Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 643
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро момичета kaffeetrmker_2 Да хвърля по едно очо ,преди да отида на тръстиката Whistling
Ние за лято се стягаме ,ама като гледам времето,няма такова намерение ooooh!
Прахче,аз съм в Несебър,не в Бургас,айде взимай книжка ,скачай в колата аз ще те чакам със сладоледа Mr. Green
Пони,страхотен разказ,естествено с брилянтен финал,да нагушкаш малката Дафина Hug
Деси,малката бузанка е страхотен сладур ,гушлячета и за двата кокоса Hug

# 616
Добро утро, хаха, стана ми като режим сутрин по това време  Mr. Green
Пони, душичко, страхотен разказ, много прегръдки на двете ви с бебка  Hug И айде идвай в другата тема да си обсъждаме нещата от живота  Mr. Green
Леле, Миме, толко да обичам това море, а Несъбър е толкова красив  Heart Eyes Почна ли сезона вече или е рано  newsm78
Ее, и сега забравих друго какво...  Hug

# 617
  • София

И аз съм ранобудна.. набиха ме солидно и нямаше как да остана да спинкам  Tired Като спре със сутрешната гимнастика ще поспя пак  Mr. Green И закуска...

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 618
ЗИлен, аз последно като сервирах закуска отидох да раждам  Mr. Green
А после ще видиш колко е странно като се роди беба и те ритне отвън с крачета  Laughing Докато се опомниш си мислиш, че още от вътре те рита  Grinning

# 619
  • София
Добро утро и от мен.
Е не мога да спя до късно и това си е! Чудна работа, на какво се дължи това? Преди в 11 едва отлепя очи... newsm78 Вместо да спя сега докато мога, аз се ококорвам рано, рано.
За двете кокосчета просто нямам думи! Страхотни сте. И малката каква е бузанка. Пу-пу.  Hug
Рейн, стабилна закуска си подготвила. Ще се възползвам виртуално.
Пони, със затаен дъх прочетох разказчето ти. Не е било лесно, но важен е резултатът!  Hug
Дани, какво стана с оня зъб?
Леле Пънче, аз откога не съм играла! Чак ти завидях мъничко!
Зуз,  Hug и за теб!

Аз снощи сглобих тортата. Днес ще видим резултата.

Слънчева неделя от мен!

# 620
Добро утро поспаланки
Явно само аз и Миленка сме работни пчелички днес!
А как мразя да съм на работа в неделя, но поне съм само през деня ... мрън
Кокоске с малкото кокосче сте големи сладурчета!
Пони страхотен разказ с най-хубавия завършек Simple Smile
Хубав ден ви желая с много узмивки ...

П.п. А имало и други будни Wink
Рейн събирам, събирам от най заразния прашец
Малкото зилено от сега те подготвя с режим ... хихи

# 621
Добро утро, сладки  Heart Eyes

Veseto, тази торта знаеш ли колко съм я умувала дали да я правя или не... Чувала съм отзиви за нея от сорта на "Леле, не знаеш какво изпускаш", "Аз такава торта досега не съм яла... Вкусна колкото си искаш"... Моля те, снимай си шедьовъра после  Hug

Момичета, явно си имате албум, в който споделяте свои снимки. Ще мога ли и аз да се възползвам от него  Embarassed Парола, user name...?  Flutter

# 622
Добро утро,

Пони, страхотен, вълнуващ разказ с прекрасен финал!  Hug Hug и за двете ви!

Тази сутрин ми дойде и на всичко отгоре подрани с цели 3 дена.  Sick

Suga Mama, S@ndr@, стискам палци да НЕ дочакате този месец!  Peace

# 623
  • София

Мисля, че не съм се разраждала все още.. а на малката и днес и е забранено да излиза, от утре- може.. да е телче  Mr. Green

# 624
Linofrina, нищо миличка. И сега за да не му се даваш на тоя цикъл, си намисли нещо важно и готино да направиш за себе си следващия месец. Аз всеки път така правя и досега равносметката е - един месец посветен на всички изпити, които ми бяха останали да взимам, месец на детокс диетка (страшен ефект и бих го направила отново), месец на нова прическа и много кулинарни експерименти (любимия бе във възторг, и кучето и то) и месец на спорт (мускулчетата се подават сега).  Hug  bouquet

# 625
Добро утро на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

Веси, зъба вчера не ме е болял, и за сега поне. АБ свърши вече, ако ме заболи пия Оки, часа ми е за 26-ти.
Късмет на нечакащите! Praynig Praynig

Аз с нетърпение го чакам вече тоя цикъл, за да си пусна хормоните на ЩЖ и да ида на контролен преглед.
Имам един въпрос, днес ми е 34-ти ден след аборта, започнах да меря БТ от 23-ти ден, защото се усъмних за О. Еми БТ е висока като за след О. Но имам и друго впредвид- Възможно ли е след аборта, БТ да е пак висока? На мен не ми се вярва, ама да питам! newsm78 Днес няма да дойде, че БТ е висока. Не знам как ще е сега, но преди, като падне БТ и в деня ми идва!

# 626
Добро утро и от мен Mr. Green

Аз се оЧоЧорих в 6  Mr. Green, погледах колко са хубави таваните ни, повъртях се и дремнах още малко Mr. Green
Рейни няма да ходи да ражда, оставете я намира  Joy
Лин, както е дошло, така ще си замине, игнорирай гадината, защото и без друго от другия месец няма да я видиш дълго време Mr. Green
Миленка, обожавам Несебър  Heart Eyes Изобщо обожавам южното черноморие, северното изобщо не ми допада Crazy Всяко лято бягаме на юг, където всъщност и двамата с мъжо още от малки сме летували..южняшка кръв, все натам ни дърпа Mr. Green
Кокосче, гушоци Hug
Шуга Мама, имаме албумче, но даваме юзър и парола на хора, които пишат тук от малко повечко време. Опитвам се да обясня, че тук идват много момичета, които пишат по един-два-пет поста и после изчезват трайно, а имат достъп до албума. Надявам се да не се обидиш, скоро ще дойде и твоят ред да ни "разгледаш" Hug

П.П. Дани, на мен винаги ми е идвало на 37 ден след аборт. Напълно нормално е да си имала О след случката. Недей изобщо да тълкуваш по нормалния начин всичко онова, което се случва в месеца след аборта, защото може да те подведе. Аз не бих пуснала сега хормоните, бих изчакала да мине първия спонтанен цикъл и тогава, за да видя каква е реалната ситуация.

# 627
  • София

Браво, от Варна па мрази Северното черноморие  hahaha

Даниелка, изобщо не пускай ЩЖ директно след аборта, защото хормоните си играят. Както е казала Зузана изчакай първи спонтанен цикъл и тогава  Peace

Линофрина, кофти за лелята, дано да е за последно  Praynig

И отново питам- някой знае ли къде е Плодче  newsm78 Мишки не се е записвала скоро....

# 628
Не съм Плодчето, ама понеже вече няколко пъти питате за нея... Rolling Eyes Скоро й бях писала. Добре е. Каза, че не й остава никакво време и не може да пише. Дори в отчетната си едва се мярка. Май не й остава и време за четене. Сигурна съм, че при първа възможност би се обадила да сподели как е. Simple Smile
Mr. Green

# 629
  • София

Теди, мерси.. изобщо не съм видяла коментара ти по-рано  Hug

Общи условия

Активация на акаунт