Пазаруване от Aliexpress.com

• 197 934
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, може ли малко помощ -     RB425340173CN  Това е номера на пратката ми и доколкото мога да разбера е в Бг от 14.05, но аз не съм получавала известие, нито фигурира в сайта на нашите пощи. Бъркам ли някъде. Моля някой по-вещ от мен да се изкаже, тъй като това ми е първа поръчка и не съм много наясно.

Предварително ви благодаря  Hug

# 721
gerypo Не е в БГ , не се притеснявай още пътува . Другата седмица сигурно ще е при теб Rolling Eyes

# 722
Аааа мерси, значи нещо не съм доразбрала ....много благодаря Simple Smile Simple Smile

# 723
Здравейте, получих си днес банския - http://www.aliexpress.com/snapshot/229806974.html
И 1-во пратили са ми долнище S и горнище - М. Аз поръчах S и това горнище М, даже не е М според мен, а направо Л - много е уголемено. И на едната чашка банела беше малко излязал, незнам от пътуването или така е пратен.
Според вас да пиша ли диспут за това, че са ми пратили двете части в различен размер и изобщо какво мога да направя?  newsm78

Да цитирам , че да не се налага наново да питам същото , имам подобен проблем  newsm78 Може ли помощ със съвет  bouquet  bouquet

# 724
Благодаря на мацката, която беше препоръчала по-напред този бански. Страхотен е, личи, че е качествен, отговаря си на размера  (поръчах S, сякаш може да е e S/M, а може и да си въобразявам). 'Джаджата' отпред в първия момент ми се видя огромна, но не стои лошо, даже никак. Има си етикетче на марката  Mr. Green съдейки по това, че те така или иначе се шият в Китай, почвам да се чудя дали не е същия като от... сайта  Mr. Green. Но и да не е, е наистина прекрасна имитация. Дойде бързо. Много, много доволна съм.  Heart Eyes

# 725
  • Ямбол
Miss Dangerous тази папка,вероятно ще трябва да е в сайт с парола,която всички да знаем...или как,идея си нямам?
Nina_88 ами имаш поръчка,която не си платила,няма какво да и отказваш,ще полуаваш няколко пъти известия да я платиш,после ще стпрат,това е.
gerypo пратката не показва да е в Бг,вероятно след седмица ще е тук.

fifinaki / heart.it омат ли етикети дрехите,снимайте и прикачете снимки пишете на продавачите,помолете за няколко $ отстъопка,повече от 3-4 $ няма да ви върнат,ако не се съгласят отворете диспут с иск за тези пари.

ВРЕМЕ е наистина за нова тема,давайте идеи каквои да добавям в новата?

# 726
Още един въпрос....Мога ли да се откажа от вече плейсната поръчка, т.е. очакваща плащане?И ако не платя какво следва?

След като не я платиш тя ще се премахне след известно време, не помня колко беше точно.
Аз принипно така си процедирам, поръчвам, преди да платя питам продаваа за отстъпка  Mr. Green, за да може да види всички неща, които искам да купя събрани в една поръчка и ако се договорим за цена плащам , ако не-оставям си да изтече.

С тази цел питам и аз , направих поръчка с няколко артикула,но продавача отказа отстъпка  newsm77 и сега ще я оставя така Simple Smile Нали не може да ми остави отрицателен коментар?  newsm78

# 727
Благодаря на мацката, която беше препоръчала по-напред този бански. Страхотен е, личи, че е качествен, отговаря си на размера  (поръчах S, сякаш може да е e S/M, а може и да си въобразявам). 'Джаджата' отпред в първия момент ми се видя огромна, но не стои лошо, даже никак. Има си етикетче на марката  Mr. Green съдейки по това, че те така или иначе се шият в Китай, почвам да се чудя дали не е същия като от... сайта  Mr. Green. Но и да не е, е наистина прекрасна имитация. Дойде бързо. Много, много доволна съм.  Heart Eyes
И аз поръчах този бански,дано съм улучила коректен продавач , може ли да те помоля за линк на твоя,ако не е сполучлив да поръчам пак.Аз поръчах м размер.

# 728
Няма проблем -- оттук е  Peace

# 729

Банския имали потплънки ?Много добре изглежда , виждам на снимките че  има връзки
за врата ли са ?

Последна редакция: вт, 28 май 2013, 13:30 от EmoMM

# 730
Благодаря Меичка!   bouquet
Аз зададох въпрос но не намерих отговор, затова питам пак Simple Smile Извинявам се за което!  Embarassed
Имам поръчка от 11.04, а все още не е пристигнала,кога да започна диспут?Ето това е тракинг номера    RA509960967CN , показва че е в Русия , проверих я и тук: http://post-tracker.ru/ но нищо не разбрах...Моля ви помогнете,чакам уникалните обувкииии   newsm45

# 731
Банския имали потплънки ?Много добре изглежда , виждам на снимките че  има връзки
за врата ли са ?

Има подплънки, могат да се махнат, има връзка на врата, която също може да се махне.

Нина, струва ми се, че пътува още, не знам защо дава Беларус, но може да е грешка. Пиши му да провери кода пак, по-рано коментирахме как чат-пат се объркват и ти дават код за друга поръчка. Peace

# 732
И аз вчера получих същият бански от същия този продавач, но ще го вземе чак утре от пощата, че работя в момента. Много се надявам да ми хареса, и да ми стане, поръчах С, притеснявах се да не е умален. Поръчала съм го син обаче, че имам розов.

# 733
  • Бургас
Благодаря Меичка!   bouquet
Аз зададох въпрос но не намерих отговор, затова питам пак Simple Smile Извинявам се за което!  Embarassed
Имам поръчка от 11.04, а все още не е пристигнала,кога да започна диспут?Ето това е тракинг номера    RA509960967CN , показва че е в Русия , проверих я и тук: http://post-tracker.ru/ но нищо не разбрах...Моля ви помогнете,чакам уникалните обувкииии   newsm45
Поръчката ти с доставка до Русия ли е  newsm78
20 May 2013 15:27, Processing, 241982, Bryansk PI-2, Left international office of exchange

# 734
Може папката да е в снимка.бг и да е отключена ,т.е без парола и да се вижда от всички

Общи условия

Активация на акаунт