Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 659
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Прашулино, за да бъда точна
Скрит текст:
Прогестерон 65.64 /5.3-86/
Естрадиол 284.9/161-774/ Това е от този МЦ. Като резултатът малко е повлиян от Утрогестана, който съм сложила 12 часа преди това. В интерес на истината досега двама лекари са ми изписвали прогестеронов препарат и не сме коментирали стойности от изследвания. Казвам им, че прогестеронът ми е нисък и те ми дават рецепта и така. Според тебе тези стойности говорят за недобра работа на ЖТ и е добре да вдигна дозата ли?

# 571
Е естрадиола е нисък със сигурност....и на мен лично ми се види нисък и прогестерона, след овулация трябва да е на горна граница.Мерили ли сте на тоя цикъл лигавицата/ на кой ден са правени хормоните също?

Високият пролактин, тсх, потискат ЛХ секрецията и пречат на качествената овулация. Ниските естрогени в първата фаза, също предричат неуспешна овулация.

п.п според мен има друг хормон, който не е в ред и за това овулацията не е качествена и другите хормони за разбъркани- мое мнение, коментирали ли сте това с Даскалови?

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 11:42 от Звезден^Прах

# 572
Лигавицата преди О. беше 10 мм, 1 ден след О. 12 мм. Док каза, че е много хубава и с правилна структура и в двата случая. Абсолютно всички хормони са ми в норма. Говоря за полови, на надбъбречната жлеза, ТСХ последно беше 1. Едните антитела на ЩЗ ми бяха леко завишени, но ендокриноложката каза, че са отговор на често възпалените ми сливици. Гледа ми и ЩЗ на ехо-ОК е.  Д-р Даскалов каза, че хормоните ми са много добре. Единствено не съм се изследвала за инсулинова резистентност. Захарта ми е близо до горна граница /5 при горна граница 6/. Според лекарката трябва да намаля сладкото и да мина само на черен хляб, но трудно ми се удава Grinning

# 573
 Rolling Eyes Rolling Eyes Тогава , защо си се закосила, на мен ми се види малко, предвид стандартнитерезултати, но лигавица 12 мм е перфектна, което означава, че е ок за твоето тяло. А за сладкото........и аз много го обичам, така че те разбирам, но пък захар на гладно 5 е доста ......аз за сега я държа захарта, ама пък освен сладкото , спазвам строга диета и режим и явно не ми оказва за сега влияние толкова.

# 574
Аз за лигавицата нищо не съм казала. Всеки път като са ми я мерили е била добре. Даже с ЛФ 17 дни се притеснявам да не стане огромна и това като е всеки месец не знам до какво може да доведе newsm78

# 575
  • Варна
Зузе,
сребърна лъжичка за захранване също е добра идея според мен.

# 576
  • NE
Зузи Месечинка е права. Тъкмо и аз щях да ти го предлагам. Виждала съм такива лъжички по Коледа в Техномаркет Home. Peace
Лун, Захарче Стискам ви палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Пате Не може ли да изчакаш още два дни и да направиш нов тест.
Лилка Честит племенник. Да е жив и здрав и да носи много щастие на семейството си.  bouquet
Кокосче Приятна първа разходка с количката. :hug
Мише Как сте с бебо?
Прахи Много хубави клипчета. За мен бяха много полезни. Peace
Рейни Моя снощи се прибра в 3 часа през нощта, естествено пиян и залян. Аз бях наясно още в 12 когато му се обадих, а едно членоразделно изречение не получих. Mr. Green

Голям съботен мързел ме е налегнал. Mr. Green

# 577
Здравейте мацки
Уф и тук времето е едно мрачно и студено и направо вече ми писна  ooooh!
Моме страхотна закуска ммм, стикам палчета,  да се справи така добре и на устния ТМ
Деси честито ви возило, чакам снимки с нетърпение  Hug
Миленка изкефи ме отговора на твойта док, де да беше толккова лесно обаче ...
Шуга Мама, Лина и аз май ще чакам с вас, но понеделник ще знам по точно
Зузе не мога да ти дам идея, че ми е много трудно да избирам подаръци, особенно за скъпи хора, но момичетата са дали добри предложения  newsm10
Пънче ми честито ти оцикляне, щом му се радваш, аз също му се радвам на моя Циклю в последните месеци ....
Прахи много полезни и интересни клипчета

Ох понякога от толкова информация в главата ми става каша, изникват ми много чуденки и си мисля че  от една страна е по добре да не знам нищо ( не че знам нещо..)  Crazy

Желая ви лек, усмихнат и ползотворен ден!
И много  Hug Hug Hug за всичкии

# 578
Здравейте сладурки , не съм ви чела днес много много
ама наминавам да ви ръсна малко и да ви пожелая прекрасен уикенд. Днес влизам в 3-я месец  Heart Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 579
 newsm79 newsm79 newsm79

няма как да не събера

Пепи честито ти влизане в 3 месец  Hug

# 580
Феичке, благодаря ти мила, но няма смисъл. Той резултатът си е красноречив. Аз за да не вляза в дупка си чертая стратегия за другия месец и затова разсъжавам. Като се зареди голям период от време с неуспехи по-трудно се излиза от тези дупки, но няма да се оплаквам, че като зная, че има момичета, борещи се със стерилитет от 10 години.

# 581
аз пък не съм съгласна с период за имплантация 5 дни  Whistling Оплодената яйцка има способността да забавя развитието си в тръбите (стои на стенд-бай) и никой и нищо не знае кога аджеба точно ще се имплантира.. когато тя сметне, че има подходящи условия  Laughing Има имплантации на 4-7-11, че и повече дни след О, така че...Патенце, защо не се обадиш на Славчев по телефона и да говориш с него, той е много добър в хормоните и гарантирам, че ще ти даде адекватен съвет. Аз все още оставам с много стиснати палци за теб, имам си едно такова усещане Blush

аз направо днес съм човека чудо Shocked След палачинките хапнахме и уж щяхме да си починем от тежкото ядене hahaha, а излязохме да си "приберем" част от покупките от ибей, че са пристигнали, после си купих още 6 сакъза, засадих ги, че като ми дойде една енергия от ровенето в пръстта, че като метнах да чистя прозорци и тераси, та до сега  Mr. Green Имам енергия за още 2 къщи Laughing
Благодаря за идеите за подарък! Аз за монетите също съм мислила, но според мен няма да е много удачен подарък, ще бъде бутнат в някой шкаф и забравен Outta Joint Май клоня към стандартните покупки, колкото и да не ми се иска..някоя завивка+играчка +дрешки или нещо подобно..спално чувалче, което е много практично например..тези, които са като елеци нагоре..все нещо ще измисля. Обожавам да търся подаръци, но трябва да съм сама, мъжо като е с мен подтиска способността ми да се вихря, понеже все бързаме  Joy

# 582
Зузи, благодаря ти мила! Добре де, човешкият хормон кога започва да се излъчва в кръвта на майката? След зачеване или след О?
Скрит текст:
Аз на Славчев бих звъннала с най-голямо удоволствие, но какво да го питам? Те моите хормони всички си бяха в час последно newsm78 Според него, проблемът не е в мен, а в ММ. Но в последната СГ от края на януари т.г. всички показатели бяха много добри, някои дори доста над нормата с изключение на левкоцитите и морфологията. Като говорих с д-р Даскалова левкоцитите са отговор на организма към гадните трихомони и уреаплазмата. Нали те са един вид антитела. И от там идва и лошата морфология най-вероятно, защото тези левкоцити бяха 16 пъти над нормата. И така сега аз се надявам да сме преборили противните гадини и всичко да е ОК. Освен това от няколко месеца ММ е на една шепа хапове, пие и чайове, яде бърканица все с цел подобряване на морфологията. Много ми е мъчно, че го подлагам и него на това, а като гледам колко му е мъчно, сърцето ми се къса.
А за подаръка, вземи му на детето дрешки, играчки, каквото решиш. Винаги ще им влезе в употреба. Дрешките омаляват много бързо, освен това се цапат, та трябват по много. И аз мисля, че е по-добре, отколкото нещо, което ще метнат в някой шкаф.

# 583
Идвам росна-росна, изморена, но бързам да дам акъл на Зуз - ние подарявахме на кръщелницата фото-сесия при една от известните фотографки на бебета - кумците ни страшно много се зарадваха, защото хем е хубав подарък, хем остават спомени за цял живот.
Признавам без бой, че това не ни беше закуската - вкъщи се закусват само плодове  Mr. Green Но като искате достоверност, ето какво направих за обедовечеря и ето с какво се почерпихме снощи, да ви сипя и на вас
Скрит текст:

# 584
  • София
Ей ме и мен! По-добре късно от колкото никога.  Laughing Hug
Вчера беше тежък ден на работа и още по-тежка вечер!  Drunk Flushed И горе долу сега ставам.  omm

Феичка, Heart Eyes аз пък не съм забелязвала връзка между М и винцето. Пък аз общо взето тогава се отпускам.  Whistling

Мисля, че не честитих на Лилка сърчицето -   Kissing Heart честито, мамче!  Hug

За сега толкова, ще се включа по-късно или утре. Нагушвам ви всички!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт