш 17 е много хубава дата  Mr. Green Чакам разказа с нетърпение

# 452
Сладката, честита ти Анита!!! Да ти е жива и здрава, много да ви радва!
Зузанс, съвета ти  е практичен за гъбата  hahaha... ама колкото  и да чакам, такова няма да снеса  smile3550
За гладуването май и аз ще се навия, но за целта трябва да не готвя на мъжо...
Лилка, честито сърчице!
Ева, страхотно си го измислила. Няма нещо по-добро за един мъж от ремонта  hahaha Влизат във форма!
Кашмир, не обръщай много внимание на главата... все пак е една и е накрая...какво толкова  ибез нея може!  Hug
Хей, Ренди!  Hug

# 453
Сладката, да ти е жива и здрава малката принцеса, да расте бързо, да спинка много и да радва всички. Бързо възстановяване Hug

Дани, така е, много са. Аз по принцип правя веднъж на 5 години зъб и явно сега им е дошло времето.

# 454
Сладката,честита ти розова радост.Нека Анита носи само топлина в дните ви.Възстановявай се бързо и те чакаме с Пони в другата тема на "Родените" да ни разкажеш как е минало и да подкрепиш разказа със снинков материал...ей много работи взех да искам  Mr. Green
Лилка Честито туп-туп  Hug
Рейни Как е да си най-отгоре в списъка а ?  Crazy

# 455
Сладинкаа, Честито! Да расте здрава и безгрижна малката Анита! Бързо възстановяване на теб  Hug
Ето, че пак забравих, преди малко мислех и друго да пиша  #Cussing out
А, Евче, добре сме. Малко колики ни мъчат и докато се изпръцка е голямо гърчене  Crazy А мен главата ме боли от сутринта, иначе сме добре  hahaha Утре ще ни дойде количката и ще почваме полека и с разходките  Party  Hug
П.П. Сетих се  Mr. Green Лилка, честито ти второ сърчице  Heart Eyes

# 456
  • В сърцето на любимия човек
Сладка - да ти е жива и здрава малката принцеса и да изпълни дома ви с много усмивки и детски смях  baloni
На теб пожелавам бързо възстановяване и те очакваме с вълнуващия разказ за прекрасната среща  Hug

Лилка - честито сърчице  Heart Eyes Да тупка силно под твоето  Hug

Прочетох ви малко по диагонал, защото днес съм затрупана с работа. Цикльо ме дразни, само ми цапа, поне да идва, то е ясно, че няма нищо друго с тази БТ 36.8  Crossing Arms Довечера мисля да му ударя едно вино по този повод  Mr. Green

Пожелавам ви хубав и слънчев следобед   bouquet

# 457
Хеей, тамън да надникна и си имаме щъркелови новини... Сладката, бъдете здрави с малката Анитка. Много щастливи мигове и по- малко безсънни нощи. Честита рожба!

Аз се завърнах изморена от почиване  Mr. Green Няколко разходки направихме по черните пътища и полянките на село. Приказка. Много беше хубаво, но е време да се върна в действителността.
Херпеса просто ме съсипва. Още мехурчетата не са се спукали и устната ми направо се е деформирала от подуването. Приказка. Търсих прополисов вазелин, но в 2 аптеки нямаше. В къщи имам разтворен прополис в ракия, с него се намазах, и снощи на село се мазах с такова нещо... никакъв резултат   smile3511

Лилка, честито сърчице  Heart Eyes Heart Eyes Ама само толкова ли от прегледа. Дай подробности.
Прочетох ви ей сега на бързо, но не видях Чоки да се е отчела, а чакам хубави новини и от нея  Praynig

Сега ще дремна малко, че спах няколко часа и ще ви прочета по- подробно.
Гуш и да знаете, че много ми липсвахте... а колко малко отсъствах   bouquet

# 458
  • Северозапада
Сладка, честита дъщеричка! Много здраве, късмет и весело детство на Анита, а на мама бързо възстановяване   bouquet
Глухарче  nbirthday и сбъдване на всички мечти

# 459
  • В сърцето на любимия човек
Много съм зле  ooooh!
Глухарче - честит рожден ден  newsm59
Бъди жива и здрава,много обичана, щастлива, а скоро и горда мама  Hug

# 460
  • NE
Сладка Честита дъщеричка Анита! newsm51 Да ти е жива и здрава и да ви радва от сега нататък до безкрая! Бързо възстановяване ти пожелавам. Hug
Глухарче Честит рожден ден! newsm59 Да си жива и здрава и скоро мама!  bouquet  bouquet  bouquet
Лилка Честито сърчице под твоето. Two Hearts Така да изкарате до термин! Hug
Пате  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тони Радвам се че си починала. Този херпес ще се махме, спокойно. Hug
Кокосче Надявам се да е минала главата! Hug Слуша ли литъл Кокоска? Hug
Дани Благодаря ти. Мен ме е яд, но малко. Каквото трябва ще стане. Peace
Кашмирче Твоя приятел също е добър. Фертилитиплан по принцип са много коректен продавач.
Пънче Съжалявам, че този цикльо така те измъчва.  Hug

На мен ми запва, което е странно. Обикновено ме връхлита с все сила. С този цикъл ми се променят някои планове. Вероятно ше отида при док за лапаро чак юни, че трябва да ходим и на сватба.
По този повод си купих вместо рокля нощница с халат. Mr. Green

# 461
Привет  Simple Smile

Честита Анита на Сладката! Hug Да расте здрава, лъчезарна и щастлива, а на мама бързо възстановяване!  Simple Smile

Глухарче, честит рожден ден! Много здраве, любов и сбъднати мечти!    bouquet

Лилка, честито сърчице!

Принцес, дано ме подмине цъфтежа по Цветница... но пък много хубаво си го казала Simple Smile

Евка, много хубаво занимание си намерила на половинков. Само така. (на мен пък много ми харесва Лина)

Пънче, съжалявам да чуя за циклю.

Деситка, благородно завиждам за хубавите разходки, които ви предстоят.

Тонка, добре дошла Sunglasses Sunglasses

# 462
Сладката ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА    bouquet Да ти е жива и здрава малката Анита, да расте много усмихната и жизнерадостна
Глухарче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН    bouquet Бъди жива и здрава, много обичана и  безумна щастлива Пожелавам ти тази година, поне една твоя голяма мечта да се превърне в реалност   Hug

Лилка честито сърчице  Heart Eyes Пожелавам ти само такива прекрасни новини да носиш от прегледите  Praynig
Тони прати ми снимката на бобчето във ФБ  Heart Eyes Дано бързо ти мине херпеса- за съжаление не мога да съм ти от помощ за някой илач  Confused
Деситка хайде бързо да пристига количката, че да си разхождаш бебка целодневно навън  Heart Eyes
Много ми се спи ама много, исках още да пиша, но толкова запомних  ooooh! ooooh! Отивам да си метна едни спагети, че ми се приядоха  Blush Blush

# 463
Тони, браво за разходката на чист въздух!
Лилка, честито сърчице! Hug

За зъба, не знам дали е от хормони. Аз ядях доста следко през бремеността. Даже си отварях бурканчета и си ги комбинирах понякога със сирене. Crazy По принцип обичам доста следко!
Да се похваля мама ми поръча страхотна прахосмукачка, която е уникална със всичките и джаджи за килим, за почистване на матрак и прочие. Но е доста скъпа, струва повече от кола. Аз лично много се чудех, но тя ще ми я подари. Ще я вземе на изплащане, а прахосмукачката я чакам след месец някъде. Като пристигне ще ви я покажа.

Нели и Чоко не са се вясвали! Thinking Thinking
Веселушко, италиянска кухня ще готвиш, а? Grinning

Зъба ме замъска към обяд, но изпих и едно Оки и легнах, задрямала съм и ме е успокоил, сега не ме боли. Дано спрат болките, че искам да спя през нощта.

# 464
Flower Fairy, разбрах за термометъра, аз чак толкова не се вълнувам. За мен е важно да се покачва температурата колкото трябва и това.
Лапарото ще бъде на 23 април. Оф то нали знаете как е по закона на Мърфи няма как да дойде ММ с мен добре, че поне баща ми ще дойде, че съвсем ще се чувствам
кофти. Мисля после сама да си отида с автобуса, тъй като съм от Русе, нядавам се да съм достатъчно добре.

Princessa SS, аз правя нещо подобно на това, което описава д-р Емилова детоксикация. Всеки месец я правя 2дена преди пълнолуние и 1 ден на самото пълнолуние
 на чай и плодове. Издържа се без проблем, трудно е първият път.

П.П. Момичета стискайте ми палци, уж не е е страх ама съм под напрежение. Thinking

Глухарче, честит празник! Бъди много здрава и щастлива.
Сладката, честито!Да ти е жива и здрава Анита!

Общи условия

Активация на акаунт