Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 688
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Ау, Мравето с нова премяна! Много си хубава! Hug
Смайл, 220 км не са никак малко. Защо не отидеш да кажем с автобус, а да се върнеш с татко ти?
Скрит текст:
Аз така направих, ММ дойде само да ме вземе. Не искам да те плаша, но аз понесох доста лошо упойката. Не знам дозат ли ми объркаха или имам непоносимост към тази упойка, но цяла седмица бях парцал. В деня на изписването ми слагаха допълнителна система, биха ми Деган за да спра да повръщам. Нямаше начин да се върна с автобус. Казвам ти всичките тези неща за да си осигуриш транспорт за връщане и да поискаш да ти направят някакъв тест за упойките. И да знаеш, че при повечето хора не е така, явно аз съм някакво кофти изключение.
Гълъбче, запрятайте ръкави и след някой и друг месец да си мама!
Естелче и аз мислено се пренесох на зеленко и свежо, много е зареждащо!
Деси, с нетърпение чакам да се запозная с бебанка, която не знам защо майка й я нарича бабанка Joy
Лилка, да ти е жив и здрав племенника! Скоро и батко ще става Heart Eyes
Рейни, мноУ голяма тази твойта ритлива мадама! А до бала, докато дойде време да раждаш, колко ли ще стане newsm78 Колко мами с големи коремчета бяхте? Събрали сте погледите на хората #Crazy Дано майка ти бързо се възстанови Praynig
Аника, радвам се да те видя! Майка ти по-добре ли е?
Ще ме уморите с тази обиколка  Simple Smile Щом обиколката е 14 см, диаметърът ще е 4,46 см./Обиколката на окръжност е 3.14хдиаметъра. В случая d=14/3.14=4.46 см/. Никак не е малко, но с тези 14 см малко плаши хората.
И аз да се похваля с внушителни размери. Родила съм се 4.750. Но съм била злоядичка и съм свалила към кило не знам за какъв период от време. Майка ми все се жалва, че само дето с е мъчила да ражда голямо бебе, а после да си го гледа слабичко  Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 19:24 от white duck

# 541
  • NE
Здравейте
Рейни Надявам се твоето мамче да е по-добре и бързо да се въстанови. Hug Hug Hug
Пънче И на мен ми е случвала без дуфастон. Следващия цикъл беше нормален. Peace
Хахах прочетох тази притча за размера. Чувала съм подобни фантастики. То като се изтъква човек, понякога прекалява. Laughing
Смайлче Пожелавам ти 0 странични ефекти. Hug
Пате Упойката действа по различен начин. При мен е дори приятно усещането. Стига ми само да се събуди и съм добре.
Аника Надявам се майчето да е добре. :hu
Гълъбче Честита зелена светлина! Hug Пожелавам ти да се похвалиш съвсем скоро. Hug
Пепита По време на ремонт е трудно. Ние ремонтирахме кухнята по средата на по-миналата зима и не ме питай какъв ужас ми беше. ooooh! Ремонт зимата ... не!
Кашмирче Къде си?

Аз направих глупостта да пия малко вино по време на МЦ. Превърнах се в река Амазонка. ooooh!

# 542
Здравейте, сладки момичета.  Следя какво пишете, но не мога да се хвана за клавиатурата да публикувам нещичко, защото се чувставм малко като в небрано лозе – вие си се познавате вече, някои дори на живо са се виждали, а пък аз я се включа с някой въпрос, я не. Обаче не се сдържах тази сутрин и преди да се ориентирам към работа (ох, този уикенд съм дежурна) искам да ви драсна по нещичко.

Смайл, наистина обмисли добре прибирането си. И то не защото ще е нещо много страховито, но дето се вика и след вадене на мъдрец може да те налегне кофти неразположение. От упойката не се шашкай, минава, заминава...
White Dove, честита зелена светлина и скоро да се оплакваш от разни бременни неразположения.

Много дълго ще стане писанието ми, ако ви почна всичките. Затова ви прегръщам и ви благодаря, че сте толкова позитивни и забавни, така че винаги ми става хубаво като влезна да си ви чета.
Аз все още се чудя този месец стигна ли се до О., няма ги симптомите, по които иначе се ориентирам, че е минала – болезнени гърди чак докато ми дойде... И ПМС няма, а уж трябва на 24 да дойде... И така, седя и си чакам да видя какво ще излезе накрая.  Трябва да си купя днес нов термометър, че този нещо мери много странно, батерията му заминава, а в края на май си записах час при Тимева и живот и здраве една фоликулометрия да си направя.

Поздрави на всички и прекрасен уикенд. newsm51

# 543
Добро утро, днес се излюпих в 7  Hug Искам да сложа закуска, която едновременно с това е и почерпка - ММ изкара много висока оценка на един служебен конкурс, предстои след месец и устен изпит, за който искам да му стискате много палци  Flutter
Suga mama, всички сме започнали да пишем така - намърдваме се малко плахо между хора, които се познават и ни е леко неудобно от това, но колкото повече пишем, толкова повече се опознаваме  Hug
Зузи, няма снимки, другия път да дойдете и вие  Twisted Evil
Днес мисля да се захвана с пране на пътеки и прозорци.... мъжо и без това ще учи, пък да видим докъде ще я докарам. Утре ще ходим на едно интересно място, но като една малка Шехерезада, няма да издавам тайната, утре ще разказвам  Whistling

# 544
Добро утро и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

Суга мама, ей я се стегни момиче. Недей така, пиши честичко, всеки в началото се чувства така, но после се приобщава. Надявам се да ти е уютно тук и да намираш полезната информация! Hug Щом чакаш на 24 се надявам да не я дочакаш все пак, а да те посети след цели 9 месеца! Hug

Моме, тая закуска твое дело ли е? Браво на мъжа ти за оценката, стискам палци и на устния да е така! Peace Peace

Хайде лек ден на всички! Grinning

# 545
  • Варна
Добро утро и от мен!!!
Днес се излюпих рано-рано, но още се прозявам и ми е сънено... Снощи уж трябваше да се гушкаме с ММ, но аз заспах геройски пред ТВ и когато той ме събуди да се къпем и да лягаме, аз бях като пиян морков и не ми се мислеше дори за @екс. Надявам се да не сме изпуснали месеца заради моят сън... Но как да не съм изморена след като цяла вечер гледахме плоскости, кухненски шкафове и т.н.
Suga mama, как никой да не познаваш... аз не съм те забравила никак Simple Smile
Тонинце, леда не знам колко е добре за херпеса, но ти си знаеш... Много се радвам за братовчедка ти! Ще си бременеете и споделяте радостите заедно! Много е хубаво, че сте си близки и заедно ви се случва това прекрасно събитие Simple Smile Ние с моята братовчедка също сме си много близки и я чувствам по-скоро като сестра. Имаме 2 месеца разлика и живеем в една къща откато сме се родили, че и до днес, само дето нейното момченце е вече на 8, а моето не е заченато дори... Simple Smile
Моме, мъжа ти има моите стиснати палчета!
Щях и още неща да пиша, но...  smile3507 спя още май...

# 546
Добро утро, прекрасни  Hug
Шуга мама, пиши ни, ще се опознаем по-бързо така. Аз още си спомням и на мен колко ми беше кофти в началото, ама е,  вече не мога без тия кифли  Mr. Green  Hug
Момее, каква закуска само, много ми харесва  Mr. Green После да разказваш, Шехерезада  Mr. Green
Евка, като пропуснете вечер наваксвайте сутрин  Mr. Green Кокоска е сутрешно зачената  Mr. Green  Hug
Искам да ви гушна всички  Hug
Рони не е писала отдавна!
Имаме количка, днес ще направим кратка разходка и ще я документираме  Mr. Green
Очаквайте документи  Hug

# 547
Добро утро и от мен.Няколко ди ме няма и сте изписали света не мога да ви изчета Hug
Честито бебче  на Сладката да и е жива и здрава и много да радва мама.
Моме
браво на ТМ ще му стискаме палци, а тая закуска ще да е много вкусна Laughing
Исках още да пише ама май вече не мога да помня толкова Hug

# 548
Добро утро и от мен Hug Минавам на бързо ,да се разпиша за да не ме забравите Blush
Рейни,браво на момата расте си ,а за мерките сестра ми се е родила 5.550кг.(нормално раждане) ooooh!
Моме,браво на ТМ има стиснати палчони и от мен fingerscrossed
 Преди два дена минах през личната да ми подпише медицинското за работа,и се заговорихме за бебеправенето,аз и казвам "докторке пия такива и такива витамини",а тя мии отговаря "Стига с тия хапове,яж по един сладолед на ден и работата ще стане" Mr. Green
Еххх,ако беше така досега щях да имам около 4-5бебета Mr. Green,нали работя в сладоледен салон ,така де все съм в сладоледа Joy
Хайде бягам на работа ,а на вас ви пожелавам успешен ден  bouquet

# 549
Миленка, кога се прибира мъжо?  Hug
Моме, забравих  Mr. Green Поздравления на твоя мъж и му стискаме палци, да не се излага, ей  Naughty  Hug

# 550
Деси, ще ни излъчваш предаването "Дела и документи" от едно време Joy Чакаме с нетърпение документите с новото МПС.
Миленче, значи ти идват малко сладоледите, завиши ги Mr. Green
Шуга мама, всички сме били така отначало, а сега не нагледам ли момичетата, не ми е спокойно. Много ми е хубаво в тази компания. Пиши смело, ние сме насреща Hug
Моме, честито! Чакаме да се похвалиш с още по-добри резултати от устния изпит и с разказче за утрешните преживявания Grinning
Ева, нападай сутрешно! Трябва да има тренировки, сутрин, вечер, няма значение Mr. Green

# 551
Миленка, кога се прибира мъжо?  Hug
Моме, забравих  Mr. Green Поздравления на твоя мъж и му стискаме палци, да не се излага, ей  Naughty  Hug
Деска,надявам се началото на май вече да си е до мен Praynig

# 552
Добро утро Simple Smile

Suga Mama, с теб заедно чакаме на 24-ти. Дано не дочакаме Wink Аз не съм от най-редовно пишещите, но чета редовно и е много приятно да съм тук.

Моме, успех на мъжа ти! Peace Приятна разходка утре и чакаме да ни разкажеш за нея Sunglasses

Деси, честита ви придобивка!

Миленка, размечтах се за сладолед. Този месец дреби редовно се черпи с бананов и шоколадов след градина, но аз не съм близвала. Време е да открия сезона.

Евка, позната ситуация  Laughing Има дни, в които си лягам си с мисълта, че не трябва да заспивам веднага и щом докосна възглавницата, Сънчо долита. (Вчера импулсивно се сдобих с едни страхотни обувки на 10 см ток. Ако тази пролет-лято нещата се получат, ще трябва да си ги оставя за догодина. Ако не, ще се уча да ходя с тях bowuu )

# 553
Добро утро, прекрасни!  Mr. Green

Тук едно намусено и мрачно smile3516, а аз се каних пак да измета улиците..явно ще се задоволя с ходене по бебешки магазини, че трябва да купя много хубав бебешки подарък за малчото на кумовете ни, който е на 2 месеца, а ние още не сме виждали (живеят в Ст. Загора)..помагайте с идеи, че ми е адски трудно..имат си всичко, имат си и добри финансови възможности..ха сега де  Mr. Green

Шуга мама, всички така сме започнали да пишем в темата, и аз съм била на твое място, опипах почвата плахо, после започнах да спамя и ето ме, 2 години по-късно Joy Тук винаги има какво да се пише, всеки покрай борбата си за дете споделя и други неща, които го вълнуват или му се случват, поне аз така я приемам темата...така че действай, чакаме те всеки ден по няколко пъти  Mr. Green Hug

Кокос, ти бебе нямаш ли, че пак си при кифлите Joy Все очаквам да видя прашец в твоите постове Mr. Green Нацелувай крачоците на онова пухеното чудо  Heart Eyes Hug

Моме, надявам се наистина някой път като си ходим из нашия край (Ямбол, Ст. Загора, Димитровград), да успеем да се видим, много ще се радвам Hug Ако пък сме с хипопотамски кореми ще е още по-весело..няма да може да си направим обща снимка, но пък ще се снимаме една по една и ще се сглобим на огромен плакат hahaha

Евче, и твоето детИ ще бъде заченато, търпение му е майката Hug

Миленка, значи си идва вече мъжо ти..пуу, най-накрая  Mr. Green Hug

Изпращам гушоци на всички (Патоци, Матоци..наред Mr. Green) и изчезвам да правя палачинки, че окъснях Mr. Green

# 554
Моме Такъв хубав повод и толкова малко почерпка-сирНи ,дУмати,хлЕб...дай-нещо по-калорично,като за свои хора  Mr. Green пък може и нещо алкохолно,че не съм близвала от една година  Whistling .Винаги съм го казвала-полят изпит е вземат изпит  Mr. Green Хайде едни палци за МТ от мен ,да ги срази на устния  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт