Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 682
  • 744
  •   1
Отговори
# 435

Обаче като начало ще си спретна една такава салатка, но без кефир /че го нямам/....

Изакваш една тлъста гъба и ще имаш  hahaha (сори за лиготията, не се сдържах Mr. Green)

Аз мисля да си погладувам след празниците поне 5 дни. Убедена съм в ефектът от това чудо, но до сега все не ми стигаше ината да се подложа. Ето нещо подобно...
Скрит текст:
Преди мноооого години мама имаше аденом в гърдата 4.5см, моята хомео-докторица (която познавам покрай този случай с мама) я сложи на диета без никакви, ама никакви животински продукти (цели 3 години изкара така  Mr. Green), пиеше и някакви билки за няколко месеца само и на всеки преглед се виждаше как гадния аденом се топеше, докато изчезна безследно и повече не се е появявал. Аз като приемам хомеопатия също не ям 20 дни животински продукти. Когато попитах хомеото що така, тя ми обясни, че първо в тези продукти има много мазнини, които неутрализират хомеопатията и второ, са бъкани с хормони, които разкатават фамилията на нашите такива  Shocked

# 436
Здравейте момичета.
Влизам набързо да дам един отчет.
На 17.04 в 00:18 ч английско време станах мама на малката принцеса Анита.

# 437
Сладка да ти е честита малката Анита, да расте сдраво и безгрижно дете и многоо да ви радва! А на теб бързо възстановяване  Hug

# 438
Ей, че хубава новина! Браво на Сладката!Да ви е жива и здрава малката кукла и много да ви радва! А на мама бързо възстановяване!

# 439
  • Sydney
sladkata2 Честита дъщеря Анита Simple Smile да сте живи и здрави и мноооого щастие да има в дома ви  Hug

# 440
  • София
Сладката, честито и от мен! Бъдете здравички и много щастливи заедно! Бързо възстановяване и чакаме разказче!  Hug

# 441
Сладката честито да ти е жива и здрава малката Анита

Нямам време.Заминавам на работа.Благодаря за палчетата! Hug Hug Hug
Всичко на този етап е добре.Имаме си и сърчице.По късно повече.

# 442
  • Варна
Здравейте!!!
СЛАДКАТА!!! ЧЕСТИТА ТИ АНИТА!!! ДА СЕ ГОРДЕЕШ ЕДИН ДЕН МНОГО С НЕЯ!!!
Днес ме тресе една еуфория. Реших докато милото все още е без работа да го впрегна да ми ремонтира кухнята и спалнята и сега освен работата си натресох и разглеждане на всякакви кухненски мебели, а него съм го изпратила в Баумакс да гледа кое колко струва и да направи сметка на финансирането.
Линофрина, (ех че ми харесва името Фрина) стискам палчета лелката да не се появява!!!
Да ви кажа при споменаването за Минка и у мен връхлетяха едни асоциации за ЖПО... Simple Smile Не знам дали слушахте Кобилкина как разказваше при Венета Райкова, че жената трябва да застане пред огледалото, да си я гледа и да си я гали... Минката де...
Ох, Дани... този зъб не мина ли вече... много е гадно. А за сина ти... отделя се от мама, а... Душичка!
Принцеска, добре звучиш, надявам се, че и си добре...
Глухарче,честит рожден ден! Късмет и сбъднати мечти са пожеланията от мен!   baloni
Моме, много интересен сайт...
Весенце... 1 кг си е супер! Ама, че вълнуващо звучи това с ЖК...
Деска, вясваш се за малко, ама не казваш как сте с беба...
Зуз, хубаво си решила да погладуваш... и аз съм се замислила, още повече, че при смяна на сезоните е най-хубаво да се гладува.
Хайде, мацки връщам се да бач, че трябва да се плаща ремонта...

# 443
  • София
Сладката, честита дъщеричка! Много радост да ви носи!   Party Time  ylinfant
Линифрина,  мерси за термометъра!  Hug За теб fingerscrossed
ФеичкаHeart Eyes имах подозрения, че е този, но не знам защо запомних, че е от фертилитиплан и си закупих този  http://www.ebay.co.uk/itm/310181567302?ssPageName=STRK:MEWNX:IT& … p3984.m1439.l2649  дано ми е на късмет! Praynig  Joy Joy Joy Ох, т'ва с Минката ме омори от смях!  hahaha hahaha
Смайлче, не знам що от ибей - аз много пазарувам от там, а и термометърът от аптеката ми се падна развален, та затова реших от там да пробвам.  Peace
Пате   Hug
Даниелка, неприятно с този зъб!  Angry Да го оправяш бързо! твоят любовник какъв е? Похвали се!  Mr. Green
Принцес, ей ме на. Малко ме боли главенцето днес.  Mr. Green smile3538 Ма пълно щастие няма. Днес поне пропуснах заниманията с любовника.  Laughing
Глухарче да си жива и здрава и като за подарък ти се пада магистралка!  Naughty newsm59
Сандра, какво пускаш?  Thinking
Зу, ...
Скрит текст:
Преди мноооого години мама имаше аденом в гърдата 4.5см, моята хомео-докторица (която познавам покрай този случай с мама) я сложи на диета без никакви, ама никакви животински продукти (цели 3 години изкара така  Mr. Green), пиеше и някакви билки за няколко месеца само и на всеки преглед се виждаше как гадния аденом се топеше, докато изчезна безследно и повече не се е появявал. Аз като приемам хомеопатия също не ям 20 дни животински продукти. Когато попитах хомеото що така, тя ми обясни, че първо в тези продукти има много мазнини, които неутрализират хомеопатията и второ, са бъкани с хормони, които разкатават фамилията на нашите такива  Shocked
smile3521 шА дойдете на моето!  smile3508
Пънчето, къде е ? newsm78
А Рейни?    Thinking
Прегръдки от мен!  Hug Hug Hug

# 444
Кашмирче пуснах : Пролактин, Прогестерон, Е2, ТСХ и ФТ4
И  нямам търпение да видя резултата, а тук много се чака  ooooh!

# 445
  • София
Сладката, честита радост  Hug Много здраве и късмет за цялото семейство  Heart Eyes

# 446
  • При моето слънце
Честита Анита на мама Сладката! Да расте здрава, усмихната и много щастлива за радост на мама и тате  Hug

# 447
Ева, честито ви ремонтиране на кухнята и спалнята. Много е хубавичко на ново! Hug А зъба пак ме почна, ох не издържам вече. Sad Sad Не ме болеше, а пак започна, просто е един ужас, и то не е само зъба, ами и ухото и гърлото също. Cry Май ще ходя пак по спешност, АБ помага за малко и после пак се почва, а часа ми е 26-ти чак.

Кашмирче, моя е обикновен любовник. hahaha Не е от пискливите и го държа по 8 минути. Ама че звучи от страни! Joy Joy Ох много се разсмях, само да не беше тоя зъб! И си мисля, ами ако ме беше заболял по време на бременност, какво щях да правя! Shocked

# 448
Привет от мен Simple Smile
Глухарче, честит празник. Пожелавма ти сбъдване на най-съкровената мечта, много здраве и хиляди поводи за празненства и усмивки!

Веси, екстра си, добре ти се отразява хранителния режим и разходките. И новият ти аватар е супер.

Флаурче, явно това с абортите и зъбите е вярно, понеже и при мен се оказа,че имам 7 зъба за правене Sad

Моме, много симпатични обувки.

От сутринта съм записала и все нещо ми изскача ooooh!

# 449
Леле Маги 7. Shocked Много бе. Иначе и аз не съм го чувала това, но може и така да е, че се развалят след аборт.

Феичка, много ме е яд на твоята БТ, как само добре вървеше. Нищо, дано скоро да се запази висока за 9 месеца! Hug

Общи условия

Активация на акаунт