Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 697
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • В сърцето на любимия човек
Добър вечер  Hug
На мен ми зацапа, ЛФ 10 дни, въпреки Дуфастона, ама аз още вчера знаех, предвид графиката  ooooh!
Каквото-такова , вече започна да ми писва, то е ясно на къде отиват нещата. Само да стане, пък макар и по трудния начин  Praynig
Прахи - прати ми моля те на ЛС диетата, която си спазвала преди опита  Hug

Лека и бебеносна  Hug

# 346
Веселушко, браво за хубавите новини! Нека все така всичко да ви е наред до термин!  Hug
Кучо, толкова си е реално, че има бебе, че няма на къде... Ще ти се изясни съвсем като надуе гайдата след 144 дни.  Hug
Прахче, как върви науката по шофирането?
Пате, мисля че са ти добре резултатите, доколкото разбирам де...
Дани, дано размине тоя зъб... не видя му се и цената  ooooh!
Миралюба, добре дошла! /Малко закъснях  Embarassed/ Тити какво гледа?
Валдеса, да разбирам, че запрятате ръкави другата седмица? Успех!  Praynig
Зузи, знам че ти се спи, ама имам въпрос към теб /не е спешно де, може и утре/:
Скрит текст:
От всички изследвания, които ми е дал Даскалов да направя, ми останаха: ХИВ, сифилис, хепатит В, хепатит С. Та да питам: задължително ли е да ги направя, като /да речем/ знам, че не съм болна от тях?  newsm78 Не е ли излишно?  
И дано шашавите ви съседи са изморени от пътешествието и заспят на секундата, за да ви оставят на мира !  Hug Hug

# 347
Принцеске, ако ще правиш асистиран метод  е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, но може да ги направиш безплатно в центъра за репродъктивно здраве или в хеи, но кажи да не са анинимни и да сложат егн  Wink. Ако са за профилактика.....си е на твой риск, но ако не си ги правила до сега вземо ги тествай,пак може в хеи, кабкис или център по репродуктивно здраве.

При мен курса върви с пълна сила, за сега ходя само на теория, другата седмица сядам зад волана  Laughing Laughing тогава ше е шоуто  Crazy ще уведомявам за график и маршрут....за бургазлийки  Laughing

# 348
  • NE
Добро утро! Тази седмица аз  ще ви сервирам вкусна закуска като ранобудно пиле. Hug
Успешен ден! Hug

# 349
Добро утро и слънчев ден от мен с едно кафенце!

Зузано, благодаря за разясненията за индианци Hug

# 350
Добро утро!  Hug
Ихаааа... как да не е хубав деня като започва така цветно! 
Прахи, благодаря за разяснението  Hug Още се чудя какво да правя  newsm78, но май ще ги пускам и тия изследвания, та да ми е мирна главата.
Феич, каква закуска само... обирам плодчетата и бягам...
Пате, обичам лилаво!!!  Hug
Момичета, днес пак ще поработя усърдно, но ще надничам за новини. Стискам палци за всички, които са на преглед или имат нужда от късмет fingerscrossed
Прегръщам ви!  Hug

# 351
  • София

Добро утро, мацки  Hug

Веселушко, все такива добри да ни носиш и бебси да се развива в норма. Ама да ти кажа аз съм от много страхливите.. не знам дали ще ми падне пердето и ще изчезне страха...ама и да искам и да не искам все ще трябва и през раждането да мина  Mr. Green

Кучо, значи 3,4,5,6 месец ми бяха най-хубавите, защото изобщо не се чувствах бременна. Толкова много енергия имах и не се спирах. Еххх ела са да видиш как си обувам чорапи или по-точно ми обуват чорапите, че и това не мога  Twisted Evil

Пате, бие бие ама познавам болката, а като тръгне да излиза ще е непозната за мен болка. Така че- до бала в корема. А за миялната- аз ползвам от праха, че най на далавера излиза. Таблетките ако ти е малка Минката ще трябва да ги чупиш на 2 и си е играчка (хич не си мисли, че е толкова лесно). Сол не използвам, защото пресметнах колко пари излиза и за 3 години (колкото е гаранцията) идва колкото една нова миялна. Няма проблеми и без солите.  Peace

Пънче, дано да успее твоята лекарка да регулира правилно дозата на дуфастона  Hug

Абе къде е Плодче  newsm78 A новинки от сладката?
Ние с бебана след малко ще ходим на запис на тонове и после ще се разходим из някой Мол  bowuu
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 352
Добро утро, минавам само да се разпиша, че излизам за работа!

Мерси за закуските и приятен ден на всички!  bouquet

# 353
Много кафета тая сутрин  Mr. Green
Паточе инди  Mr. Green добре сме, пу все така да сме  Mr. Green Днес пак ще я повозим с колата и най-накрая ще й поръчам возилото  Grinning Твоя прогестерон мноуу убав  Mr. Green  Hug
На всички прекрасен ден  Hug

# 354
  • София
Добро утро. Вече съм на линия. Връщам се да ви чета, че имам много да наваксвам!

Само аз ли не виждам повечето подписи и аватари?  newsm78

# 355
Добро утро и от мен! Може ли да се включа в темата?  Embarassed Пожелавам успех на всички , които очакват  EFP . Аз съм в стимулация и се надявам скоро да видя тези 2 чертички

# 356
Добро утро сладки Simple Smile

Аз тази сутрин записах час за Ганева в Щерев за следващият четвъртък. Ще пускам хормони на 3-ти ден и изследване за ЯР да видим какво е положението. Някак си ми поулекна. Инъче снощи ММ малко ми се скара, че не бивало толкова много да чета, все пак не сме правили опити от година, за да се притеснявам. Казах му, че предпочитам да съм пуснала основни изследвания и да съм наясно с нещата, отколкото да чакам година. Разбрахме се накрая де  Simple Smile
Веселушко, браво за хубавите новини, всичко ще е наред.
Дани, и аз нещо закъсах със зъбите. Отидох да си правя 1 кариес, а то се оказа, че трябва да сменяме още 2 пломби+още 4 нови кариеса. Ужасна работа, но няма как трябва да ги правим. Може би наистина отношението на платен преглед е по-различно, но пак зависи при кой лекар си попаднала, че не са малко случаите и на нечитави платени лекари. Стискам ти палци всичко да е наред.
Кучо, не се притеснявай за бебчо, всичко е наред Hug
Тони, приятна почивчица и да се забавляваш
Зузи, браво, че си успяла да се задържиш цяла нощ при ТМ. Защо така се получава, ти беше казвала преди, но съм забравила.
Нели, честито сакче Simple Smile
Пате, Минка е страхотен помощник, аз ползвам гел Сомат, много добре измива.
Пънче, не се притеснявай, може да ти увеличат дозата дуфастон и следващият месец нещата да са по-добре Hug

Хайде прекрасен ден от мен Hug

# 357
  • София
Еха, колко приятно начало на деня Simple Smile

Дано днес само добри новини да има  Praynig

Успешен и усмихнат ден на всички  Hug

# 358
  • Gone with the wind
magyg, при мойто доки ще ходиш  Hug Стискам ти палчета (за сутринта или следобеда да стискам?)

jackobiana, не сме се засичали с теб от мноооооооооого отдавна. Дано този път нещата станат по-бързо от предния  Hug

Рейни, нещо си объркала сметките за солта, но пък в Сф. водата не е твърда, та не мисля, че е проблем. Минка у нашите е 18 годишна  Shocked - почти през цялото време е работила без сол и още е жива и действа  Laughing

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 10:33 от ku4o

# 359
  Cry писах, писах, толкова писах и от бързане натиснах няква комбинация от клавиши и затворих страницата

На 2 ( че го пиша от 20мин. и трябва да тръгвам)
Маги, подкрепям решението за изследванията. Аз ги направих още на 2-рия месец и изскочи заек при ЩЖ- завишения ТСХ и съм на Л-Тироксин. Успех на теб. Всичко ще бъде наред  Hug

Веселушко, съмнения нямах за хубавите новини от ФМ. Такива ще са след всеки преглед  Heart Eyes Heart Eyes Ако искаш ще ти пратя снимката на бобчето ( вече не сме точка, а цяло 1,5см. бобче) във ФБ, че гадния крадец не знам дали я е върнал. За какво му е да се чуди човек   33uu

Пате, пита ме за пола на бебето на братовчедка ми. На ранната загатнаха момиче, но от тогава така се засрами и се е завъртяло с гръб и се е свило, че не може още да се потвърди. А тя си мисли, че е момче, така, че пак е 50:50 . Братовчедка ми е по- малка с 5г. от мен и от деца много се обичаме. В най- смелите си мечти не съм си представяла да бременеем заедно. Тя е  бременна в 5-ти месец.

Весенце, добре си се завърнала. Почина ли си. Крадеца и твоя жълтур ли гепи, Пуууу. Аз качих на ново дебеланка и копирах нови линкове.

Да ви кажа аз пък с какво се сдобих. Херпес на устата  #Cussing out Не съм болна, чувствам се добре и сега този херпес пак ме шашна. Дали се дължи на вътрешна ТТ, защото телесната ми е добре. Пак се филмирах, дали е опасно за бебчо. Не знам и с какво да мажа сега и ме дразни страшно много. А и един зъб точно под херпеса ми се обажда, та съм чудо. Как ще си взема аз 3 дни почивка и ще съм спокойна. Е не става  Sad

Времето е точно такова, каквото си го пожелах, а на село е приказка. Скачам да се оправям  Heart Eyes
До утре милички. Ако имате идеи с какво да мажа херпеса, споделете. Аз ще надниквам, докато не ми изчезне нета.
  bouquet   love001

Общи условия

Активация на акаунт