Парфюмни размисли и страсти - 171

• 61 096
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Аз на вас се надявах  Laughing

# 571
  • гр.Добрич
Момичета, къде във София се продава Нинфео Мио? Не ми се рискува с он-лайн сайтовете, че само лоши коментари чета напоследък.

# 572
Дъ Съркъл в мол Сердика

# 573
  • гр.Добрич
bubanka, благодаря. Там съм го тествала, но се чудех дали го няма и на друго място, че роднините не обичат много Моловете. Wink

# 574
аз поне не знам да има, но може някой друг да допълни, ако е по-информиран от мен  Wink

# 575
Мимс, благодарско. HugНе исках да го подновявам че да не ми омръзва това Нинфео , но и не намирам нищо да го замести достойно. То щом ти не си намерила Simple SmileХедера имах проба в студа и тогава нямаше туршия със сигурност при мен, сега може и да я усетя.Пък и нетрайността ooooh! Ще мисля още малко , но жегите си идват и ще требе да се решава.

# 576
Пък аз го нямам този дерт с жегите. Толкова е студено, че нося Амбъровият Еликсир на Ермес с такъв кеф! На следващият ден го усещам прекрасен! Женствен е до омайване. Май лятото нас ще ни пропусне тази година, или ми оставя време да си избера лятна парфюмна любов...

# 577
  • София
Rennie , в Амбровия Еликсир излиза ли ти онази нотка от Еликсира, която мъжкарее?

Mims* , сещам се за Картузия, но нищо конкретно по-натам и не знам дали ти помагам. Ако имаш път към София - тествай ги!

# 578
  • Варна
Момичета, имам нужда от помощ! Трябва да купя подарък за абитуриентка - парфюм. Цената е без значение. Момичето ми каза, че обича сладки и цветни аромати. Това е всичко, което изкопчих - нито име, нито друга подсказка. Аз лично си падам по по-свежарски и леки неща и въобще не мога да преценя. Моля ви помагайте, спешничко ми е Simple Smile Искам наистина да я зарадвам, да се чувства като принцеса на бала си (заслужава го девойчето). Ако има и някакво лосионче ще е още по-добре, но не е задължително - важното е да е сладко, цветно, може вечерно, може лятно, нямам претенции за това, само да е убийствено яко и да подхожда на млада госпожица, разбира се Laughing

# 579
Момичета, имам нужда от помощ! Трябва да купя подарък за абитуриентка - парфюм. Цената е без значение. Момичето ми каза, че обича сладки и цветни аромати.
Аз харесвам този парфюм и бих го подарила на млада дама, която харесва сладки парфюми.
http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-Candy-12426.html

Също така:
http://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Mademoiselle-Ricci-15474.html

# 580
Rennie , в Амбровия Еликсир излиза ли ти онази нотка от Еликсира, която мъжкарее?
Няма я тази нотка, нито грам от нея! Аз заради това се влюбих най-после, защото другите варианти заради тази нотка не можех да ги нося. Тествай го непременно, seemly, щом това не ти допада в Еликсирите. Този ще те изненада приятно. Simple Smile

Dive, как ми се прииска да съм абитюретнтка пак като прочетох питането ти.  Laughing ето аз какво бих носила и, което отговаря на питането ако бях отново на 18 на бала си:
Shalimar Parfum Initial
Cloe Intense
Alien Essence Absolue
Guerlain My Insolence
Нарочно предлагам само лесно намираеми, но ако кажеш ще стрелям и с друдно откриваемите.  Laughing

# 581
Dive - Аз бих подарил Coco Noir. Парфюмът е лесен за харесване, модерен, ухае на класа (и пари...). Освен това да подариш Шанел със сигурност ще бъде жест, който ще се запомни завинаги. Цветен е и има определена, недразнеща сладост. Трайността е уникално (на пазара има само EDP версия). Парфюмът е прекрасен, не вярвам, че с него можеш да сгрешиш. 

Уважавам мнението и личния избор на всекиго, но наистина Prada Candy не ми се струва подходящ. В първите три часа се усеща само безкрайно сладък карамел, за мен би бил дразнещ и твърде натрапчив. Различните фланкъри на Alien по мненията, които съм чувал от жени, се харесват не веднага, но след това водят до пристрастяване.

Друг вариант за сладък парфюм е Coromandel на Chanel, но нямам представа къде може да се намери в България. А и той не подходящ - според мен - за повече от максимум 20 ° C, така че не зная дали би намерил приложение на бала...

Simple Smile

# 582
О да Коко Ноар го бях забравила, мисля също би бил подходящ. Коромандел обаче в никакъв случай!  Mr. Green

# 583
  • Sofia
Няма я тази нотка, нито грам от нея! Аз заради това се влюбих най-после, защото другите варианти заради тази нотка не можех да ги нося.

Абслоютно същото се отнася и за мен.

# 584
  • София
Момичета, къде във София се продава Нинфео Мио? Не ми се рискува с он-лайн сайтовете, че само лоши коментари чета напоследък.

В двата магазина на Олфактив, на ул.Раковска и на Патрарха също го има.

Мимс, сигурно го познаваш - Cristalle Eau Verte Chanel, горчив и прохладен ми е, издържа доста часове в горещините, не евтинее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт