Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 470
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
 Феичка, разбирам те. За съжаление не всичко се получава, когато искаме ние. А стреса го има навсякъде, живота е пълен със стрес, нервите също ни пречат, но няма как да се оттъсим и от тях.

# 706
  • В сърцето на любимия човек
Привет  Hug
Не успях да ви изчета, пак много се изписали за един ден, човек да не си изчисти къщата в неделя  Crossing Arms

Пони - малката е абсолютен бонбон, пу-пу  Heart Eyes
Рейни - вече време да започнем да ти пожелаваме леко раждане  Mr. Green
Мравче - браво на малкото мравче  Hug

Аз изчезвам да работя, след обяд , ако имам малко време пак ще ви навестя  Hug
Много гушоци  Hug  Hug  Hug

# 707
Здравейте на всички кукли   bouquet

ANI BANI, добре дошла сладур!  Grinning Режимът ми е 5 пъти в седмицата правя упражнения със собствена тежест за по 30 минути. Щом идваш от форума за диети и фитнес, значи си наясно за какво говоря. В момента редувам тренировките на Руми Илиева и Zuzana Light (съоснователката на Bodyrock.Tv). Освен това, си имам чисто ново колело и с него се придвижвам навсякъде. Обмислям да почвам да тичам в парка с кучето сутрин! Но всички тези планове се кроят и изпълняват докато не дойде мечтаното радостно изкрещяване от тоалетната след появили се две чертички.  Crazy По време на бременността ще съм отдадена на йогата  Flutter

Относно режим на хапване - Храня се 4 пъти на ден, имам си основни правила в яденето, които гледам да спазвам и никакви досадни диети (не ям след 8 вечерта, използвам за овкусяване на салати ленено масло или авокадо, а за готвене гхи или кокосово масло, правя си домашно кисело мляко и не ги ям тези от магазина, меся си и хляб с пълнозърнесто брашно, много плодове и зеленчуци, мед, мед и пак мед и много вода, което ми адски сложно, ама пия, кво да правя).

Zuzi, не се обиждам, разбира се. Всяко мини общество си има закон и ред  Wink

Поздрави не всички и ви желая вълшебен понеделник.  Grinning

# 708
Захаринке (Шуга мама Mr. Green), затова пък вече си в списъка с чакащите своето чудо официално Mr. Green

Айде, соам групата, новата тема е на стенд бай  Mr. Green

# 709
# 710
  • NE
Зузи Щом е на стенд бай аз съм вътре. Peace Предния път бях май първа, сега да видим  Laughing
Аз пак да запитам - Кой е ползвал Пресийд?
Днес съм сложила умната шапка. Само глупости са ми в главата. Crazy

# 711
Гледам , че има още девойки от мойта компания на тренировките и домашното кисело мляко  Crazy    Миналата година за пръв път "забременях" по време на ягодите, тогава ги консумирах с кофите, с кисело мляко.....сега ако стане номера пак с тях, ще го патентовам метода  Laughing Laughing  казват, че в тях имало много фолиева...... newsm78 newsm78

аз предлагам, ако експеримента  ми успее да кръстим една темичка на тях  Mr. Green Mr. Green Laughing  официално обявявам началото му  hahaha  chef

Аз съм ползвала пресийда .....имам още даже, че бях поръчала две туби , уж за по евтино.....в месеците в които го ползвах, нямахме успех  newsm78 Tired  иначе формулата ми за забременяване на мен е ягоди, бяло вино...и оргазъм, ако щете ми се смейте, ама 5 пъти забременявам в месеци, когато оргазма е бил ..... Blushголямо бум

# 712
Звезден прах, първата ти последователка съм АЗ!  Laughing Crazy

# 713
добър ден.
отдавна не съм се отчитала тук.
ние растем и хубавеем. мама е още уплашена да не се запуши наново.
всичко останало е ок.

# 714
Мамо Сигме, благодарим за отчета  Hug Без повече запушвания, само хубави постове искаме  Praynig

Аз ще почивам малко..гледайте да не взривите темата до 30-40 мин  Mr. Green

# 715
И аз гласувам за домашно кис. мляко. Майка купува прясно и ни кваси. В къщи само такова ядем от години Peace
Малиииииии домашни козунаци с дом. кис. мляко. Окапах се  eat

Сигме, няма да се запушиш пък  Naughty Вече край на лошото, сега с бубулече само хубави неща предстоят  Hug
Флалърче, аз както споменах ползвах Conceive не Pressed, което е същото, но в чуждите сайтове много го хвалеха и аз него взех. Освен това този месец + Conceive-a, пиех витамините по схема- Геритамин, после Вит.Е, Вечерната иглика, Вит. Ц., Инофолика и... май това бяха/ всичко е в графиката ми в подписа/ . Не твърдя, че е от тях но същия този месец хванах О. с най- наситената втора черта на теста и я потвърдих с БТ.

Зуз, чакам и аз новата тема, която ще е приказна, знам аз  Misc Ghost

# 716
  • София
Да се запиша с днешна дата и да пожелая успешна седмица на всички  Hug

И аз от днес съм на кисело мляко, стреснах се от това, че за месец бременност качих 2кг, сега имам 2 цикъла време да ги сваля, че и поне още толкова Wink

# 717
Прахче, тотално взриви любопитството ми! Домашно кис.мляко и аз ям от мноого време, но сега ще добавя и ягоди... Да е съвършенна рецептата. Разбирайте от др. седмица де  Wink Сега - глад! Tired
Сигма, гушкам ви и двете! Hug Hug Растете си, хубавейте си.... това е живота! И без повече проблеми....
Тонич, рано е за козунаци още, мило... Макар, че ги има вече по магазините кой от кой по-джиджан. Ама домашен си е най-хубаво!

# 718
  • София
Еве, много се радвам да те "видя"!  Hug А за цигарите, не че сега е хубаво да пушиш, но ти пожелавам съвсем скоро да имаш най-големия стимул да ги спреш!
Ани, добре дошла и от мен и да не се застояваш много тук!  Hug
Пънче, много работиш, ей! Не се преуморявай!  Hug
Захарче, много са ти хубави правилата. Аз ядях разделно преди да забременея (не че ми личеше  Mr. Green ), но сега на моменти се изпускам...
Флауърче, ние ползвахме Пресийд. Забременях в първия месец от ползването му. Може да е случайност, просто това са фактите.
Сигме, радвам се, че се включи и още повече се радвам, че имаш добри новини!  Hug

Аз си имам от баба домашно кисело мляко от време на време.

Тържествено обещавам скоро да се снимам пак и да ме видите в развитие.  Mr. Green

# 719
  • Варна
Аниче, 0-ва съм и е добре да ям месо, но млечните са ми забранени...
Прахче, и на мен ми хареса твоята ягодово-оргазмена рецепта... още днес ще купя ягодки Simple Smile
Сигме, не се съмняваме във вашето хубавеене Simple Smile Колко тежки сте вече? А за теб... Praynig дано всичко е наред, миличка! От тук натам вече само хепи нюз!
За домашното кисело млекце - мен ме няма в квасенето, но купувам домашно от един проверен източник, а домашни яйчица ми носи една колежка от баба си... Козунаци никак не мога аз да меся, но за това има такива прекрасни хасковкси козунаци Simple Smile А и не е необходимо да ям много... никак нямам нужда Simple Smile
Весенце, чул те Господ!

Общи условия

Активация на акаунт