Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 601
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ох Васето нямаш сърце с тая торта Rolling Eyes Rolling Eyes направо ми потекоха лигите...май ще я правя и аз Mr. Green Mr. Green

# 661
Ей я и другата пачка натъртена Heart Eyes  Hug  Как сте Дарме?
Момичета, не ми се ляга, че трябва да ставам. А следва Понеделник  Tired ...

# 662
Веси, не се чуди, а се радвай, че си само +1 кг Hug

# 663
Весенце торта  наистина изглежда многооо вкусна аз днес правих баклава и сега ще я опитам Laughing
А за  1 кг. радвай се
Тони и аз това си мислех че утре е понеделник и ме чака една дълга седмица  Sad.
Пате за гинкото май и аз имам нужда Laughing
Стиснете по едни палчета за утре че ще ходя на първи преглед , Praynig  
 Hug на всички.

# 664
ето ме и мен след цялото домакинстване, почивка и всичко, що се полага в неделя Mr. Green

Дани, да, за след 2-я цикъл говоря аз. Трябва време, за да се подредят правилно хормонките, за да може да се отчете правилен резултат. Можело е непосредствено след аборта да пуснеш ТХС, за да видиш как се е движило то през бременността, но сега няма смисъл според мен, защото резултатът може да те подведе. Изобщо дай време на организма ти да влезе във форма и тогава пусни, каквото ще пускаш.

Веси, че 1 кг си е супер резултат Mr. Green

Естелчо, че за кво пЪ ти е таа леля Praynig Mr. Green

# 665
  • NE
Добро утро! Приятна и успешна седмица Hug

# 666
Добро утро на всички!  bouquet
Феичка, мерси за закуската,аз ще си изпия кафето само!
Зузка, мерси, ами можело е, ама аз не съм никак наясно и не съм пуснала, не съм се сетила. Не знам още кога ще ги пусна, ще реша! Гледам чета едни след първия, други след втория, ще реша и аз кога. Благодаря ти! Hug

Лек ден на всички.   bouquet Тук така вали, че е ужас просто, няма излизане! ooooh!

# 667
Здравейте мацки Hug
Желая ви успешна седмица  Peace
При мен нищо интересно Peace

# 668
Добро утро  Hug
На мен много много ми се спи  Whistling Тук съм, но нямах много време събота и неделя и от четеното нищо не запомних  ooooh!
Весе тази торта изглежда много вкусна, но ми се струва много сложна за приготвяне  Crazy Мен напоследък ме мързи яко та съм по по-бързите и лесни сладкиши  Whistling
Тони хайде не остана до 25, ей сега ще минат дните  Hug
Flower Fairy благодаря за кафенцето, изпивам го цялото, че имам голяма нужда  Simple Smile
Ponyo,Desitka много ви се радвам и всеки път ми става едно мило като ви чета постовете свързани с млаките кукли  Heart Eyes Heart Eyes Приятни разходки  Hug
Зузи друг път като имаш енергия за чистене пиши едно ЛС - и аз имам къща за чистене и голям мързел  ooooh! ooooh! Blush Blush
Хубав ден момичета, аз започвам да се прозявам над фактурите  Heart Eyes

# 669
  • NE
Имам една молба към Ренди и Дарма. Praynig
Преди време Дарма сподели, че е забременяла след като е следяла стриктно съветите на Ренди. Такъв спомен имам.
Може ли да ми кажете къде мога да ги открия?

Може и да бъркам, но това ме заинтригува.

# 670
Добро утро, сладурани!  Hug
Веси, тука съм бе, мило!  Hug Явно не си ме забелязала вчера - отчетох се. Тия дни посветих на мъжо и на разходки, та затова нямах много време за писане.
Нелка, стискам палчета за прегледа!  fingerscrossed Чакаме те с добри новини!  Praynig
Зузи, от домакинстване май не ти е останало време за разходки по улиците?  Hug
Феич, мерсаж за закуската! Аз днес няма да ям  smile3505
Дани, завиждам ти за дъжда. Обичам да вали и да съм си в къщи... може и в колата.
Веселушко, тъкмо си мислих за тебе и се появи.  Hug Спящо и мързеливо е супер комбинация. Ами пък мързелувай си - сега ти се пада!  Hug
Тоничка и Кашмир ги нагушквам и намачквам яко Hug Hug Hug
Желая ви хубав ден, мили мои!!!  Hug
Очертава ми се трудна седмица. Аз от днес реших да карам на глад : чай и плодове ще редувам през 2 часа. Не знам дали ще се справя, но поне ще опитам и това чудо.
Много ви обичам!  Heart Eyes

# 671
  • София
Имам една молба към Ренди и Дарма. Praynig
Преди време Дарма сподели, че е забременяла след като е следяла стриктно съветите на Ренди. Такъв спомен имам.
Може ли да ми кажете къде мога да ги открия?

Може и да бъркам, но това ме заинтригува.
Simple Smile След много месеци неуспешни опити и чупена на глава -защо не става, реших да отида  на фоликуметрия. Отидох при друга гинеколожка, която първото което ми каза беше, че съм с обърната матка. После се оказа, че О ми е доста по рано, от колко си мислех и просто никога не сме я нацелвали  Crazy. После Ренди Heart Eyes ме посъветва след секс да лежа по корем (заради обърнатата матка).
Скрит текст:
е искам да ви кажа, че разликата беше огромна. Изтичаше много по-малко количество от колкото като лежах по гръб Embarassed
И така на следващия месец видях  EFP bowuu
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 672
Аз отивам да си взимам след малко изследванията за 'преди бебе'  Laughing
Момичета вие взимате ли си тестове за овулацията?Аз горе долу си я усещам кога ми е ,дали има смисъл?И ако може който си взима да препоръча марка от бг аптеките,не от ибей,че ще трябват тези дни  Thinking  bouquet

# 673
  • NE
Simple Smile След много месеци неуспешни опити и чупена на глава -защо не става, реших да отида  на фоликуметрия. Отидох при друга гинеколожка, която първото което ми каза беше, че съм с обърната матка. После се оказа, че О ми е доста по рано, от колко си мислех и просто никога не сме я нацелвали  Crazy. После Ренди Heart Eyes ме посъветва след секс да лежа по корем (заради обърнатата матка).
Скрит текст:
е искам да ви кажа, че разликата беше огромна. Изтичаше много по-малко количество от колкото като лежах по гръб Embarassed
И така на следващия месец видях  EFP bowuu
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Мерси много.  Hug Взимам си розов пращец  newsm28
Обърната матка не са ми казвали, че имам, но така или иначе не губя нищо да пробвам този метод. Миналият месец започнах да лежа след бебеправене. Ефект засега няма, но наблюдавах нещо интересно.
Скрит текст:
Забелязах, че много изтича при мен и това силно ме притеснява. Изтича дори и на сутринта. Миналия месец забелязах, че щом лежа по корем (обичах да заспивам така преди и може така да съм забременяла) в деня с най-добра ЦС нямаше изтичане, дори и на сутринта. Все пак не се знае дали проблема е там, но определено ме тревожи вече. Резултат нямам, но и този месец ще продължа. Не слагам възглавничка.

# 674
Flower Fairy аз също лежах месеца , в който забременях ,но в краката на стената  Simple Smile
Скрит текст:
при мен също изтичаше много като станех още,мисля че тва няма знчение защото все пак е седяло вътре 10-15минути..а и къде да отиде тая течност иначе..трябва да изтече според мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт