Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 363
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Някой поръчвал ли е тези кецове? Виждам, че има отзиви от БГ,интересува ме номерацията как е  Rolling Eyes

# 451
Някой поръчвал ли е тези кецове? Виждам, че има отзиви от БГ,интересува ме номерацията как е  Rolling Eyes

Кои са тези кецове?

# 452
Здравейте, чакам поръчка, която до 2 часа трябва да бъде шипната, но продавачът е неконтактен.
Как да постъпя и ако продължа времето на подготовка /extend order time/ с колко бих я удължила, т.е. времето на обработка.

# 453
Не го удължавай - като изтече, поръчката ще се анулира и ще ти върнат парите.
Защо смяташ, че продавачът ще ти прати стоката, ако му удължиш времето?! newsm78 Ако щеше да я праща, да го е направил досега.

# 454
Опитвам се да контактувам с него, но ни вест, ни кост.
Единият артикул му е намалил цената, но на всеки след моя ордер е сложил шипинг разходи 2,11 щд. Опитвам се да питам това ли е проблем, но вече 2часа и малко остават до края. Сандалки, които много харесвам...
На 06 май платих, 7 дни му е подготовката + верификация на плащане, смятайте - днес е 16 май!

# 455
С верификацията и срока - нищо чудно, нормално си е общо-взето.
Но за да не праща стоката, значи има някакъв друг проблем, включително и просто да я няма налична. А за да не влиза на контакт, значи не е чиста работата... иначе щеше да ти пише поне да удължиш срока.

# 456
Той за нищо не контактува - нито за размери, за нищо. Явно е истински тежък случай. Ще изчакам единия час и толкова.
А стоката явно я има,защото дори и е смъкнал с центове цената преди два дни, но е добавил транспортни разходи до БГ на всичко по 2,11 долара Sick
Здраве да е!
Ако поне комуникираше да му ги пусна, ако това е проблема ...

# 457
  • някъде
Дай да го питаме и ние нещо,да видим дали с теб не разговаря или си е мошеник

# 458
Хич не е гаранция, че има стоката - не и това, че й променя цената.

# 459
 Sick в последната секунда имам статус шипнати  Laughing
Изправиха ми косите!

# 460
Ето   bouquet
Сега остава наистина да е вътре стоката, която си поръчала.
Не забравяй да снимаш като дойде!

# 461
  • Бургас
Да споделя, че постигнах консенсус с продавача, който ми изпрати обувки без панделките, с които се връзват. Първо ми предложи да ми изпрати отново обувките(както вече ме предупреди никид), а след като му писах, че не желая пак да чакам месец същите, той ми предложи да избера друг продукт от тези които продава и да ми го изпрати. Избрах си една туника и вече е шипната. Естествено  тракинг номера не се вижда още в проследяващите сайтове и поради това не съм затворила диспута.

# 462
Съвет: не затваряй диспута, докато не се получи туниката. Че после няма второ отваряне, ако се окаже, че тракинга не е верен и отива на Карибските острови или има дупка, или нещо друго.

# 463
Ето   bouquet
Сега остава наистина да е вътре стоката, която си поръчала.
Не забравяй да снимаш като дойде!

Дано да отговаря, че тези са истински хард-китайци  Grinning! Никаква комуникация...
А стига да има с какво - обезателно ще се похваля! Дано си отговаря и  по качество!

# 464
vtvt След 30 дни се виждат коментарите.
[/quote

Днес ми е излязъл коментара. Тоест на другия ден.

Общи условия

Активация на акаунт