Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 701
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
  • София

Стелчо, тез' лекари дет мЪ гледат са се доказали да познават почти точно (разлика 200-300 грама не е нищо). Иначе нямаше да се притесня.. а сама смятай 18 дни по 50 грама са 900 грама + 3200 става 4100 и вече не се знае.. ако са надолу 300-400 грама- екстра, ма ако са нагоре и щерката е взела на баща си гените (който се е родил 4500)  Shocked (ей така ще са ми очите докато излиза)  hahaha

# 526
аз съм била 4.250, Рейн, нормално раждане..натурално розово прасе  Joy

Аника,  Praynig за майка ти, целувки за Коко, а за теб  Hug Не ни оставяй пак така  Confused

# 527
  • София

Абе аз не искам да раждам човечето на Мишелин, ама каквото такова.. само че ако кажат съмнения за над 4 кг просто ще е секцио... па толкова шефове ще имам  Mr. Green

# 528
Пънче ще ме умориш  Joy Joy  Joy  hahaha 14 см Обиколка пак  бива добре че не е в диаметър... Joy
Лилка честито сърчице
Рейн тя малката си знае колко да разте  Wink
Пате мерси за палците, дано при теб Т е за хубаво ,но понякога  има момичета които след О имат такава ТТ
Ева браво за ремонта, гадното е цялия хаос докато стане готово
Дани да минава вече тоя зеб че те измъчи, браво на твоята мама за подаръка

Аз един месец ще гледам да  съм стриктна в меренето на БТ и термометъра (любовника) ми се изтощи, веднага го замених нов де и този път не е еднократен  Mr. Green

# 529
  • В сърцето на любимия човек
Аз затова не си купих електронен термометър, ами обикновен  Peace Няма грешка

На мен май ми дойде, ама не е както обикновено.
Скрит текст:
Много тъмна, силно окислена кръв, и засега е доста леко. От Дуфастон-а не трябва ли да е по-обилно все пак  newsm78

# 530
Пънче  Hug 
Рейн, значи аз съм рекордьорка, а  Mr. Green Само да вметна, че и моя мъж е роден 4.200, та Коки на него се е метнала  Mr. Green Аз още се чудя как излезе това дете от мен  Laughing Ама със сигурност предпочитам нормалното раждане, та аз бях на крака веднага.
Аничкаа, много се радвам, че се разписа Hug

# 531
  • София

Сандра, бе знае тя, нищо не знае.. като гледам, че се опитва да излезе откъм корема май още не е много ориентирана милата  Mr. Green

Кокос, а колко я бяха изкарали малката преди раждането?

Пънче, да от дуфастона трябва да е по-обилно по принцип кървенето. Изчакай и виж утре как ще е преди да се притесняваш, защото все пак отчети, че минахме от 4-5 градуса на 24-5 градуса  Peace

И забравих да ръсна като съм номер едно  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 17:22 от rainy...

# 532
  • В сърцето на любимия човек
Рейни - и аз така съм решила. Пък и да си призная се надявам да е малко по-обилно само този път, защото Тимева каза, че полипа ми е малък и има шанс да се махне с някоя от следващите менструации  Praynig Много се надявам да не минавам през хистероскопия  Praynig

# 533
  • Sydney
rainy... споко, сестра ми роди първото си дете 4.900  Shocked нормално  Peace

# 534
Три седмици преди термина беше 2.700 според док  Whistling

# 535
  • София
Аника  Hug палчета за мама, целувки за Коко и много прегръдки за теб  Heart Eyes

Пънче, с глас се смях  Hug

Рейни, не бой се, момиче, всичко ще е наред, както и да родиш, ще те боли, но като си видиш бебето веднага ще забравиш Wink Пожелавам ти леко раждане и успешно кърмене, ако ръсиш по-често никой няма да ти се сърди Wink

# 536
Рейни Не ми се влиза в спорове,но като родиш ще видиш,че съм права-по-малко ще е от 4 кг и онази твоята касичка може да ми я пратиш,да ми краси секцията  smile3534 .Ще си родиш нормално и 2 часа след раждането ще си като нова  Hug ...аз още нещо щях да пиша ,амааа .... Blush

# 537
За дуфастона мензиса ми караше по 7 дни стабилно кървене, като почнах дуфастона стана 2-3 дни по скоро зацапване отколкото кървене.

# 538
Рейни, ММ се е родил 5.200  Mr. Green Mr. Green

# 539
Ех, цял ден се каня да ви кажа ХелоУУ и сега сядам на компа и  Shocked Хем имам нет, хем не ми зарежда страниците  ooooh! И мъжО не може да установи проблема и ще търсим техничетата. Бях запретнала ръкави за един от моите постове, че ми се отвори време и да ви нагушим поименно, но от тела ако почна сега, ще си публикувам поста утре сутрин  Mr. Green
Пънче, след розовия сън, който имах, че с ММ правим разюзден @екс, като преди 2-те черти, и след прочетеното мисля, че ми се секнаха всякакви сънища и желания. hahaha

Аз цял ден шеткам по малко и налагам лед на херпеса. Малко поспадна, но продължава да е очеизбиен и да ме дразни. И утре ще ме прикове в къщи, но пък си имам още работа за вършене.

И понеже съм патка заспала: Глухарче, на патерички- бъди здрава щастлива и скоро най- мечтания подарък да си направите с ТМ  Hug
Лилка, честита радост. Здраво да расте малкото юначе Heart Eyes
Скрит текст:
И аз да кажа, че на село съвсем не сме били женско парти. Братчедката днес беше на док. и срамежливия 100% мъж се е разкрил. Това искаха и аз съм мн. щастлива за тях Simple Smile

Hug Hug Hug всичкииии Heart Eyes

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 18:53 от Tonichka

Общи условия

Активация на акаунт