Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 645
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • NE
Кокосче Малкото кокосче е истинско бижу. А мама е страхотна  Hug

# 601
  • Варна
Аааа,Кокосче,пу-пу,да не ви е уроки,мнооого сладка Hug

# 602
# 603
Кокосита, за пореден път да кажа, че сте чудесни..ооох, че сладка гледка сте Heart Eyes Mr. Green Hug

# 604
Момичетаа, тук съм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
За кратко де , че след малко ще се къпем  Flutter . Добре сме с малката ми красавица .Вече трети ден сме вкъщи , но до вчера си беше лудница - днес ми е малко по- спокойно .Нагласяме полека лека режима .И ето разказа :
 Тя основните неща Прашулинка ви ги е казала , за което големи прегръдки   bouquet.
Скрит текст:
Приеха ме на 11-ти за проследяване , заради преносването , направиха ми кръвни и се оказа, че доста ми е паднал хемоглобина - за 2 дена от 103 на 96 , та щяха да ми правят вливания желязо заради евентуалното секцио ( аз още си се надявах да тръгне само раждането де) .В петък вечерта моя доктор беше нощна смяна , прегледа ме и каза, че няма никакви изгледи към момента и , че не иска да рискува и да чака до неделя, каза да спирам храна, вода и сутринта - операция. На мен ми дойде малко изневиделица , ама реших че не ми се рискува и няма да мрънкам да чакаме. Междувременно в отделението бяха успели да ми възпалят вената с абоката и вдигнах температура . Легнах си аз гладна жадна , по някое време все събуждам и усещам , че имам контракции , този път истински . Живот и здраве , който не ги е усещал ще разбере разликата от раз - стягаше ме не само корема , а направо целият таз. Не бяха силни контракции и реших да си лежа , пък каквото ще да става. Към два часа усетих изпускане на течност , ама малко - станах като се чудя дали съм се поизпуснала , за първи път ,или са водите .Както си се чудех чурна повече и бях вече сигурна , че е второто. Звъннах на сестрата , тя дойде , заведе ме за преглед и отиде да буди доктора. А аз междувременно цялата се разтреперих- крака , ръце, тяло , все едно умирам от студ . Прегледаха ме ,нямах разкритие все още, но вее беше време за родилното . Свалиха ме долу, сложиха ме да легна и пак рукнаха едни води , само че началните бяха бледожълти , а тези вече бяха едни тъмно зелени  Confused. Това хич не се хареса на доктора и сестрите , но пък тоновете на бебето си бяха добри, затова решиха да си ме оставят да раждам . Изгасиха ми лампата и ме зарязаха, бяха включили бебето на постоянно следене на тонове, това беше много успокояващо  Crazy. Контракциите взеха да се позасилват , така до 6 часа бяха вече доста силни и болезнени.Прегледаха ме и разкритието нямаше още 2 см , тогава ме включиха и на система . Към 7 часа вече бях вече в джаза- супер силни болки едвам ме отпусне и пак почнат. Дойде и другият лекар , който е началник отделение, прегледа ме , видя какви са водите и каза, че няма да стане естествено - разкритието беше 2,5  см, бебето още беше високо, а водите хич не бяха хубави . Казаха, че в 8 ме вкарват в операционната- аз вече нямах нищо против да ви кажа  Crazy. В осем влязохме , в 8:10 мънинката ми е проплакала  Blush. Аз се събудих в 9 , бяха ми я отнесли , но казаха , че е добре . Болката след операцията бледнееше от тази преди това , важното че бяхме добре .После се оказа , че и тя е на антибиотик превантивно , беше и в кувиоз на кислородна палатка първите два дена, защото изплакала вяло . Малко ми беше притеснено , тъй като информация от никъде.Таткото ми я прати снимка да си я гледам. Чак на третия ден като се качих в отделението с родилките си я видях , на вечерта ми я донесоха и ми я оставиха при мен - представяте си колко ми беше хубаво да си я гушна и да си я гледам. Имаше абокатче на ръчичката за антибиотика и го смучеше като биберон.Цялата се беше изподраскала по лицето. Много бързо разбра , че съм аз , почти цяла нощ съм я гушкала. Забравих болка от операция и всичко .За две дена се закърмихме, откакто се прибрах не давам  адаптирано мляко  Crazy.засега ми е много кротичка, а най- хубавото е че си избра сама датата
.
 Целувам ви засега много , пак ще се включвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

# 605
  • София

Фалуърче, абе по принцип няма проблеми да се прибере пиян, ма не в момент когато мога да родя. Сега ми трябва трезвен и готов да реагира.  Twisted Evil

Зузо, като имаш енергия за още къщи за чистене, аз имам къща и нямам енергия  Whistling

Тоничка, права си и аз не бих платила нещо, което не съм искала. Не е въпроса с парите, а в принципа...

Кокосчо, ауууууууууууу  Heart Eyes И да кажа, не само терличките са яки... количката също не е никак зле  Mr. Green

# 606
Пончитааа  Heart Eyes Heart Eyes добре дошла на теб и на малката, чакаме снимки, а като попораснете и се постопли още малко искам да щипкам бебешки  бузки   Heart Eyes Heart Eyes.

Мъжо ми ми лази по нервите днес цял ден, ще стрелям на мръвка  smile3514 smile3511

Някой да знае вест от Сигмето>?

# 607
  • София

Като чета последните публикации на Сигмето - добре са с малката. Просто не е наминавала насам, може да няма време  Peace

# 608
Пончита, много хубав разказ и най-важен от всичко е добрият завършек  Heart Eyes Mr. Green Много ще се радвам да се отбиваш колкото може по-често при нас, но сега бебка е приоритетна. Целувки и гушки и на двете ви от мен Hug

ЗеленчИта Mr. Green, като видях количката на Кокоса веднага за теб се сетих Mr. Green Пък за къщата ще си помисля, вече съм с енергия под нулата Mr. Green И да ти се скарам: ти що не ръсиш, а?  smile3516 Mr. Green Hug

Прахче, бой с тигана..чугунен Naughty по идея на Зеленото  Mr. Green

аз съм по кравешка пижама и съм готова да се паркирам с филм, така че лека нощ на всички (има опасност да се появя пак, имайте го предвид Joy)

П.П. Магнитче, явно Жорко не ти оставя много свободно време, рядко те виждам тук Hug

# 609
  • София

Да ти оставя щафета и за бъдещ лидер в горната класация ли?????? Ма разбира се  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Хайде па след 8 месеца и ти да я оглавиш  hahaha

# 610
ихааааааааааааааааааааааааа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Вече наистина изчезвам newsm49

# 611
  • София

Изчезвам, ма шЪ се върнеш, знам аз...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
И аз се заемам да гледам филми  bowuu

# 612
Пони, тадвам се че се разписа! Hug Страхотен разказ, аз естествено поплаках на него, че съм си ревла и без това! Grinning
Кокоске, супер сте с малката, а тя е невероятен бомбон. Hug
Тони, права си си да ти кажа! И честита лентичка! Hug
Зузка, да чакаме включване тогава в късните часове, а? Mr. Green А за количката на кокоска, като я видях зИлена се сетих и аз за Рейнито! Laughing
Прахче, бой а? Еми щом не слуша давай! Grinning Grinning

Уф, аз чакам първи циклю, а него го няма. Така не съм го чакала до сега, направо като топъл хляб! Да идва, че ме хваща нервата нещо! Crazy Crazy Айде лека (за сега)  Mr. Green, че може и аз да прескоча до после!

# 613
  • В сърцето на любимия човек
Пони - много се радвам, че сте добре с малката принцеса  Hug
Кокосита - пу-пу, да не ви е уроки  Hug

Аз паднах геройски на карти  ooooh!
Лека нощ от мен  Hug

# 614
  • Варна
Момичетаа, тук съм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
За кратко де , че след малко ще се къпем  Flutter . Добре сме с малката ми красавица .Вече трети ден сме вкъщи , но до вчера си беше лудница - днес ми е малко по- спокойно .Нагласяме полека лека режима .И ето разказа :
 Тя основните неща Прашулинка ви ги е казала , за което големи прегръдки   bouquet.
Скрит текст:
Приеха ме на 11-ти за проследяване , заради преносването , направиха ми кръвни и се оказа, че доста ми е паднал хемоглобина - за 2 дена от 103 на 96 , та щяха да ми правят вливания желязо заради евентуалното секцио ( аз още си се надявах да тръгне само раждането де) .В петък вечерта моя доктор беше нощна смяна , прегледа ме и каза, че няма никакви изгледи към момента и , че не иска да рискува и да чака до неделя, каза да спирам храна, вода и сутринта - операция. На мен ми дойде малко изневиделица , ама реших че не ми се рискува и няма да мрънкам да чакаме. Междувременно в отделението бяха успели да ми възпалят вената с абоката и вдигнах температура .

Легнах си аз гладна жадна , по някое време все събуждам и усещам , че имам контракции , този път истински . Живот и здраве , който не ги е усещал ще разбере разликата от раз - стягаше ме не само корема , а направо целият таз. Не бяха силни контракции и реших да си лежа , пък каквото ще да става. Към два часа усетих изпускане на течност , ама малко - станах като се чудя дали съм се поизпуснала , за първи път ,или са водите .Както си се чудех чурна повече и бях вече сигурна , че е второто. Звъннах на сестрата , тя дойде , заведе ме за преглед и отиде да буди доктора. А аз междувременно цялата се разтреперих- крака , ръце, тяло , все едно умирам от студ . Прегледаха ме ,нямах разкритие все още, но вее беше време за родилното . Свалиха ме долу, сложиха ме да легна и пак рукнаха едни води , само че началните бяха бледожълти , а тези вече бяха едни тъмно зелени  Confused. Това хич не се хареса на доктора и сестрите , но пък тоновете на бебето си бяха добри, затова решиха да си ме оставят да раждам . Изгасиха ми лампата и ме зарязаха, бяха включили бебето на постоянно следене на тонове, това беше много успокояващо  Crazy. Контракциите взеха да се позасилват , така до 6 часа бяха вече доста силни и болезнени.Прегледаха ме и разкритието нямаше още 2 см , тогава ме включиха и на система . Към 7 часа вече бях вече в джаза- супер силни болки едвам ме отпусне и пак почнат. Дойде и другият лекар , който е началник отделение, прегледа ме , видя какви са водите и каза, че няма да стане естествено - разкритието беше 2,5  см, бебето още беше високо, а водите хич не бяха хубави . Казаха, че в 8 ме вкарват в операционната- аз вече нямах нищо против да ви кажа  Crazy. В осем влязохме , в 8:10 мънинката ми е проплакала  Blush. Аз се събудих в 9 , бяха ми я отнесли , но казаха , че е добре . Болката след операцията бледнееше от тази преди това , важното че бяхме добре .После се оказа , че и тя е на антибиотик превантивно , беше и в кувиоз на кислородна палатка първите два дена, защото изплакала вяло . Малко ми беше притеснено , тъй като информация от никъде.Таткото ми я прати снимка да си я гледам. Чак на третия ден като се качих в отделението с родилките си я видях , на вечерта ми я донесоха и ми я оставиха при мен - представяте си колко ми беше хубаво да си я гушна и да си я гледам. Имаше абокатче на ръчичката за антибиотика и го смучеше като биберон.Цялата се беше изподраскала по лицето. Много бързо разбра , че съм аз , почти цяла нощ съм я гушкала. Забравих болка от операция и всичко .За две дена се закърмихме, откакто се прибрах не давам  адаптирано мляко  Crazy.засега ми е много кротичка, а най- хубавото е че си избра сама датата
.
 Целувам ви засега много , пак ще се включвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Пони,важното е,че сте добре и двечките,много мил разказ,разплака ме,първата среща си е нещо уникално,то това си е направо магия,как бебчето разпознава мама.......уникално Hug

Общи условия

Активация на акаунт