Пазаруване от Aliexpress.com

• 197 925
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета,поръчвал ли е някой блуза размер 4хл.Ако може да кажете горе долу на какъв размер отговаря newsm78

# 91
Аз лично не съм получила още моята полата,за да мога да кажа реално на кой размер отговаря. Коментирахме с приятелки и едната имаше долнище купено от Америка размер М, според етикета трябва да отговаря на китайски XL т,е 4XL  трябва да отговаря на 2XL.Не знам до колко мога съм помогнала  Simple Smile

# 92
Здравейте,
Пазарувах от Aliexpres - поръчах рокля за дъщеря ми, но вместо 80 ръст са ми пратили 90 ръст. Какво мога да направя в случая? Ако реша да върна продукта за да ми изпратят нов, доставката за чия сметка е? Разбира се, писах на търговеца, но още нямам отговор.....
Голямото става малко, обратното е трудно. Няма ли да порасте дъщеричката ти? Или ти трябва роклята за сега?
Права си, но ще е за другото лято чак. А ми се искаше за това да я носи.......

# 93
  • Ямбол
не мисля,че ще ти върнат транспортните,но пак се договорете нещо.

# 94
Здравейте, днес си поръчах http://www.aliexpress.com/snapshot/228841130.html  Joy Поръчвали ли сте си нещо такова или семена като цяло? Вижда ми се малко шашава работата  Laughing

# 95
Писах на един продавач за възможността да ми намали една чанта. Отговориха ми, че не е проблем , но ми искат номер на поръчката! Кой номер трябва да  им дам при условие, че аз не съм я поръчвала?

# 96
Аз лично не съм получила още моята полата,за да мога да кажа реално на кой размер отговаря. Коментирахме с приятелки и едната имаше долнище купено от Америка размер М, според етикета трябва да отговаря на китайски XL т,е 4XL  трябва да отговаря на 2XL.Не знам до колко мога съм помогнала  Simple Smile
И аз горе долу така си го обяснявам, понеже си поръчах ХЛ една блузка и доиде отговаряща на  М Grinning
Сега поръчах 4ХЛ и се опасявам пък да не ми е огромна  Laughing,но явно няма.

# 97
  • Ямбол
ivkaaaaa аз преди от друг сайт бях поръчвала,май същите бяха,но нищо не поникна.
Kambichka пращаш му линк към обявата му на съобщение или на чат,може и да направиш поръчка,"place order",само до тази стъпка,без следващата към плащането,тогава те могат да променят цената,а ако не те устройва,просто си остава така,няма проблем,че не си платила...

# 98
Някой поръчвал ли е роклите, в сайта? Как е материята им? Гледам шифонените рокли, не изглеждат добре, но има някои, които са сполучливи имитации...Не знам колко качествен може да е плата на рокля от 8-15 долара. От друга страна, гледам същите рокли вече ги продават и в България на 40-50 лв. ако не си струват, няма да се предлагат на Такива цени...Какви са ви наблюденията?

# 99
Моите са добри. Peace Единствено размерът понякога е по-голям от очакваното след снимките на нежни дребни китайчета Laughing. Полите от шифон са някак широки, но пак не винаги.

# 100
http://www.aliexpress.com/snapshot/228880658.html

поръчах си тази рокля 3хl ми е размера чакам я до месец и ще ви пиша отзиви надявам се да е това което пише и се вижда.

# 101
  • Ямбол
имам доста поръчвани рокли и въобще дрехи,за цената им съм доволна ,тук ги продават на х 3  от цената им Simple Smile

# 102
Много благодаря, навихте ме..очаквайте следващи включвания:)

# 103
Здравейте.При регистрация в сайта,какъв адрес да пиша-моят личен ли? И ако правя поръчка на артикул и доставката е с  China Post Air Mail , адрес на моя пощенски клон ли да пиша или моят адрес? Не смея да действам на сляпо,затова моля ви,някой да помогне.  Praynig

# 104
  • София
Здравейте.При регистрация в сайта,какъв адрес да пиша-моят личен ли? И ако правя поръчка на артикул и доставката е с  China Post Air Mail , адрес на моя пощенски клон ли да пиша или моят адрес? Не смея да действам на сляпо,затова моля ви,някой да помогне.  Praynig
Пишеш твоят личен адрес!
Днес получих един организатор за чанта. Много съм доволна. Изглежда точно като на снимките. http://www.aliexpress.com/snapshot/223099872.html

Общи условия

Активация на акаунт