Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 656
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Ох, вече имам нет и аз, след като щях да убия техника с пантофите ми.
Скрит текст:
Щяло, другия път видиш ли, тази услуга (уж преинсталирал софтуера на рутера) да ми струва 10 лева. Първо, че не го преинсталира, а му рефрешна настройките и второ, че не съм го молила. Ако беше казал, че е това и ММ може да го направи. Но тъпака сложил парола на МОЯ рутер, за да бърника само той в него. Рутера ми е на 2-3 месеца  #Cussing out Уж нов софтуер му качил, а го чух да казва по телефона на колегата му, че е с най- новия за модела. И като взе да ми се прави за 10лв. Ама пък инат и аз, не му дадох. Казах му, че това е услуга, която не ме е питал дали да извърши и аз трябва да преценя дали той или друг да я направи УЖ преинсталацията. А друг е въпроса, че нашия доставчик е сменил своя доставчик и от настройки вчера най- вероятно моя рутер е забил. Много ме ядоса, едва не му затръшнах вратата докато мрънкаше. Не съм за тея 10 лева, но не може да си ги просиш и то така нахално
Пате, ЧХГ доколкото си спомням, започва да се произвежда след имплантирането. Месеца преди да забременея прогестерона ми беше 40 при реф. до 86  Peace След като забременях, на 13-ти ден от О. беше 109. Изследвах го с ЧХГ, защото смятах, че ще е нисък и да го "подпомогна" ако е нужно, но не беше. Мисля, че и твоя си е добре  Wink Ибейския тест ми показа бледа чертичка на 12-тия ден, да не припомням случая на Веси- 7-ми ден  Wink , но нейното по- скоро си беше изключение
Зуз, веднага и аз се сетих за тези отливки, за които казва Пънчето. Много ги харесвам аз и лично аз бих се радвала на такъв подарък. Или хубав детски албум в комплект с рамка. Нещо такова ми се върти на мен.
Моме, ще се справи ТМ и с устния  Peace
Суга Мама, да кажа че и аз плахо се включих, но момичетата са страхотни и винаги има какво да научиш от тях. Момичета, мили момичета   Hug  bouquet А на мен и на късмет ми бяха. Цикъла, след като се включих тук ми беше печеливш. Пожелавам ти го и на теб.
Флалърче, отмързелува ли се  Hug
Пепитка, абе твоя последен М., кога беше. Че и аз моята лентичка си я направих по първи ден на последен М.(16.02) и ми се води първи ден на 9-та г.с. днес. Вярно, че съм с късна О., но мисля, че беше доста преди мен. Аз се обърках. Направих си лентичката по М., защото на предния преглед се оказва, че наваксваме. Ако се смени, ще я сменям и аз и така.
Евче, да ти кажа за херпеса и леда. Четох, че СУХИЯ студ мори тая гад. За целта слагам лед в пликче и попивам непрекъснато, да не е влажно и за ден и половина малко спадна. Но мехурите още ме морят. Значи и аз подкрепям сутрешния @екс. Не се ослушвайте  Whistling
Кокосче, честита ви количка. Чакаме фотосите  Hug

Хайде да не се улисвам пак в писане, че и без туй позабравих какво, защо. Мързелувам си и аз и правя по някое упражнение по Англ., че с липсващия нет трябва да наваксвам  #Cussing out

ПС: Имам едни аспержи от бабка, които ги правя обикновено със сметана и подправката на "Маги" 4-ри сирена и запичам с кашкавал. Но ако някой има идеи за друго приготвяне ще се радвам да сподели, че само така ги правя и са ми омръзнали.

# 586
  • NE
Камирче Единствената връзка е че засилва кървенето, но и болката ако е в първите дни. За отпускането съм съгласна, затова съм се заредила с едно любимо винце за довечера. cheers
Моме Стискам палци за мъж ти. Закуската е невероятна, особено като съм гладна като звяр. Praynig
Тоничка Не съм мързелувала за съжаление. Отидохме с кучето на разходка на 15 км от вкъщи. То реши да избяга и така сме го търсили 4 км, докато не го засякохме при едни скали. Гроги съм. ooooh!

# 587
Здравейте!
Ние преди обед се поразходихме семейно поизморих се и досега спах.
Пате  Praynig Praynig Praynig
Весе защо имате  забрана за секс?Нещо май съм изпуснала  newsm78.Аз доста се посмях с нашата забрана онзи ден.На прегледа сме и се обясняваме с док, кое, как и ММ а секс може ли и док като го изтърси "никакъв секс ей сега идвам"(отиде да разпечата май един документ) и ММ се упули и ми вика "той се шегува нали"   и после док като дойде почна да му разяснява и т.н каза че след 3 месец  по малко-та май се успокои.

Аз днес пуснах антителата и другите изследвания на кръвта.Антителата не са готови, а другите са ми в норма всичко.Четох за тези антитела и ми се поизясни ситуацичта кое за какво и т.н.

Тони как си?

# 588
Зузи, благодаря ти мила! Добре де, човешкият хормон кога започва да се излъчва в кръвта на майката? След зачеване или след О?

8-10 дни след зачеване  Peace
Скрит текст:
А по въпросът за Славчев, просто му кажи това, което и на нас..че вземаш утрогестан, че се чудиш кога да го спреш, че се тревожиш да не правиш изкуствено дълга ЛФ, кажи му и стойностите на останалите си хормони и изобщо сподели с него всичко, което те тревожи. Обади му се след 13 ч от ПОнеделник до Четвъртък или след 19.30 в Петък или Събота, за да говорите спокойно

Моменце, много хубава идея, но за жалост ще ми трябва помощ от някое старозагорско чедо, за да я осъществя..така от разстояние ще ми е много трудно Rolling Eyes Ще помисля, все пак Mr. Green

# 589
  • София
Ето ме и мен. След здрава разходна и здрав сън! А сутринта станах в 7.  #Crazy Изкуквам, изкуквам тотално!
Сега ще правя торта, че утре нашите ще идват на гости. Не че не живеят през булеварда, ама ей така, да се видим "официално".  Mr. Green
Мисля да спретна тази:
Скрит текст:

Пате, аз пък трябваше да удължавам ЛФ и пиех/слагах 12 дни след О. и правех тест. Моят тест наистина показа много рано, но май е по-скоро изключение. Беше такъв от Ибей, покрай тестовете за О. А и как му треперих после.
Зузе, за моя случай специално, единственото обяснение, което намерихме с док, беше ранна имплантация.
Тони, голям пост си спретнала пак! И не се ядосвай за глупости! На днешно време всеки гледа как да те прекара... Hug
Лилка, забраниха ми сексът заради предна и ниска плацента. Не толкова заради предната, колкото затова, че все още е ниско. Но пък щяла да се вдигне, да видим докога ще е забраната.

Ако съм пропуснала нещо важно, простете. Изчезвам, че тортата ме зове.  Mr. Green

# 590
  Лилка, добре съм аз. Даже екстра. И гърдите спират да ме болят. Чак малко се бях филмирала, но нали си обещах да мисля положително, та тихичко си чакам прегледа на 25.04.И корема малко ми поспада. На 24.04 ще пускам контролно ТСХ и ФТ4, надявам се и те да са добре. Въпреки, че не знам колко трябва да са при бременност, дали пак под 2. Иначе днес малко ме наболява около пъпа, но нека расте матчицата, ще я търпя, само всичко да е наред.
Мисля тези дни да ида до ЛЛ за талон за ЖК и док. като ми каже при кой да се запиша да отивам, че да пускам вече и аз кръв, урина, сополи и там каквото трябва още  Mr. Green Тя моята нали работи в родилното на 2-ра градска, та на там съм се насочила и на ЖК, че се познават с другите доФтори. Моя близка беше по тази схема ( при док. на частно и на ЖК във 2-РА) и като я приеха за преносване всички я познаваха и и обръщаха малко повече внимание в отделението. Жалко, но факт  Confused
Лил, на вас пък за какво ви забраниха секса. Че ние рядко и като за първи път, но не сме се лишили съвсем.
Хайде бе Вес, къде ми се губиш. Като не спиш когато трябва, сега дреми, при това хубаво време  Hug  Не ми се отваря тортата ти, ама по- добре  Grinning

# 591
Веси, ранна О и ранна имплантация, то няма друго обяснение  Mr. Green Как ти е шкембо, расте ли  Heart Eyes Hug Ида и аз за торта  Crossing Arms Mr. Green

Тони, викаш всички видове секрети ще пускаш Joy

# 592
Хайде сополи недей да пускаш, че се сещам за слузестия охлюв на Зуза и пак ме напушва кикот  hahaha Зузанчик, нищо сложно няма - харесваш си сайта на някой старозагорски фотограф, свързваш се с него по тел или имейл и подаряваш един вид ваучер на родителите.
Веси, много уа.... 10 яйца, 350 гр. лешници - много скъпа торта ще излезе. Аз съм по евтините и бързи рецепти, нали съм проста  hahaha
Гуши на всички бременни, на останалите - муши .... ох, днес съм в серия  Joy

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 18:36 от Неродена мома

# 593
Моме, тенкю Mr. Green Вероятно това ще направим, те обичат такива неща, така че ще им допадне Mr. Green Мнооого благодаря на всички за  идеите и помощта Hug

# 594
  • София
Зуз, никаква ранна О. Късна си ми беше, както всеки път. Като казах ранна имплантация имах предвид рано след оплождането. Ето за доказателство: http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=-1&a … ginName=veseto_87
Коремът ще ги снимам тия дни, позаформил се е.
Моме, Имам около 80 яйца от баба и се чудя какво да ги правя. Лешниците замених с орехи, също от там.   Mr. Green

# 595
Веси, скорострелник е бил твоя шушул, който сега си расте в коремчо Mr. Green

# 596
  • София
Веси, скорострелник е бил твоя шушул, който сега си расте в коремчо Mr. Green

Mr. Green Той сигурно затова е мъж. Нали казват, че У-хромозомите са по-бързи.

# 597
  • София
Tonichka да,по време на бременност,особено в първи триместър ТСХ е добре да е под 2 Simple Smile

# 598
Много сте писали, що не сте бърсали улици и градинки  Mr. Green
Пате, наистина, както казава Зуз, задай всичките си въпроси на готиния док  Mr. Green  Hug
Документирано е  Mr. Green

# 599
Леле, Деско, ще ви изяммммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много, много сте хубави, пу-пу, бонбонести направо. А на теб не ти личи да си раждала, камо ли да си била бременна  Hug
Веси, така може! Искам и аз баба с яйца и орехииии  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт