Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 613
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Зелен, аз не съм от Варна, с южна кръв съм  Mr. Green ..нищо че живея тук от 1999г  Shocked ..малее, дърта съм  Joy

# 631

Теди, мерси.. изобщо не съм видяла коментара ти по-рано  Hug
  love001

# 632
  • София

Зузо, да ама живееш във Варна, демек трябва да ти харесва поне малко Северното черноморие. Аз ги харесвам и двете  Mr. Green Обаче хич не харесвам Несебър, Слънчев бряг, Златни пясъци и всички презастроени места  Tired

Уфф искам положителен тест вече .. хайде някой да изненада...
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 633
  • София
Под прашеца!  newsm79

После ще напиша нещо по-смислено.  Mr. Green Hug

# 634
 Добро утро , момичета  Heart Eyes.
Вчера пропуснах да ви благодаря , че сте ме мислили през цялото време и за прекрасните пожелания Embarassed  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Със сигурност ще продължавам да надничам, докато не прочета най- хубавите новини за всяка една от вас  Hug Hug Hug.
Със сигурност си мисля , че имах късмет през цялото време, най- вече , че изтекоха тез води , а не се наложи по време на операцията да ги чистят  Crazy.
Качих две снимки и разгледах албумчето -  прекрасни мами ( настоящи и предстоящи  Grinning) , пупи и бебоци. Сега ще понаваксам и в четенето . Майка ми е тук още 7-8 дена, през това време ще се занимавам само с бебето . После като ме налегне и другата къщна работа може и да позачезна  Mr. Green.

# 635
Рейни, Зузка, аз ще ги пусна хормоните след цикъла, не сега. Затова го чакам да дойде и като ми свърши да си ги пусна! благодаря ви! Hug Hug Hug

# 636
  • NE
Добро утро!
ВесиАз си спомням, че разбрах че има бебе тогава защото се кокорих в 5-6 часа. Приеми го за нормално, а и винаги можеш да си легнеш следобед. Hug
Рейни Много вкусна закуска си спретнала. Разбирам те за ТМ. Понякога правят детински бели. Peace
Зузи Аз обожавам Созопол, нищо че съм и аз от Северното Черноморие. Има безброй красиви местенца по нашето море. За жалост се увеличават и застроените. Crossing Arms
А за Ямбол само хубави неща мога да кажа. Един мой добър приятел е от там - невероятен човек. За съжаление не съм го виждала от повече от година и половина.
Лин Съжалявам за лелката. Hug
Пони Невероятен разказ! Hug Насълзиха ми се очите от умиление. Малката Дафина е истинска прелест. Да ви е жива и здравичка и да остане тихичка. Hug Hug Hug
Кашмирче Събирай, че идва скоро времето за бебеправене. Hug

Вчера нали изгубихме кучето в една горичка край морето. От обикалянето морският въздух се беше пропил с кожата ми. Върнах се като след СПА процедури. Mr. Green

# 637
  • София

Даниелка, първи спонтанен ли ти е това или ...  newsm78 Що ми се струва, че на следващия трябва да пускаш....

Пони, видях малката... ама много е  Heart Eyes (пу-пу)

# 638

Що ми се струва, че на следващия трябва да пускаш....

точно това имах предвид и аз..изчаква се да ти дойде след аборта и след следващият цикъл се пускат, за да се "наредят" хормоните.

Рейн, аз обичам Варна, как да не я обичам, просто не обичам тук да ходя на "море"  Laughing

# 639
Suga Mama, благодаря за окуражителните думи и хубавия съвет! Ще те послушам и вече знам на какво ще посветя този месец Sunglasses

Пони, много сте хубави и двете! Дафина е като кукличка, и с тази тъмна рошава косичка... бонбон разкошен Heart Eyes

Flower Fairy, блазе ти за СПА процедурата ... както си го описала, звучи много освежаващо и ободряващо Simple Smile Ние ще опитаме да направим една кратка планинска разходка с бирен завършек, стига времето да не ни изиграе лоша шега.

Аз усещам, че морето не е моя начин на почивка или поне не съм уцелила подходящите места за това по нашето Черноморие. Претъпкан плаж, боклуци, шум, миризми... вместо да си почина, се напрягам допълнително.

# 640
  • NE
ЛинНе бих казала, че беше много приятно да гониш куче, която стои на 50 м от нас и щом направим една стъпка да бяга от нас.  ooooh!
Мен морето ме лекува. От малка ми лекува проблемната кожа на лицето, която се активизира през пролетта. А и само да потопя крачета в морето все едно вълните измиват всичко негативно от мен.
Хубави места има, но почват да стават рядкост. Най-приказния плаж който обожавам да посещавам е при с. Крапец след Шабла. Километри плаж с кристално чиста вода, а в далечината се вижда Румъния. Приказно е, но лятото е много популярно и има много хора, но има място за всички. Peace
Друг хубав плаж сме намерили при Шабла. Точа си зъбите за Иракли и Кара дере от години, но не сме стигнали до там. Peace

# 641
  • София
Хайде малко по-сериозно да се включа.  Hug Hug Hug

Разгледах снимките вчера, че скоро не бях влизала в албумчето - всички новопредставили се са много готини!  Heart Eyes
Кокоскиии, ще ви изям!!! Heart Eyes Пу пу!  newsm30 Heart Eyes
Феичка, мерси че представи Морт. Да го цункаш от мен!  Heart Eyes Hug Ти си СПА процедура!  hahaha Heart Eyes
Тоничка, аз май забравих да ти кажа, че беба е много фотогенична от точка!  Mr. Green Hug
Сандра,  Praynig
Пепита, честит трети месец! Стискам палци все по вода да ти върви!  fingerscrossed

Аз вече си имам нов любовник! От утре го почвам!  smile3534

Патенце, за 3 дена дойде. Вчера вечерта като излезнах беше в пощата.  Party Ама на теб май няма да ти трябва... smile3520 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Весе, да снимаш тортата да я видим поне.  Whistling
Пони, много трогателен разказ!  newsm26
Даниелка, дойде ли МЦ?  smile3548
Рейни, мерси за закуската!  Hug
Пънче, другия път да ги биете!  Naughty
Линофрина, другия месец!  Praynig Hug
Принцеска, да се разпише!  Crazy Hug

# 642
Аххх какви сте ми хубави всичките бебанки и мамите  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet. Деска, много ви е хубава количката, зилена , а Дафи колко е нежничка, милата тя  Heart Eyes

Ние с мъжо от сутринта сме вече в добри отношения, че и на турска сладкарница ме заведе да ме омилостиви с баклава и сладолед  Mr. Green Mr. Green  така погледнато, няма нищо лошо от семейните дрязги  Mr. Green Mr. Green

Сега мъжо ще ме води на пологона да ме учи да карам   motor......ако не се завърна до довечера,  да знаете , че сме окосили поляните newsm62

# 643
Здравейте мили мои сладуранки!  Hug Hug Hug
Не можах вчера въобще да се включа, защото нямах време. Снощи малко гости имахме и трябваше да се приготвят някои нещо. Но днес с кафето в ръка и лаптопа, съм с вас  Hug
Ева,
Скрит текст:
ремонта е страхотно изживяване  Crazy По време на нашия ремонт, си спомням, че близо три месеца /толкова време го правихме, тръгнали от голи стени само на мазилка/.... хапвахме върху кашона от микровълновата за маса, а кутиите от боите за столчета. Ние не живеехме там, само ходихме да наглеждаме майсторите. Но това със сигурност бяха най-вкусните ни обеди. Обичаме да си спомняме...
Дани, браво на теб за килограмите! Аз все още нищо не съм свалила  Tired
Пънче, така ме расмя с поста си от петък - цитат от друга тема, много шашаво  Joy хем неграмотно, хем откачено  hahaha
Тоничка, като почива човек и му идва музата да шета из къщи, а? Гушкам те, сладкиш!  Hug
Моме, да ти е жив и здрав мъжо! Да продължава да върви нагоре! Айде чакаме да кажеш за интересното място, че ме заинтригува....
Suga mama, аз също те помня и не съм те забравила  Hug.... Пиши и ще видиш как тука всички са много отзивчиви!  Hug И аз не мога без вас, момичета!
Деситка, от документираната разходка с количката се вижда колко сте прекрасни  Hug
Зузанка, значи ти си южнячка. Браво! Страхотно.... няма по-хубава гледка от няколко хипопотама с кореми заедно. Дай Боже!
Пате, ще стане  и при тебе, бе мило!  Hug Не унивай! Не мога да кажа нищо за утрогестана, освен, че го вземах като бременна - сутрин:орално, вечер:вагинално.
Рейни, за твоя мъж от пиянската му вечер  bash
Прахче, много готини клипчета си постнала...
Феич, и за твоя мъж  bash
Зузи, убедена съм, че ще намериш най-подходящия подарък за бебо с тази енергия  Hug
Веси, тортата за вашите е божественяческа!  Hug
Пончита, много сте хубави с малката бонбонка!  Hug
Кашмир, нагушвам те!  Hug
Голям пост написах, ама щото имах много за четене. Ще ме извините , надявам се!  Embarassed
Ставам, че моя мъж само мрънка, че бил гладен, а пиша и чета вече 2 часа и кусур  ooooh!
Обичам ви!  Heart Eyes Хубав неделен ден!   bouquet

# 644
  • NE
ПринцескеРазбрала си ме погрешно. Аз нямам проблем с пиянските вечери на моя мъж. Човека му отпуска края, няма лошо в това.

Общи условия

Активация на акаунт