Отговори
# 540
Искам да споделя, че съм много недоволна от т.нар. трайно изправяне на коса. Взех си ваучер, не си спомням как се казваше студиото, но си спомням младата фризьорка, на която устата й не спря през цялото време да говори глупости. Изми ми два пъти косата, намаза я два пъти съвсем икономично с някакъв гел и два пъти я мина с горещата преса. Не я мих 3 дена, както ми беше казала, но след като я измих, косата ми отново се начупи, а уж трябваше да стои права поне 3 месеца, пък за моята даваше гаранции от половин година, понеже не била много къдрава. Само ми изтощи косата, наду ми главата и взе 35 лева за едно изправяне.

# 541
  • Варна
Искам да споделя, че съм много недоволна от т.нар. трайно изправяне на коса. Взех си ваучер, не си спомням как се казваше студиото, но си спомням младата фризьорка, на която устата й не спря през цялото време да говори глупости. Изми ми два пъти косата, намаза я два пъти съвсем икономично с някакъв гел и два пъти я мина с горещата преса. Не я мих 3 дена, както ми беше казала, но след като я измих, косата ми отново се начупи, а уж трябваше да стои права поне 3 месеца, пък за моята даваше гаранции от половин година, понеже не била много къдрава. Само ми изтощи косата, наду ми главата и взе 35 лева за едно изправяне.

Писа ли на сайта, от който е ваучера?

# 542
Не съм писала. Всъщност не знаех, че има такава опция. Пиша тук, за да ви предупредя да внимавате с трайното изправяне или поне да не се надявате на чудеса.

# 543
  • Варна
Напоследък често срещам ваучери за ламиниране на косата - това същото ли е?
Като трайност дават 20 дни или 3-4 измивания.

# 544
Правила съм си и ламиниране, но там поне не ми даваха голяма гаранция и фризьорката ме информира, че  косата ми няма да е изправена и гладка повече от 2 измивания. А и самата процедура е по-щадяща и по-евтина. Все пак не бих повторила. Видимият резултат не е по-различен от изправяне със сешоар и подходящ серум за блясък.

# 545
  • Варна
Има ли отзиви за Евелин стил? Това е офертата.

# 546
  • Варна
Само за едната козметичка(собственичката на салона) мога да дам отзиви - негативни. Фризьорски услуги не съм ползвала там, но като цяло няма да се вирна в салона повече.
Когато аз бях в там за почистване на няколко пъти ме заряза за дълго време, понеже имаше други грижи жената(тъкмо били преместили салона на новото място и т.н.). Единия път като се върна ръцете и ужасно миришеха на цигари. Ходила съм при козметички, които излизат да пушат, но ръцете им не са миришели след това. Докато траеше процедурата си говореше по телефона и покани дружка, която минаваше наблизо да дойде. Говориха си двечките докато ми почистваше лицето.

# 547
Здравейте,
Търся отзиви за тази оферта или за самото студио.
Някой пробвал ли е фотоподмладяване?
Мен ме интересува в частност дали има ефект за свиване на разширени пори.  Rolling Eyes

# 548
  • Варна
Дими, за процедурата не знам, но студиото е супер! Много са мили и отзивчиви, много е приятно там.
Подарих ваучер на сестра ми за масаж и прическа в техен салон, но в друг град и беше възхитена. Няма бързане, няма претупване.

# 549
Дими, за процедурата не знам, но студиото е супер! Много са мили и отзивчиви, много е приятно там.
Подарих ваучер на сестра ми за масаж и прическа в техен салон, но в друг град и беше възхитена. Няма бързане, няма претупване.

Мерси Гери, ама засега се отказах- видях, че остават 20-тина минути преди да изтече сделката, студиото ми е адски далеч, а и са необходими поне 4 процедури за да има някакъв резултат.
Въпреки, че ако има наистина ефект си струва...  Thinking

Правила съм си и ламиниране... Все пак не бих повторила. Видимият резултат не е по-различен от изправяне със сешоар и подходящ серум за блясък.
И аз съм на същото мнение за ламинирането- нищо особено.  Mr. Green

Я, удължили ми офертата с още 48 часа... май често го правят това...

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 00:25 от Анонимен

# 550
В това студио справят ли се добре с масажите?

# 551
Аз чакам пак ваучери за масаж.  Mr. Green
[/q

Здравейте,
много съм доволна от масажистката в  студио Giro, под общината.
Много  е мила, позитивна, много хубав масаж прави.
Пуска ваучери в Озо и Колективни.
Аз си купих последно тази оферта:  http://kolektivni.bg/team.php?id=5506

# 552

С какво изправя косата? Кератинова терапия ли?
Другата седмица ще опитам процедурата с дълбоко подхранване на Кератин на Alfaparf.
Ще видим резултата.

# 553
  • Varna, Bulgaria
 Здравейте, някой посещавал ли е това студио:

http://topofertite.com/deal/683-manikiur_pricheska_i_podhranvane_na_kosata_.html

Отскоро пускат интересни оферти и ми е интересно дали не е поредната неопитна фризьорка, която трупа стаж. Обикновено като си харесам някоя оферта и минавам покрай салона да го огледам, но този не ми е много наблизо. Ако някоя от Вас може да помогне с информация.  Hug

# 554
Момичета имам карта за дамски фитнес в близост до Окръжна болница, валидна до 20.02, ако някой я иска да ми пише на лични, за съжаление няма да мога да я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт