Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 319
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • Русе
Мацки, да сте виждали тия сандалки http://prodavalnik.com/sandal-replika-6-zanotti-i19907751

# 556
Намерих на едно място, но са по-скъпи отколкото в продавалника. Явно са хитро скрити в стоката.

# 557
gangnam style нищо не намира с adi das,я ти покажи?
RainBerry и с adam,нищо не виждам?
аз получих това екипче http://www.aliexpress.com/snapshot/229970667.html  ,много сладко е.

Тъкмо пак проверявам и ми излизат няколко неща само. Онзи ден бяха две или три страници или нещо без да искам се е получило. Маратонки на пума намирам като пиша- AMUP ili P.U.M.A.
А иначе rainberry е написала agam,а не adam, затова не намираш нищо на Найк Simple Smile. Чудя се дали нямат и марки като Манго, h&m, zara и др. подобни. Но нямам идея как да ги изписвам.

# 558
Ха, намерих на H & M- h******m,  H & M, H * M, . Ако намеря и на другите, ще се включвам.

# 559
  • Габрово
Преди време някой беше писал че PUMA излиза като American Lions , ама само маратонки ми излизат така

# 560
gangnam style нищо не намира с adi das,я ти покажи?
RainBerry и с adam,нищо не виждам?
аз получих това екипче http://www.aliexpress.com/snapshot/229970667.html  ,много сладко е.

Тъкмо пак проверявам и ми излизат няколко неща само. Онзи ден бяха две или три страници или нещо без да искам се е получило. Маратонки на пума намирам като пиша- AMUP ili P.U.M.A.
А иначе rainberry е написала agam,а не adam, затова не намираш нищо на Найк Simple Smile. Чудя се дали нямат и марки като Манго, h&m, zara и др. подобни. Но нямам идея как да ги изписвам.

Mango си го има като mango, zara като zara, но товае, че имат и още много съкращения и е трудно да визуализираш в едно търсене всички оферти, че да избереш най-евтината. Аз съм купувала неща и след това ги виждам същите, на доста по-ниска цена другаде, но в съвсем друго търсене. Риска на пазаруването от Али-то  Simple Smile

# 561
# 562
# 563
  • Sofia
Здравейте, момичета.Да ви питам, получих днес 5 чифта джапанки, от които само един чифт стават горе-долу за носене. То лепило, то нескопосани снадки, абе въобще....ужас. Писах на продавача, пратих му и снимка. Диспут има ли смисъл да пускам?

# 564
  • на морето
Включвам се и аз, за проба поръчах това :

http://www.aliexpress.com/snapshot/227245285.html

Идеално е   Peace
Имам само една чуденка  Thinking как да поставя оценка на търговеца?

Оправих се  Crazy
Здравей!Би ли ми казала на мен като съм мъжду М и L дали ще ми стои така широчко.Ти по принцип кой размер носиш?Благодаря ти предварително Hug

Аз съм М размер и ми седи широко  Peace на Л също ще седи широк
Много ти благодаря  bouquet

# 565
Mомичета, бях обещала да дам малко отзиви за рокли и най-сетне се наканих.

На мен лично ми писна от тях и тържествено обещавам повече да не купувам рокли, поне шифонените им #2gunfire

Скрит текст:
Имам следните (ще показвам картинки, че въобще не помня точните линкове от сайта, някои са и от други китайски сайтчета, но е ясно, че всички идват от едно място.) Поръчвам Free Size или S, където е възможно... е, просто НЕ ЗНАМ за каква фигура са правени! До една са свободни от талията нагоре, разширяват се по някакъв много странен за мен начин и корекцията е просто неизбежна. Последните две, които получих, са късички дори за моята скромна височина от 157 см. За капак подплатата им не стига до края на роклята, а някъде педя над нея. Не знам какво да ги правя, даже не стават за прекрояване в пола.  #Cussing out

^ бях обещала да дам отзиви за никид. пълно разочарование!!! шарката не е съвсем същата, къса е, S-ката е широка, макар че в отзивите долу пише, че били намалени... буквално не мога да я нося.

^ тази е много симпатична, но е като торба в горната част и с по-къса подплата.

^
^ и тази имам - директно замина при братовчедка ми, същия чувал - не знам, единственото ми обяснение е, че за китайчето от снимката са ушили специален мини размер, а за останалите хора продават ''dear, its a liberal design to fit all sizes"'

^ тази е единствената, която що годе става за носене, и е малко по-добре като размер сякаш. Обаче пък е от доста грозен горен плат, така че мисля да я направя директно на пола.

Имам и две вечерни, които, слава богу, са добре -- подозирам защото са от друга материя.

Това е, дано съм помогнала на някой, хвърлил око на техния шифон.

# 566
  • Ямбол
dodi изчакай продавача да ти отговори,ако не се разберете пускай диспут.

# 567
  • Sofia
dodi изчакай продавача да ти отговори,ако не се разберете пускай диспут.

Може би е за мен този отговор. Ще изчакам, въпреки,че е на линия продавача, но нямам отговор още.... Не знам и какво да искам, да ми възстанови някаква част от сумата ли, за връщане оббратно няма смисъл newsm78

п.с. Сега ми отговори, че това било нормално качество. Пускам диспут, да видим какво ще стане.

Последна редакция: пн, 20 май 2013, 14:44 от rivalka

# 568
И аз преговарях с един продавач, снимки му изпратих. Комуникацията вървеше добре, отговаряше веднага, имайки предвид и часовата разлика. Договорихме се да ми върне 2 $, смешна работа, но не ми се разправяше повече. Подозирам, че 2 $ са си сериозна сума за тях  Laughing
Това ми е за урок, хем си знаех, че са майстори на фотошоп-а и в повечето случаи картинката няма много общо с реалният вид на артикула, специално при дрехите.

# 569
  • Ямбол
rivalka да извини,за теб беше,правилно си разбрала Simple Smile
Ами не знам на каква стойност са чехлите,би ли показала линк?

Общи условия

Активация на акаунт