Шарени цветчета и тревички се разлистват, тестовалеж невиждан те отприщват-132

• 27 684
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
'драстииии Mr. Green

Принцеска, тези изследвания аз не съм ги пускала преди забременяване. Моят док ги назначава още с първите изследвания при бременност.

Маги, това със спането е дълга история, но накратко..след 4-я аборт се случиха и разни други гадости в живота ми и в един момент нервната ми система даде отпор и се получи този проблем. Първо не можех изобщо да спя, после сама започнах тук-там да спя нормално, сега я докарах до там, че само при мъжо ми е зор да спя, защото много се върти, понякога хърка и ме буди, а после заспивам много трудно..красота с две думи  Mr. Green

Имам работа за целия китайски народ, а ми е едно спящо такова Crazy

П.П. Тони, аз винаги съм имала по някоя такава красотичка при бременност, доФторите казаха, че просто е реакция на имунната ми система и няма нищо притеснително. Мий си ръцете често и избягвай да го пипаш..Моите не са от заразните, защото мъже все е бил наврян в мен, целувал ме е и никога не е имал такова чудо  Mr. Green Whistling

# 361
Ох Зузко, значи за нормално и това да го пиша  Rolling Eyes

Аз съм предразположена към херпеси. Е много е гадно. Дано не повлияе на бобчето по някакъв начин  Praynig

# 362
  • Пловдив
Миралюба, добре дошла! /Малко закъснях  Embarassed/ Тити какво гледа?

Гледа Маша и Мечока, Ну пагади, Пингу...все в тоя ред.

Принцеске, ти при Васил Даскалов ли ходиш? Когато бях бременна с Тити и моят лекар ми ги назначи, те с Даскалов имат много сходен начин на работа, били са колеги в Торакс.

Прахче, успех с курса. Дано ти се отдава и да ти носи удоволствие!

Слънчев и успешен ден на всички!

# 363
  • София
КучоHug

Тони, не е опасно, за мазане - не знам дали кремовете за херпес са подходящи за бременни, с паста за зъби можеш да го мажеш, за да изсъхне, тя 100% не вреди Wink Бързо да минава и спри да мислиш глупости, радвай се на изпълнената поръчка пълноценно  Heart Eyes

Зузи, работата, ако е спешна, ще се намери кой да я свърши  Mr. Green, не си давай зор излишно, няма да ти вдигнат паметник  Wink

# 364
Кучо, сутринта съм  Simple Smile. Много ти благодаря, вчера четох отзиви и за Ганева най-добри прочетох.Хайде дано и на мен да ми е на късмет.

Зузи, много съжалявам за случилото ти се, определено е на нервна почва. Сигурно си пробвала всичко, но и аз имах такъв период преди 6 години – пиех чай от маточина и смес от мента,глог и валериан. Ако не си пробвала, опитай Hug

Тони, дано по-бързо мине херпесът Hug

Веси, жалко за жълтурко. Как изкара почивката?

Аз нещо не успях да си сложа аватар, винаги ми дава, че е по-голям размерът на изображението. Не съм имала достатъчно време да се разровя.

# 365
Маги, няма вече нещо, което не съм пробвала  Joy Дори и Атаракс пих, но и той не ме приспа. Така или иначе хомеопатията е основното ми оръжие. От седмица вземам и Сладки сънища, но ще трябва да ги спра скоро, че маточината в тях подтиска действието на хомеопатичните, които вземам..луда работа Mr. Green И това ще мине, важното е, че вървя към оправяне  Mr. Green

# 366
Деси  радвам се, че с бабанката Joyсте добре Hug А прогестеронът малко е подпомогнат с Утрогестан, но се надявам много да не се е повлиял, защото го пуснах 12 часа след като съм сложила последното хапче, а той нали се излъчва бързо.
Кучо, на майка ти съдомиялната и тя абитуриентка като Ирен  hahaha
Маги, много е хубаво човек като има план. Успех Hug
Тони, нищо не разбирам от херпеси, дано мине бързо. Качи от някъде другаде снимката на беба, че нещо и аз не мога да я видя. Щом и братовчедка ти сигурно е с момиче, колко мадами ще сте  newsm78 май 6. Ще си направите голямо женско парти, супер Mr. Green
Зузанас Hug Хомеопатията нали знаеш, че може бавно да действа, но поне сигурно.
Аз нали съм ви казвала, че поради хъркането основно аз съм в спалнята, ММ в хола. Сега не знам как ще се разберат с Минка, ако я пусна нощем. Ще видим кой ще надвие в децибелите rotfImao

# 367
Патунче, аз от години залагам само на хомеопатия. Можех да се нагълтам с преспивателни и да спя като пън, ама нИ ща  Mr. Green Дано се нагодят някак мъжо ти и Минка  Joy Аз моята я пускам в 10.30 на кратка програма за час и 15 мин и в 12 ч съм паркирана на тишина Laughing

# 368
Ами, ако не се нагодят ще заформим любовен триъгълник hahaha

# 369
Пате,пате -ти ли си бяло пате,аз ли съм див лебед  hahaha но като чета Минка,за друга Минка се сещам ....и седя,и се чудя защо АджАба я миеш със сол  Shocked Shocked Shocked  Joy Joy  докато разбера ,че говорим за съдомиялна .... hahaha

# 370
Привет златни  Hug

Феичка, Пате ммм благодаря за закуската и кафенцето
Тони до колкото знам е нормално, особенно ако си податлива, но не мога да те посъветвам с какво да го мажеш. Дано мине бързо и не го мисли, а се наслаждавай на почивката си! Hug
Маги стискам палци за изследванията, добре си решила
Весе добре завърнала се, новият ти аватар ми харесва  Hug
Зуз дано се оправят по бързо нещата при теб, важното е че си в правилната посока  Hug
Веселушко браво за хубавите новини
Нелка забравих да ти честитя сърчицето мила, много се радвам дано и болките отшумят  Hug
Дани дано зъба не ти дава зор и да успееш да го оправиш тук, че при вас цените са  Shocked
Деси  радвам се че с бебка сте добре, все така да е полушна малката принцеса

Момиичета много ви благодаря за съветите за цистита, отвчера пия още повече вода и днес съм по добре, но пък сега съм хремясала, няма отърване ... ooooh!

П.п.
Зузе, Пате, Стели с тая минка ще ме уморите  hahaha  Joy

# 371
Пате,пате -ти ли си бяло пате,аз ли съм див лебед  hahaha но като чета Минка,за друга Минка се сещам ....и седя,и се чудя защо АджАба я миеш със сол  Shocked Shocked Shocked  Joy Joy  докато разбера ,че говорим за съдомиялна .... hahaha

Ооо, дааа, какво неволно съвпадение стана hahaha

Как ли са Блонди и малките съкровища, някой знае ли Crazy

# 372
Ти за коя Минка се сети? Оная от другата тема ли Joy

# 373
Пате,пате -ти ли си бяло пате,аз ли съм див лебед  hahaha но като чета Минка,за друга Минка се сещам ....и седя,и се чудя защо АджАба я миеш със сол  Shocked Shocked Shocked  Joy Joy  докато разбера ,че говорим за съдомиялна .... hahaha
Ти за коя Минка се сети? Оная от другата тема ли Joy
за онази на която Блонди е кръсница  hahaha

# 374
Ние нали цяла тема й кръстихме, че и на мъжа й rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт