Пазаруване от Aliexpress.com

• 198 390
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
  • Бургас
misi77 първо пиши на продавача,че така не можеш да ги носиш,не потвърждавай поръчката за получена,виж какво ще се договорите,дали ще те помоли сама да отвориш диспут с иск за ххх $ възстановяване,или ще пише,че ще ги прати,ако ги прати,чак когато ги получиш,потвърди поръчката.
Ако не ти отговаря,направо отваряй диспут.
milushka излиза инфо,което постоянно се актуализира вс.ден,сега може да пише 1 по пратката,а след час друго,ако е постъпила в др.поща,докато изпише БГ.
Още не ми е отговорил, аз не съм потвърдила получаването на поръчката. Ако не ми отговори до утре сутрин ще пусна диспут. Много ти благодаря за съветите, които даваш не само тук, но и в другите теми    bouquet

# 391
Моята доставка е до Австралия, не  е до Бг но не ми излиза къде се намира пратката, много странно Thinking

# 392
  • Ямбол
misi77
    bouquet
milushka ако наскоро е пратена опитай пак след няколко дни,може да не е влязла в системата,или дай номера да проверим.

# 393
Може ли и на мен да помогнете дали излиза нещо за тази пратка : RB400033163CN

И да попитам, някой срещал ли е тези обеци: https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969490_52 … _1557225567_n.jpg

# 394
 Twisted Evil тези сайтове нещо са бъгясали , въобще не показват вярно  - дори проверих пратка която вече съм взела и ми я показва  в ПЕК / не помня какво беше/ , а друга ми стои от 24,04  в Беларус #Cussing out  - пътува от 14,04 newsm78

# 395
трябва ли да дам опция "readd to cart"преди да са ми възстановили сумата?

# 396
Защо ти е да добавяш стоката за втори път в количката, след като първия път търговецът не е бил коректен?!

# 397
От няколко дни следя една поръчка, но статуса и е все "dispatching", дали са я изпратили или предстои да бъде изпратена? Това е тракинг-а RB581238074CN

# 398
  • Казанлък
http://www.aliexpress.com/snapshot/229789100.html
Днес си получих тази рокличка. Изпратена е на 26 април,до преди няколко дена за тази пратка нямаше никаква информация в проследяващи сайтове,а изведнъж цъфна в БГ.  newsm44
Роклята е същата,като на картинки. Материята е изкуствена,разбира се,но е лека и приятна за тялото. Леко прозира на светлината. Размерите си отговарят. Аз се презастраховах отново и взех по-голям номер(все пак за лятото не искам роклята,която ще е опъната по тялото),стои ми свободно,но не изглежда зле. Поръчах си още една по-малък номер и друг цвят.  Flutter

http://www.aliexpress.com/snapshot/222255518.html
Тази рокля я поръчвах 2 пъти. Единият път продавачът не я е изпратил и просто са ми върнали парите. Поръчах я във друг магазин(но все си мисля,че продавачът е един и същ  Thinking). Изпрати я към края на възможният срок и след това 3 седмици нямаше никаква информация по проследяващи сайтове. Не отговаряше на писмата ми и отворих диспут. След ескалацията след няколко дена пратката се появи в китайските пощи и днес си я взех от пощата.
Как да процедирам сега със този ескалиран диспут? Никъде нямам отказване или потвърждаване на поръчката сега... смятам просто да чакам. Не бих поръчвала оттук отново,само ядове... Naughty
Роклята се оказа интересна,сравнително добре зашита. Очаквах цялата да е трикотажна,но не е. От тънък черен трикотаж са страните и ръкавите. Другото е нещо като плътен шушляк или нещо подобно. Таман няма да се разпъва.  Joy

# 399
Защо ти е да добавяш стоката за втори път в количката, след като първия път търговецът не е бил коректен?!
Честно да си призная се омотках тотално,ама преди малко получих известие,че до 7-10 дни ще си получа парите....не съм оплескала всичко де.... благодаря ви много за съветите
Аз така се унесох с тоя сайт,че всеки ден поръчвам по нещо,  докато мъжо не запорира сметките hit
М/у другото да питам някой поръчвал ли е спално бельо?

# 400
  • ES
..
М/у другото да питам някой поръчвал ли е спално бельо?
Да аз. Не са кой знае колко евтини, а и аз некупих от най-скъпите, ама пък са красиви. И да ти кажа никакъв памук не е това, може би някакъв техен фабричен, но котон не е.

# 401
  • Ямбол
Алия пише 10.5 Guangzhou
обеците тук http://prodavalnik.com/d-g-2013--tsvetni-obitsi-i23573547http://lady.taobao.com/detail/2012/09/25/643501/1.php
Something_new и при теб пише 10.5 Guangzhou
valpan честито,за 2 рокля,толкова мотане,чак лятото дойде за нея  Grinning
Miranda Stoqnova аз не съм поръчвала спален комплект,но имам такова намерение,след като приключим с ремонта и ми се изясни в какви цветове ще е всичко и какво ще подхожда.
Ако поръчаш,моля те сподели.
gery_to би ли показала своя,вероятно трябва да има и памучни.

# 402
Аз да се похваля с тази рокличка: http://www.aliexpress.com/snapshot/230292873.html.
Поръчах си я за сватба. Доволна съм, изглежда същата като на снимката. Това, което не можах да повярвам е, че ми е леко тясна в ханша и понеже съм дребен човек, това ми се случва за пръв път. Направо се шокирах. Занесох я на шивачка веднага и се оказа, че подплатата е нееластична, а пък самия плат е. И решихме на отстраним хастара и да видим какво ще стане. Според мен ще се получи и няма да прозира. А м/у другото това е поръчката, която ми пристигна най- бързо в сравнение с всичко, което съм поръчвала до сега. За 10 дена ми беше на вратата. Така че препоръчвам продавача Simple Smile.

# 403
  • Ямбол
gangnam style честито,ето доказателство,че продавачи с малко оценки са си коректни,с обикновена поща ли ти пристигна за 10 дни,браво,а хората плащат двойно за бърза доставка   Wink

# 404
никид- да с обикновена доставка пристигна толкова бързо. А аз се бях притеснила, че няма да пристигне до един месец точно заради оценките на продавача. Писах му ако е възможно да я шипне веднага след като ми потвърдят, че съм платила и на другия ден я беше пуснал. Даже не съм и проверявала тракинга този път. Прави ми впечатление, че често напоследък стоката идва до БГ, след което я пращат до Франция и Белгия и тогава пак се връща, което ми се струва безумно. Явно роклята ми е минала по прекия път Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт