Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 610
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Зузка, Рейни, чакайте че се обърках аз. newsm78 Нали след аборта сега трябва да ми дойде първи цикъл? Така..., и до колкото разбрах след като ми свърши да си пусна хормоните! Или да чакам този и следващия?

Принцеска, липсваше мила! Hug Ами аз свалям от нерви доста, сега като почне и лятото пак свалям от топлината! Blush А това за кашонените масички и столчетата от боя ми е познато от това лято, като мъжо започна стените да маже. Та и аз ядох така и беше супер. Mr. Green Сега лятото пак ще е така, като се ремонтира, че ние нямаме това време за целия наведнъж, а ми се иска вече да е готов. Ще си чакаме още! Tired Tired
Лин, дошла ли е лелката, или нещо не съм чела както трябва? newsm78
Кашмирче, още няма цикъл, чакам го всеки момент вече, така го искам да идва, че не е истина! Crazy Ох, много бавно се точи това време! Crossing Arms Crossing Arms
Прахи, браво на вас. Пожелавам ти да станеш много добра в шофирането. Мен ме е страх, мъжо от кога ме убеждава, ама съм страхлива и не мога да си представя ако има кола срещу мен. ooooh!

# 646
Ето ме и мен. Май съм ви създала високи очаквания за някакъв екшън и екзотика  Mr. Green Няма такова нещо - с ММ бяхме до една църква край Асеновград, в която има чудотворна икона на Богородица, която, според поверието, помага на бездетни двойки да си имат дете. Ето тук повече инфо: http://www.bg-patriarshia.bg/reflections.php?id=65 Прочетоха ни специална молитва, дадоха ми една връв, която да си вържа на кръста и която да сваля чак за раждането (леле, колко екзотично и мило ми прозвуча това, като го каза попът), както и ябълка, висяла еди колко си дни над въпросната икона, която утре трябва да изядем с ММ. Признавам си, че не съм от най-вярващите, да не говорим, че и вярвам в неща, които християнството не ги признава, но пък се съгласих да отидем, какво толкова /идеята дойде от свекърите, и зълва ми я водиха там./
Пони, да нацелуваш малката Дафи от мен, много сте хубави - тя е една такава мъничка, а съвършено оформена  Heart Eyes
Suga mama, мноооого готин съвет си дала, подкрепям с 2 ръце  Hug

# 647
Пу, пу, пу на Деница и Дафина! Ох, много съм щастлива, такива прекрасни деца сте родили! А мамите все едно не сте раждали, фини мадами Heart Eyes
Пони, много хубав и вълнуващ разказ! Наистина, че милата душичка си избра кога да се роди. Ти си се поизмъчила доста, но както се казва "лесно майка не се става". Пожелавам ви цялото щастие на света! Hug
Естелче, гледам пак ще забягвате нанякъде! Къде този път?
Тони, що не му метна един пантоф на този? Важното е, че имаш нет и имаш връзка с нас!
Весе, много всусна изглежда тази торна, направо се окапах. Особено като съм решила да спирам сладкото и тестото Blush Да се похвалиш  как ти се е получила!
Линофорина, съжалявам за цикъла! Кажи му да не се повтаря скоро време!
Деси и Зузо, вижте какво ще ви кажа. Щом харесвате южното черноморие, лятото си спретваме тук срещичка. Лошо ли ще ни е да се нагушкаме на живо? Hug Hug Hug
Кашмирче, ай честит ти нов любовник! Със здраве да си го ползваш, но не много дълго време. Време ти е да бременееш!
Прахче, на мен момичетат ми дадоха съвет да ползвам грил тигана като най-тежък. Но сега съм го прибрала за известно време, откакто ми купи Минка. Докато ми мине еуфорията. Тя в момента ми мие за първи път, аз докато съм във форума Heart Eyes
Прах и ние така с ММ едно време ходихме на полигон да се уча. Като взех книжка толкова добре се справях с колата, че той беше в потрес как се пристроявам без да гледам на огледалата. Колата горката и тя беше като учебна. Веднъж тръгнах напред вместо назад и нацелих леко едно дърво, веднъж пък карах 20 км на ръчна и после му обяснявах, че колата много не върви.  Добре, че не ми мрънка. А вчера да ви кажа какъв шемет бях. Звъннаха ми съседи, че съм забравила фаровете включени. Аз слязох с намерение да ги изключа, но оставих един багаж в колата и пак се качих.  Joy Вечерта като отидох, ми тя колата не пали. Ужас, за гинко билоба съм.
Моме, на много хубаво място сте били. Дано ви помогне! Praynig

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 15:15 от white duck

# 648
Дани, след следващия май трябва да пуснеш хормоните. Но само ЩЖ ли ще пускаш  newsm78
А щом те е страх да шофираш, по- добре не го прави  Peace

Пони, благодаря, че сподели преживяното с нас. А финала е приказен и колко коса си имате  Heart Eyes
А малката Кокоска каква е бузанка. Много хубави Кокосита, пу- пу  Hug
Линка, ама сега дойде ли или си зацапа. 3 дни по- рано... хммм  Thinking
Флалърче, това с гоненето на кучето е много досадно. Защо така е решило да ви бяга. И аз съм гонила една сибирска лайка имахме. 2 квартала обиколихме и най- големия ми страх беше да не я бутне кола. Като ми писна се прибрах до вкъщи и нали съм калпазанка от малка, метнах се на мотора и я догоних с него. Хванах я и чаках да дойде майка да я качи в колата. Познай дали съм я пускала да се разхожда свободно после...Game of trones  Peace

Тоничка, аз май забравих да ти кажа, че беба е много фотогенична от точка!  Mr. Green Hug
Joy Joy ами благодаря Mr. Green
В Четвъртък се надявам вече на по- разбираема снимка Grinning
Ти с новия любовник повече от месец да не се забавляваш. Скоро да го изоставяш  Wink  Hug

Прахче, приятно кормуване. Аз карам в квартала самичка от 14 годишна и без кола не си е работа. То това не е много за хвалене май, но пък винаги съм била внимателна и баща ми ми разрешаваше да ходя до приятелката ми сама с колата и разбира се без да минавам по главни пътища.
Принцеске, ама къде ми се губиш ти. Ще ти пиша отсъствие. И аз те гушкам сладкиш  Hug Hug
А вчера да ви кажа какъв шемет бях. Звъннаха ми съседи, че съм забравила фаровете включени. Аз слязох с намерение да ги изключа, но оставих един багаж в колата и пак се качих.  Joy Вечерта като отидох, ми тя колата не пали. Ужас, за гинко билоба съм.
hahaha  Ох, наистина, добре, че имам връзка с вас, че така ме разсмивате. Патеее, шемет такъв  Joy

# 649
Тони, аз искам на своя глава да си пусна за ЩЖ.Те са доста скъпи и тук, единия хормон е 19Е, но ако трябва да пускам и друго, ще пускам няма как. Като ида на преглед АГ ще прецени дали да пускам нещо друго или не! Но ти ми казваш един вид след 2-ри цикъл да ги пускам. newsm78

# 650
Дани и аз така след втори цикъл разбрах Naughty
Тони, честита ти лентичка! Аз сега ще се опитам пак да видя фотогеничната точица, че нещо не се отваряше.

# 651
Мерси, Пате. Страх не страх, сложих лентичка и аз  Simple Smile
Ето го бобчето, което за мен си е едно петно, но видях там по средата как сърчицето ми намига и ми е много скъпа снимка  Grinning
http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/viu1366548305q.jpg

# 652
Тони, много сладка точица Heart Eyes На мен ми изглежда като човече.

# 653
Ех хубаво е да си си вкъщи  Flutter
И най сетне се добрах и до лаптопа да ви нагледам ..
Пони много е сладичка малката Дафина и колко много коса има ...супер Wink
Страхотни мамчета и бебчета си имаме пу пу ...
Весе да се похвалиш как се е получила тортата, изглежда ного добре,  както не трябва да ям сладко а много обичам ...
Лина гадно за циклю, ама Шуга Мама е дала страхотен съвет   newsm10

Аз днес имам доста болки (кръста, корема), имам чувството че всеки момент ще ми дойде, а така ми се иска да изчака още 2-3 дни, че много къса става ЛФ, ако е имало О ...

Ох момичета оплаках ви се набързо и ви оставям че съм направо гроги днес, но утре вече почивам най-накрая!
Лека вечер ви желая!

# 654
Тони, много хубава точица! Heart Eyes Hug

Flower Fairy, под СПА имах предвид благотворното влияние на морския въздух. Simple Smile В пубертета имах кофти акне и морският въздух тогава ми помагаше. Ще имам предвид предложението ти за Крапец, ако това лято идваме към морето.  Hug  Знам какво е да гониш куче. Преди години разхождах немската овчарка на съседите и в един момент то се отскубна. Не ме питай как съм го гонила из квартала и близкия парк, докато диването не огладня и не се прибра само.  Rolling Eyes

Започнах да прилагам съвета на Шуга Мама от днес и с ММ си направихме една дълга разходка по лек пресечен терен, до Видимското пръскало. Според него беше пенсионерски преход, но на мен 12 км ми дойдоха много добре като за откриване на сезона.

Моме, в подфорума видях тема за Ябълка и коланче. Струва ми се, че е същото, което описваш и ти.

Сандра, ако ще идва този месец, дано почака още няколко дена, а на Дани дано й дойде съвсем скоро!  Hug

Моето не е зацапване ... ще видим довечера как ще се развие.

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 22:16 от Linofrina

# 655
  • Варна
Тони,точицата ти е много сладка,разтапям се като гледам такива снимчици Hug Hug
Пате,ще ходим малко до Обзор с приятели,че и с една БГ Мама-дама ще се запознавам,трябва малко да заредим батериите преди сезона,пък после да ми скъсат д-то от работа,че да изкарам пари за инвитрото и есенната почивка Mr. Green
Моме,аз също не вярвах,от форума се запознах с едно момиче и тя ме караше да ходя с нея,ама аз отказах,като се върна зачена веднага и сега си го гушка вече,да са ми живи и здрави,та пожелавам ти късмета и при теб да заработи Hug Hug Hug
Аз чакам "лелчето",никво ПМС   33uu
После пак,че ще ми изгори постната мусака hahaha hahaha

# 656
Вади мусаката, че и вие като нас ще сте със закуска за вечеря  hahaha
Добре, че ММ не е капризен. Яде всичко, стига да не е зелено  Mr. Green
Ние сме на пълнозърнести макарони със сирене, масло и захар.
Естелче, хич да не дочакаш  fingerscrossed А тая мадамка с розовата пачка искам да я щипна. Много е сладка, къде я изрови  Heart Eyes Heart Eyes

# 657
  • София
Включвам се за бърз репортаж директно от мястото на събитието.  Mr. Green Тортата ми пожъна небивал успех след семейството!  Blush Ако мъжо не я доунищожи скоро, може и да успея да снимам малкото останало, че съм включила батериите на апарата да се зареждат. Е, не стана като на снимките на вид, но на вкус стана умопомрачителна! Даже и аз се изкуших да хапна едно тънко парченце след охканията и ахканията по нейн адрес, макар да не съм по сладкото!

Тони, ще видиш в четвъртък колко ще е пораснал бебо.  Hug
Дани, радвам се, че си по-добре!  Hug
Лин, нов месец - нов късмет!   Praynig
Естелче, искам мусакааааа!  Mr. Green
Пони, и двете изглеждате супер, но...малката е същински бонбон! Пу-пу.
Сандра, айде дано да от друго тези болки!  Praynig
Пате, и аз съм за гинко билоба! Разсмя ме.
Моме, чела съм и аз за това коланче. Успех!
Флауърче, на мен пък морето ми лекува душата! Някак много успокояващо ми действа водата! Трябвало е да съм морско чедо.
Къде е Принцесата, наистина?  newsm78

Аз да ви кажа, вече си имам сериозен тумбак! Чак се чудя как кантарът показва само 1 кило нагоре...

# 658
  • Варна
Весе,палете колата и идвайте,има цяла тава и салатка и ракийка и не забравяй тортата hahaha Hug
Тони,от фейса си гепих сладуранато,от край време мечтая за кифличка Heart Eyes
Отивам да гледам "Фамилията" Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 20:04 от esstela

# 659
Веси, не знам и аз колко съм добре, ама се опитвам.То имам ли избор иначе, съдба.Срещу нея сме безсилни просто. Радвам се за тортата, аз сега не наблягам на сладкиши много, заради зъба. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт