Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 248
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Дай отзиви за банските - кои са? Може да се намери притежателка в темата Wink

Нали правилно съм разбрала - като договоря отстъпка си правя поръчка, но не плащам, докато не ми отразят отстъпката в цената?
Чантата я поръчах без да плащам, но още си стои на старата цена, китайците сигурно спят  Confused

# 661
  • Казанлък
NBM,чантата изглежда супер...особено ми харесва в кафяво. Тези,на които пише Genuine Leather обикновено са с много добро качество(цената им винаги е над 40$)
След като си направила поръчката,нали си писала на продавача отново съобщение със номера на поръчката? Чак тогава ще ти промени цената. И може би след почивните дни.  Wink

# 662
  • Sofia
Не съм писала, сега ще му пратя, благодаря   bouquet Точно в кафяво поръчах, дано е хубава, от половин година не мога да си харесам кафява чанта. А за естествена кожа цената е просто перфектна, че и с отстъпка  Laughing

Иначе поръчах и ето това, има и БГ отзив, да си признава коя е притежателката  Party
http://www.aliexpress.com/snapshot/235788010.html

# 663
Ето го единия:

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Sale-Women-s-Sw … et/927808901.html

Другия:
http://www.aliexpress.com/item/High-quality-sexy-with-cup-swimwe … ss/818924071.html  Цикламения

И двата чифта са размер М

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 20:34 от Nina_88

# 664
# 665
Иначе поръчах и ето това, има и БГ отзив, да си признава коя е притежателката  Party
http://www.aliexpress.com/snapshot/235788010.html

Това съм го виждала на живо и е много свежо в зеленко и със хубаво качество. Само, че отговаря  на размер S и поличката е късичка, като за 1.60-1.70 жена.

# 666
  • Sofia
Чудесно, аз съм размер S и съм 1.60  Laughing

Нина, банските отговарят ли си на размера по таблицата?

# 667
как точно си искате отстъпка  Embarassed ако може някакъв примерен текст ще съм благодарна

# 668
  • Sofia
Аз писах това:
"Hi, I really like this item, but it is too expensive for me. Can you please offer a discount, so I can buy it?"
Аз хич не съм добра с пазаренето, май съм много любезна,може би е по-добре нещо по-твърдо, например: " Hi, I will buy this item only if you give me 10% discount, can you reduce the price?"

# 669
Момичета, как да намеря плажни хавлии, на марки да са обаче. Нещо не ми се получава.

# 670
Да отговарят. Simple Smile Просто се надцених....зимата сложих 5-6 кг. и сега банските ми са доста впити.
Дано поне третия ми стане  Simple Smile

# 671
Аз писах това:
"Hi, I really like this item, but it is too expensive for me. Can you please offer a discount, so I can buy it?"
Аз хич не съм добра с пазаренето, май съм много любезна,може би е по-добре нещо по-твърдо, например: " Hi, I will buy this item only if you give me 10% discount, can you reduce the price?"
Кога пишете за намаление на продукта?Преди да поръчате или след като сте поръчали?

# 672
Аз писах това:
много благодарим   bouquet ще импровизирам пък после ще докладвам
между другото случвало ли ви си е да поръчате нещо и да ви вдигнат цената .....и продавача търпи ли санкции ?

# 673
  • Sofia
Е как ще я вдигне, нали се пази скриин шот при поръчка?

Нина, писах на продавача преди да поръчам, пратих му съобщение.

ПП. Вчера направих 3 поръчки, и на трите пише "Your Payment is Being Verified "
Това нормално ли е, или плащането не минава по някаква причина?  newsm78 Трябва да имам пари в тази карта, макар че не помня точно  Rolling Eyes Ако няма достатъчно наличност (картата е Виза, дебитна), щеше ли да ми даде, че плащането е успешно, при въвеждането на картата?

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 11:08 от NBM

# 674
  • Казанлък

ПП. Вчера направих 3 поръчки, и на трите пише "Your Payment is Being Verified "
Това нормално ли е, или плащането не минава по някаква причина?  newsm78 Трябва да имам пари в тази карта, макар че не помня точно  Rolling Eyes Ако няма достатъчно наличност (картата е Виза, дебитна), щеше ли да ми даде, че плащането е успешно, при въвеждането на картата?

Да,това е нормално. Дава се 24 часа за потвърждаване на плащането, след това започва да тече време за подготвяне на изпращането на поръчката от страната на продавача.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт