Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 826
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз сега си пиша с китаеца за намаляване на цената на една чанта, но не ми стана ясно ако склони да я намали ще се отрази ли автоматично при поръчването или трябва нещо допълнително да направя.

# 286
  • Ямбол
mariqna26 ако се договорите за цената,която те устройва,добавяш в количката и натискаш  " place order " ,след което той ти променя цената,това се отразява най-вдясно,а посредата пиша купон/дискоунт  .... колкото е отстъпката,след което правиш плащането.

# 287
  • София
mariqna26 ако се договорите за цената,която те устройва,добавяш в количката и натискаш  " place order " ,след което той ти променя цената,това се отразява най-вдясно,а посредата пиша купон/дискоунт  .... колкото е отстъпката,след което правиш плащането.
Благодаря ти, каза ми да не поръчвам, че имало само една и не била в добро състояние.

# 288
Да потвърдя за китайчетата Simple Smile
Поръчах ей тази блуза в оранжево http://www.aliexpress.com/snapshot/231036949.html
Писаха че е изпратена и даже получих тракинг  номер. По-късно са ми писали съобщение, че от склада на едро не са я изпратили, ако искам бяла или зелена....  Казах че искам възстановяване на парите, не ми трябва друг цвят (да не говорим че и моделът е друг)..Надявам се да не пристигне някоя блуза...

Аз като натисна и на мен ми изписва това "Sorry, this item is no longer available!".
Дано наистина ти ги върнат!
Но аз друго се зачудих.. Как така получаваш тракинг номер, след като не е изпратена?
Всеки ли може да си лъже за тракинг номера? Т.е. аз моя като го получих на е-майла ми е от transaction_service@service.alibaba.com такъв е-майл...  newsm78

# 289
Момичета, препоръчайте ми някаква конзола за електронни игри, с хубава цветна графика и по възможност с качени игри или с възможност за безплатно сваляне от някъде ... Благодаря предварително!

# 290

Coolmummyняма да имаш санкции,Щом не иска да ти намали,просто направи нова поръчка и веднага направи плащането,тогава няма как да ти намали цената.Simple Smile

На тоя китайски гном пари нЕма да дам!  Crossing Arms Ще си ги харча на друго място- да не е само той я?! Тоя дори не благоволи да отговори. Да ходи да си яде оризчето и да се разпъва на лоста, че да порасне.

# 291
Едва ли ще иска да й го върнеш, но... нека дойде, нека заснемеш, пък да видим.
Дано е пратила каквото трябва - всъщност има приличен шанс. Но не забравяй да снимаш...
ПО ИДЕЯ Али трябва да има достъп до кореспонденцията. На практика - надали някой в тази тема знае.
И не, не е нормално да очаквате китайците да са коректни като цяло. Като навсякъде, има гнил плод, има и свестни търговци. Просто гнилият плод по-често се набива на очи. И в и-бей е така, нормално. Според мен по-скоро потенциалният клиент трябва да очаква някаква простотия да му спретнат и да е въоръжен "срещу", а не доверчиво да влезе в устата на вълка...  С такъв подход разочарованията са по-малко.
Иначе да - дразнещо е, като се напориш на 2-3 идиота последователно, но то не важи само за Али... И отново - има и коректни търговци, и в Али, и навсякъде другаде.

Благодаря за отговора, дано всичко е наред, от скоро пазарувам от Али. От Ибей, най-странното е, че са ми правили номера търговци със много оценки и много добър рейтинг,99 процента. поръчвам 4 неща а идва 1 и то не цялото, при това не веднъж. А такива със по малко положителни всичко им е наред. Така ,че явно е и на късмет.

# 292
  • ES
Момичета аз винаги питам продавача преди да поръчам, даже и да пише, че има размера, номера, цвета. Питам го имаш ли този номер в цвят, би ли ми направил отстъпка, бих била много хепи  Grinning. Чакам да ми отговорят. Не ми ли отговорят не поръчвам, явно ще са толкова стока и поръчките им. И си спестявам ядове. До сега нямам непристигнала стока. Да чукам на дърво де  Peace

# 293
Здравейте,днес получих първата си (пробната) поръчка от алито  Hug и съм доволна http://www.aliexpress.com/item/2012-fashion-NWT-Women-s-new-Off- … 04/568269807.html за тези пари роклята е чудна,само че е малко голяма за мен,но след лека корекция ще стане newsm10

# 294
# 295
Здравейте,днес получих първата си (пробната) поръчка от алито  Hug и съм доволна http://www.aliexpress.com/item/2012-fashion-NWT-Women-s-new-Off- … 04/568269807.html за тези пари роклята е чудна,само че е малко голяма за мен,но след лека корекция ще стане newsm10

за колко време я получи..аз поръчах една блузка да видим писах на китаеца чрез сингапурските да ми пусне..по скъпо е малко но. май по бързо Wink

# 296

за колко време я получи..аз поръчах една блузка да видим писах на китаеца чрез сингапурските да ми пусне..по скъпо е малко но. май по бързо Wink
[/quote]
поръчах я на 08.04 на третия ден ми я шипна продавача Simple Smile

# 297

поръчах я на 08.04 на третия ден ми я шипна продавача Simple Smile
[/quote]

Peace мерси за отговора а в Бг скоро лим я получи..и на мен ми писа че до 3 ден ще я  шипне ама Winkдано дойде до 7 юни че... с виза електрон на дск няма да имам проблем за плащането нали/

# 298
  • Ямбол
Milenaita aliekspess... alibaba са сестринки сайтове,няма проблем Simple Smile

# 299
Здравейте, преди време поръчах отва но от ebay.co.uk Размер 3Т понеже дъщщерями си е дребничка. Самоче то отговаря на ръст 86 най-много и отлежава за племенницата. Някой поръчвал ли е този модел и кой номер според вас да поръчам за дете високо 96см?
http://www.aliexpress.com/item/Min-order-is-20-Gold-children-s-c … ir/658435720.html

Общи условия

Активация на акаунт