Рак на дебелото черво

• 27 902
  • 32
  •   1
Отговори
Моля споделете вашия опит! Къде сте правили операция, при кого. Как е протекло всичко.
И много ви моля въздържайте се от обнадеждаващи изказвания!

# 1
Моят дядо си замина точно от това. Не се стигна до операция. Манфред Вьорнер-също, въпреки операцията.

Говори се, че при някои хора положението се закрепяло след операцията. Дано.

Желая Ви много късмет. Май в онкологията в Дървеница правят такива операции, както и всякакви други онкологични. Говори се, че са доста алчни, но способни. Нямам конкретни впечатления от тях.

# 2
Във ВМА са най-добрите в тази област.... Ама трябват връзки и рушвети. Изчистват добре тумора, но винаги при такава операция могат да се получат сраствания, за съжаление, които ще създават дискомфорт. Но тъй или иначе излекуването е най-важна химиотерапията, т.е. борбата с разсейките после... Успех и ако някакъв конкретен въпрос имаш питай тук или на лични.

# 3
А специализирата клиника по онкология в София?

# 4
Точно тя е в Дървеница. За нея писах.

# 5
А специализирата клиника по онкология в София?
Там правиха вливанията, но за операцията ни бяха препоръчали Владов от ВМА. Онкологията е... гадно място, ужасна организация и ужасно отношение към пациентите, но няма как. Има все пак някои свестни медицински сестри. Но с онколожката там, която се води някакво светило според медиите, имахме ужасен опит. Сега не ми се иска да се връщам към случилото се, а и нищо не бих могла да докажа с доказателства, но ако на някой ще съм полезна и се интересува да ми пише...

# 6
САМО В ТОКУДА НЕ ХОДИ, ТАМ УМОРИХА ПРИЯТЕЛКАТА МИ С ТАЗИ ДИАГНОЗА #2gunfire #Cussing out УСПЕХ В БОРБАТА !  bouquet Peace

# 7
  • СОФИЯ
При три операции от рак на дебелото черво на баща ми, с чиста съвест бих препоръчала онкологията. Плаща се, ако държиш на конкретен лекар, така е, но пък са специалисти в областта и притежават необходимия опит. За ВМА - втората операция, не знам дали лекарят използва баща ми, за да се учи или толкова си може, но изобщо нищо не беше направил както трябва, а относно плащането - имаше го, но под формата на "консумативи" в посочена от лекаря аптека...

# 8
  • София
Транспортна болница - страхотни професионалисти.

# 9
Благодаря ви за мненията!

# 10
майка ми си замина от тази диагноза. Оперираха я във ВМА - мисля, че се казваше Димитров. При операцията става ясно, че има много разсейки в черния дроб и е невъзможно да се спаси. Година и половина след това имаше втора операция при проф. Гайдарски в болница Лозенец, което й даде още половин година живот. Вливанията и химиотерапията бяха в онкологията в Дървеница. Смятам, че й дадохме най-доброто лечение, което беше възможно.

За съжаление диагнозата трябва да се хване навреме, което при нас не се получи. Въпреки всичко обаче мисля, че психиката е най-важна в случая и все още вярвам, че хванато навреме това може да се излекува.

# 11
Свекърва ми е с тази диагноза вече 10-тина години. Оперира се в МА, при кръстника на моят син, но за съжаление той вече не се занимава с коремни операции, иначе със сто ръце щях да го препоръчам.

Успех и кураж!

# 12
Благодаря ви дами! Оперира проф Димитров в Дървеница. Изчистиха тумора, чакаме биопсията,сега се възтановява подобни операции са тежки и възтановяването е бавно. Доктора каза, че тумора е бил на правото черво, не на дебелото...Коремната кухина била чиста...Благодаря ви за мненията, стискайте палци всичко да е наред вече, прегръшам всички! Hug

# 13
Стискам и от цялото си сърце желая здраве!!!

# 14
  • СОФИЯ
Бързо възстановяване!
Направили сте изключително точен избор на лекар, най-добрият в областта!

Общи условия

Активация на акаунт