Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 673
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
И аз ви пращам гушоци Hug Hug Hug
Скрит текст:
Ходих сутринта да ме боднат. Д-р Даскалова ми е изписала Утрогестан след О. за 10 дни и на 11 ден правя кръвен тест, защото ако чакам до уринарния си докарвам ЛФ 16-17 дни. Та резултатът е <0.10  Cry Казвах си предварително, че няма да ми е мъчно. Господ си знае работата, но в интерес на истината пак се скапах. Как мислите, дали аз не прецаках нещата? Преди два дни вечерта забравих да си сложа Утрогестана. Пропускът на един прием дали е фатален newsm78 Вие как правите с прогестероновите препарати? Правите ли първо тест или направо ги спирате? Въпросът ми е, ако се е получило и се спре няколко дни прогестероновия препарат докато дойде време за уринарния тест какво ще се случи. Може би всеки случай е индивидуален. Питам ви, защото ми е странно всеки месец да ходя на кръвен тест. Сигурно има и друг вариант. Аз предните месеци правих тези Ибейските тестове с чувствителност 10, но все ми се превиждат едни черти на светлината, луда работа.

# 556
white duck,  нищо няма да се случи. Когато правих инсе ми казаха да го пия до 14 ден и дори и да ми зацапа пак да си направя тест. Докито ми обясни, че ако има бременност то ще си покаже дори и да не пиеш  прогетерон. Един пропуск не е фатален.

# 557
  • София

Добро утро  Hug

Моме, па ще стиснем палци на умното ти момче щом трябва. Дано се справи също толкова добре и с устния  Praynig

Пате, бяхме сравнително малко, че много започнаха да раждат, болници ала-бала, около 11-12, ма все пак за другите хора е бая внушителни толкова много големи тумбачета на едно място  Mr. Green

Кокосче, ейй честита разходка. Дано времето и при вас е супер и се насладите с малката.  Flutter

Зузанас, ми те ако си имат всичко, защо не вземете някаква от тези златни/сребърни монети? Малко подаръка е за като порасне, амЪ... иначе нямате избор. А в Зарата с Меца шЪ сЪ гледате ли- ако да- нацелувай Ема. Heart Eyes

Аз отивам да си взема колата от ремонт, свеки идва после... ще ходим всички при мама да я видим, а съм сърдита на ММ, че вчера се прибра пиян на магаре  Twisted Evil Още спи, ма ми иде да го събудя със звън на тенджери.. така де.. ми ако бях започнала да раждам  Mr. Green
И да ръсна  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 558
Смайл, благодаря за отговора! Но аз съм на тази терапия от месеци. Мисля, че няма да е много полезно всеки път изкуствено да си докарвам ЛФ по 17 дни. Сигурно и лигавицата става много дебела, знам ли newsm78 Този месец като измерваха по време на О. беше 12 мм. Не е възможно да чакам 14 ден да правя уринарен тест. Затова ви питам за идеи за друг вариант newsm78

# 559
И на 12 ден, ако направиш тест/след доказана овулация/ ще покаже ако имаме бебе. Вземи си изи теста, те са единствените с чувствителност 10.

Миленка, къде в Бурфас има сладоледен салон, ямиии ямииии  Shocked Mr. Green Mr. Green

# 560
Прашулино, за този тест ли става дума? Защото пише, че е с чувствителност 25 newsm78 Освен да взема пак да си поръчам от ИБейските. Кога се произвежда човешкия хормен? След зачеването или след имплантация?

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 10:44 от white duck

# 561
  • Германия
Добро утро,

Извинявам се предварително, четох малко по диагонал.
Тоничка: честито тупкащо сърчице.
Нели: честито сакче
Пънче: дано ти регулират дозата на лекарствата.  Joy 14 см обиколка.
Кашмирче: дано това ти е последната леля, а новия термометър се окаже мнооого късметлийски.
Даниелка: дано болките от зъба са отшумели. Колко е мило, когато децата порастват.
Зузе: напълно си права за животинските продукти и АБ и хормони в тях. Аз се опитвам да се ограничавам, амаааа ... Ох, не им се връзвай на тези патки от работата ти. Такъв вид информация да влиза в едното ухо и да излиза директно от другото.
Лилка: честито сърчице. И да е жив и здрав племенника
Пате: силно се надявам твоята Т да е от двучертичковите.
Рейни, много ме развеселяваш с твоята малка бубонка. Като видях таъи стая си помислих точно за теб
Скрит текст:
Гълъбче: честита зелена светлина
Моме: страхотна закуска, направо ми потекоха лигите. Браво на ТМ и успех на устния.
Евка: ох и на нас скоро ще ни предстоят ремонти. Дано сте успели все пак.
Деситка: в голямо нетърпение съм  Simple Smile
Миленка: не си хапнала от правилния сладолед, тази лекарка ме накефи.
Сега изчезвам, ще ви дочета после. Хубав ден  Hug едно гуш за всички, съжалявам, че не можах да спомена всичко поименно. Ама и той поста ми пак стана километражен.

# 562
Пате -да този 25 е чувствителността, но на мен ми отчете на 16,57 , доказано с кръвен, доста видима чертичка  Wink

# 563
Те при теб рано показват тестовете. На мен Даскалова ми каза всеки месец да хоя на кръвен щом докато взимам прогестина не ми идва. А като го спра минават по 4 дни докато ми дойде. Аз сега седя и разсъждавам какво се случва, ако да кажем е станало бебето, но имплантацията е по-късно. Например на 11 ден. Аз на 12-ти ден правя уринарен дори и с чувствителност 10. Показва ми отрицателен резултат и аз спирам прогестина. Обричам ли на неуспех бременността? Как мислите? Малко се вкарах във филм, но не ми се ходи всеки месец на кръвен тест.

# 564
Няма как да е имплантацията на 11 ден след овулацията, не може да издържи толкова оплодената яйцеклетка, Трябва да се имплантира най-късно на стадии бластоцист, което е около 5-7 дни след оплождане. Не се ли имплантира тогава- загива. Друг е въпроса, че пък тогова трябва да следиш овулация, така  че си прави кръвният на 11 ден и да ти е мирна главата.

Вдигна ли ти дозата на прогестерона на теб? Щото явно, че дори и да го пиеш е нисък, значи проблема не е най-вероятно в преждевременното загиване а жълтото тяло , а в качеството му -секретира по-малко прогестерон. Иначе щом ти идва толкова късно, явно со издържа.

П.П БЕТА  ЧХГ се секретира от плацентата на плода, за това казват че е уникален хормон, който показва само бременност. Първичните клетки на плацентата се образуват СЛЕД излюпването и имплантацията.Преди имплантацията клетките само се размножават НО НЕ СЕ ДИФЕРЕНЦИРАТ/т. е нямат предназначение и финкция, всички са еднакви/, след имплантацията, клетките се започват да се ДИФЕРЕНЦИРАТ/т.е част от тях се специализират в това да са плацента и започват да изпълняват функцията си и секретират чхг хормон/

Ето пак пускам филмчето , виждат се ясно етапите овулация, имплантация

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 11:17 от Звезден^Прах

# 565
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug

Благодаря на всички, че откликнахте на моите притеснения  Hug Вече съм си намислила какво да питам Тимева. Сериозно започнах да се замислям дали изобщо правя качествени яйцеклетки  newsm78 А иначе офиално се оциклих "като хората". Не съм вярвала, че ще се радвам от този факт  ooooh!

Зузе - за подаръка, струва ми се, че някъде бях виждала едни комплекчета с които се прави отливка на краче/ръчичка  и после може да се сложи в рамка. Аз ги намирам за много сладки. Монетата също е много добър вариант - има ги във повечето банки. Аз във Варна съм купувала от Алианс-а зад общината (на ъгъла на бр. МИладинови и Цар Асен).
Кокосита - чакаме доказателствения материал  Joy
Моме - стискам палци на ТМ  Hug
Рейни - специално за теб и пупата  Hug
Мравче - честита ти нова премяна  Hug
Пате - според мен се вкарваш в излишни филми - от един пропуск на прогестина нищо няма да ти стане. Освен това твоя прогестерон не е толкова нисък. Все пак е над средата на референтните, което показва добра функция на яйчниците (според мен).
Прахи - ти как си?  Hug
Аз напоследък не съм много редовна, за което моля да ме извините, но тази седмица имах много работа в офиса. Колкото можах - наваксах с четенето. За всички - много прегръдки и прекрасен и усмихнат ден  Hug

# 566
Пънче стига и ти си мисли глупости! Тимева е добър специалист и е хубаво, че имаш готови въпроси.
Прахче не разбрах какво имаш предви за вдигането на дозата newsm78 Аз досега 3 пъти съм изследвала прогестерон. Двата  пъти в комбинация с естрадиол. Сега третия път по време на терапия с Утрогестан 2х2 вагинално. Изследването правих 12 часа след последния прием. Първият и вторият път прогестеронът беше ок. 40, третият ок. 60 при реф. до 80. Естрадиолът първият път беше на горна граница, сега по средата. Ще ходя при д-р стаменов чак към края на юни така, че приемам съвети. От тези ст-ти може ли да се разбере нещо за моето ЖТ как е. Този цикъл имах доказана с УЗ О. ЛФ без прием на прогестин е ок. 14 дни като броя и последните 2 с ниските БТ преди да ми дойде.

# 567
Ми мене ми се види малко 60 при горна граница 80. Показва, че е имало овулация, но ми се види малко прогестерона, което е възможно да покаже , че жълтото тяло издържа/не руптира преждевременно/ . не не секретира достатъчно прогестерон. В такъв случай се приема максимална доза прогестерон , по-малко дни и се прави тест, ако е положителен се вдига още дозата с инцекции. Ако нема бременност се спира и се чака цикъл.

Друг е въпроса , че по принцип не е логично да се лекува симптома , а причината. Проблеми с жълтото тяло се предполага, че има , ако е некачествена яйцеклетката или има хормонален дисбаланс. Излседва ли ли сте тсх, пролакин, естрогените ?

При мен- абсолтно нищо интересно, напредвам с шофьорският курс

# 568
Прекрасни сте, момичета! Благодаря за милите думи.  newsm44

Linofrina, начи НЕ  чакаме двете с теб на 24-ти!!!

Е, хайде прегръдки, аз си взимам един час почивка от работата (върша си я от вкъщи поне), за да се пораздвижа малко. От 3 седмици съм бая стриктна с програмата на една доста популярна мацка в интернет – упражнения със собствено тегло и бая потене. Купихме си и колела онзи ден с моя любим синеочко, с кучето в парка се раздвижвам и въобще едно влизане във форма съм си спретнала.  newsm03

После душ, още малко работа, шопинг за бебешки подарък и едно градинско бебе парти с хиляди бременни и дечурлига....  newsm63 Ех... Хайде красавици, слънчев ден ви желая

# 569
  • В сърцето на любимия човек
Прахи - каква е връзката ТСХ- прогестерон и съответно ТСХ - ЛХ?

Според мен 60UI не е толкова зле, но това е мое мнение. На мен последния месец при 21UI (референтни до 86) ми казаха "не е катастрофално", та затова си вадя такива изводи. Прекалено високият прогестерон също не е най-доброто, защото подтиска естрогените. ПОправете ме, ако греша.

Общи условия

Активация на акаунт