Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 498
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!  Mr. Green

Това, че изтича няма особено значение. Не може да "употребим" цялото количество плувци, барабар със семенната течност. Напомням, че плувците се движат в втечнения цервикален секрет, така че важното е да разполагаме с такъв Laughing

Гълъбче, Овю са тестовете, които са по-добри. Аз те съветвам да пробваш да засечеш точно О с тестове, защото не се знае какво усещаш. При мен например боли и имам чувството за О няколко дни преди нея. В денят, в който видя 2 наситени черти болките спират. Преди съм си мислила, че овулирам, когато най-силно ме е боляло, а не е било точно така. Въпреки това 3 пъти забременях от воле, а 4-я ни отне 3 месеца.  Mr. Green

# 676
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Весе, първия ми качен килограм беше в 6ти месец, а корем си имах. Бебето си прави място... това е  Hug

Дани, правилно, на СЛЕДВАЩИЯ цикъл, не на този се пускат изследванията! Само дето за ТСХ аз не съм сългасна със Зузана, защото не е никакъв критерии, първия месец от бременността, ТСХ дори и при здрави хора може да си прави каквото иска и не е показателно. Трябват й 30 дни да се нагоди на ЩЖ! Не го пускай. Peace

Флауърче, дано съветите ти помогнат. Ама да кажа... те плувците си отиват независимо колко точно течност изтича.. мое мнение... Twisted Evil

Принцеса, таз' диета е с много йо-йо ефект.. що не пробваш дългосрочно, но доказано добро, като 90 дневната диета? И дори и така да целиш бързо сваляне, по-добре е зелевата супа, че тя има прочистваш ефект и се препоръчва от диетолози.

Ние с беба сме добре, малкия звяр ме тормози прилично, но това само доказва, че ще е рогатка Mr. Green
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 677
Рейни, за ЩЖ имам предвид, че ако причината за аборта е било много високо ТСХ в комбинация с антитела например, можеше да стане ясно. Мен Кременски ме беше посъветвал при +тест да пусна едно ТСХ, нищо че принципно нямам проблеми с ЩЖ. Така или иначе в момента е безмислено да се тества Дани Whistling

Налапах се със зИлен прашец Mr. Green

# 678
  • NE
Рейни, Зузи Съгласна съм с вас. Мен ме притеснява че много е като количество. Притеснявам се че нищо не остава. Както и да е. Ще стане и с един опит ако е рекло да става. Peace
Гълъбче Как по корем с краката на стената? newsm78
За мен тестовете от ибей и тези от аптеката са еднакви с изключение на цената. Peace

# 679
  • София

Е то това трябва да е директно след аборта... не месец по-късно... а и аборт от ТСХ е много трудно доказуемо  Tired Въпреки че аз предполагам, че моя първия е бил точно от това.. както и да е.
А ти след толкова прашец имай късмет да не забременееш с една малка кенгурина  Whistling Mr. Green

# 680
Flower Fairy  Joy по гръб с краката на стената.Също съм чела и че след акта изобщо не трябва да се става,чак на сутринта(ако се предположи че се прави вечер преди лягане де)

# 681
 smile3507 Добро утро кифлички  Hug

Не знам на кой свят съм. Може ли 3 дни да отсъствам и едвам да си изровя клавиатурата, за да ви поздравя  ooooh! Хубаво беше 3 дни почивка, ама свършиииии. Сега чакам празниците.

Принцеске, успех с гладуването  fingerscrossed Ти кога чакаш циклю. И тея резултати от изследванията, не дойде ли края на месеца, че да излязат вече...  Hug
Гълъбче, аз поръчах 50бр. от ибей и първите 10 ми свършиха работа  Grinning Тестовете от БГ мрежата- само Oview
Скрит текст:
В месеца, в който хванахме яйцето ползвахме Conceive plus крем, защото винаги съм била по- суха  Embarassed И никога не ставах след секс, на сутринта. А ако е сутрин- понееее 30мин. изкарвах

Нагушквам ви всички  Hug Hug и се хвърлям в дербите, че започнаха да ми искат вече разни справки и отчети  ooooh!
  Много лека и усмихната седмица от мен   bouquet

# 682
  • София
ДобрЮтро.  Mr. Green
Дарме, идвай. Има още 2 парчета от тортата!
Нелка, имаш от нас 8 палеца!  Praynig
Зуз, и аз мисля че е супер 1 кило, като се има предвид, че трябва да внимавам!
Веселушко, бавна е тортата, но хич не е сложна, да знаеш.  Hug Кога си на преглед ти?
Принцес, прости ми разсейването! Ама явно трябва по-често да пишеш, за да не ми липсваш!
Флауърче, то на сутринта винаги изтича. Нали се втечнява и сперматозоидите заминават по предназначение а течността с изтича. Аз също си лежах по цяла нощ, ако не ми се допишка.
WhiteDove, палци и за теб за хубави резултати!   Praynig
Рейни, ти ме уби! 1 кило чак в 6ти месец!  Shocked
Тони, и аз така като теб се прозявам!  Hug

Аз да ви кажа колко са смешни моите колежки. Тези от нашата дирекция знаят, ама другите така ме оглеждат в корема. И само се чудят бременен ли е или не...Хаха...Много са зле, чак смешни стават, сериозно!

А тая нощ сънувах, че усещам бебо. Знам, че е рано, но явно желанието е силно!

И понеже сме вече в страниците за спама, да ви покажа нещо:
Скрит текст:

# 683
  • shumen
Добро утро!Ние сме при мама вече с дребен.От днеска се започва яко хайманосване,че и времето е хубаво.Е,сутринта поваля,ама сега пекна едно слънце.

# 684
Рейни, чух и аз за йо-йо ефекта, но си мисля, че ако устискам с глада, ще мога да контролирам и после нещата. Ще видим какво ще стане де.... Благодаря за съвета! Hug
Тоничка, няма да те оставят да си подремваш тия с отчетите  Mr. Green Моите резултати от тромбофилиите са готови /питах по телефона преди малко/. Трябва да ги взема и да ги коментира генетик. Смятам да е довечера след работа. Искаше ми се и доки да ме види, че тая тънка лигавица ме притеснява, но нямало часове сега. Ще отложа за след Ц, който го чакам на 28.04.
Веси, простено ти е разсейването!  Hug Уби ме с тоя рум сървиз  Joy Joy Joy
Данаека, приятно пребиваване при мама!  Hug

Трябва да пускам ТСХ-то тия дни + FT4. Мина месец от последното пускане и трябва да видим на къде са тръгнали. Та така.....

# 685
  • Варна
Здравейте, мацки!!!
Събота и неделя ми минаха в разговори за мазилки и мебели, в ходене по магазини за електроуреди... изобщо "разкош"!!!
Сега се връщам назад да ви чета... ама вие бая сте изписали... дано успея да изчета преди края на работния ми ден Simple Smile
Зузи, като прочетох как си чистила и т.н. в събота чак ме обзе пролетен ентусиазъм Simple Smile
Весенце, това с тортата ми звучи като висш пилотаж... Simple Smile Браво на теб!
Кокоситки, прекрасни сте! Simple Smile
Пони, много хубав разказ! Радвам се, че сте добре и си се гушкате вече... Simple Smile Много сладка!
Рейни, сега започваме да те слухтим теб... Simple Smile Нали ти си следващата, живот и здраве...
По въпроса за северното черноморие...
Скрит текст:
аз лично го обичам много... ама нали си ми е и родно де... Simple Smile Преди се радвахме, че тук идваха повече чужденци и по-малко българи, че им е по-скъпо от Бургас, ама напоследък чужденците са "Пази, Боже"... та не знам кое е по-добре...
Принцеска, ние при положение, че ще ремонтираме кухнята... ще е голям разкош! Имаме къде другаде да се храним, но готвенето се прекратява - или скара на терасата или салата Simple Smile Тъкмо малко диетка, че... иде плажа... Миналата година по това време вече си ходех на плажче...
Патенце, нормално е да се кара на ръчна... и аз съм го правила... Simple Smile Предишната ми кола например я бях раздрала на едни кофи за боклук... и като ме видяха русичка, с женска кола, дето съм я изпотрошила в казаните... нали се сещаш как ме гледаха в застрахователната фирма... и ме питаха дали има щети и по кофите хахах
Тониче, звучиш ми добре, което ме радва. А на оня Мунчо с рутера никакви 10 лв! Simple Smile Ох, тази снимка ме умилява страхотно!!!
Ама че закуска има днес... Аз от днес съм на диета и ще гледам да издържа 1-ви ден да не ям нищо... а вечерта салатка... Следващите дни ще си обядвам салата, ама сега малко да дам начален тласък на процеса... Simple Smile
Принцеска,
хубаво си решила да гладуваш. Аз преди го правех редовно, но сега нещо нямам нерви за това... Предполагам, че си знаеш де, но внимавай в захранването после...
Лебедче, аз ползвам на oview, само дето не съм редовна. Но момичетата си поръчват от ибей и мисля, че е доста по-изгодно... А иначе за лежането след секс... понякога заспивам без да ставам, но понякога не издържам... но гледам поне половин час да не мърдам...
Олеле, какъв дълъг пост ми стана.... Кой ще ме чете такава многословна... Извинете ме!  smile3525
Хайде, че работата само се трупа, а аз чета...
Гуш на всички!!!![/i][/color]

# 686
Принцеске, организирам групово пускане на ТСХ и ФТ4. Сряда- сутрин  Joy  Аз съм за тогава. Дано не забравя и не пия Л-Тироксина сутринта, по енерция  Mr. Green
Евка  Hug

# 687
Принцеске, организирам групово пускане на ТСХ и ФТ4. Сряда- сутрин  Joy  Аз съм за тогава. Дано не забравя и не пия Л-Тироксина сутринта, по енерция  Mr. Green
Евка  Hug
Приемам!  Peace
 Joy Joy Joy

# 688
Привет, днес режимът ни се пропука, меко казано Mr. Green Няма режим, цокаме, когато беба иска и не знам за Влади на Ренди, ама Деница гледа гърдите ми настървено и даже ръмжи докато захапе  Mr. Green
МЕЦО, това ръмжене от твоя прашец ще да е  Mr. Green
Цвете, ако си с обърната матка най-добрата поза е из отзад  Mr. Green Както ви е удобно, само ти трябва да си с дупИто нагоре  Blush  Mr. Green Аз съм с обърната матка и лежах по корем с възглавница, но в месеца на зачеване изобщо не лежах, а казвах само м....му, ако е писано ще стане и без да лежа  Mr. Green Иначе позата спред мен е от голямо значение, и при мен като съм по гръб има повече изтичане.
Ихаа, какъв пост спретнах, да го бях скрила, а  Joy
Благодаря ви за милите думи за Кокоската  Hug
Прекрасен ден  Heart Eyes
Зуз  Hug

# 689
Рейни, ще те послушам. Ще ги пусна след 2-ри цикъл тогава. Peace И аз не знам от какво е аборта, на моменти и аз си казвам, че може да е от ЩЖ, така изведнъж иначе, без нищо от никъде... Аз не съм го изследвала, а и лекаря не ми каза нищо тогава, де да знам. Затова сега ще си плащам, та дано ми обръщат повече внимание. Но при една евентуална бременност, вече и аз знам ще изследвам и ТСХ.
Принцеске, пий и доста вода и много зеленчуци, особено зелени салатки. Hug Hug А как беше твоето ТСХ, че нещо съм забравила? newsm78 А за дъжда, пращам ти го, мразя да вали! Crazy Crazy
Веси, уби ме и мен с този рум сервис! baby_neutral
Феичка, пробвай така, дано има ефект. Аз да ви кажа никога не съм си вдигала краката, единствено не се миех веднага, а да речем на сутринта, ако сме правили @екс вечерта.Иначе и на мен ми изтичаше, та чак и на сутринта.
Ева, кога започвате ремонта? Grinning
Нелка, палци за прегледа! Praynig
Зузка, наближава време за тема! Hug

Общи условия

Активация на акаунт