Отговори
# 615
  • Варна
Попаднах на тази оферта за маникюр в салон Si Style
Не знаех, че "Двете кули" още работят.  newsm78
Някой посещавал ли е скоро салона?

# 616
  • Varna
Попаднах на тази оферта за маникюр в салон Si Style
Не знаех, че "Двете кули" още работят.  newsm78
Някой посещавал ли е скоро салона?

Аз преди месец- работи салона, пицарията на същия етаж и на първия една книжарница, банката и кафето- нищо друго. Салона го препоръчвам с две ръце, маникюр не съм правила скоро там, но косата-винаги когато мога и съм страшно доволна. Имам ваучер техен си за маникюр и прическа, но нямам никакво време за там и ме е яд Crossing Arms

# 617
Днес бях на почистване на лице с ваучер от тази оферта:
Скрит текст:
Много съм доволна от козметичката, много мило момиче, в салона е чисто и много приятно, свърши си чудесно работата. Препоръчвам! Бих отишла и без ваучер определено.

# 618
  • Варна
Днес бях на почистване на лице с ваучер от тази оферта:
Скрит текст:
Много съм доволна от козметичката, много мило момиче, в салона е чисто и много приятно, свърши си чудесно работата. Препоръчвам! Бих отишла и без ваучер определено.
Аз утре съм там пак с ваучер, дано и аз да остана доволна Flutter

# 619
  • Варна
В кой салон сте доволни от масажа. Има сега много оферти на Giro, Хубава жена и други? Имам 6 месечно бебе и се сещате за кво носене става дума, гръб не ми остана, по принцип ми е проблемен гърба и врата Simple Smile Дори, ако без оферта можете да ми препоръчате съм склонна да опитам. Държа да има хигиена и съответно да е добър специалист, че някъде са такива мизерии:(

# 620
  • Варна
Аз съм си взела два ваучера за масаж за студио Charm, но още не съм ги ползвала, четох добри отзиви.
Иначе без ваучер мога да препоръчам масажиста в студио Феличита, зад кметство Приморски.

# 621
  • Варна
И друг път съм препоръчвала масажистката в този салон. Тя е лекар по професия. Много е добра и цените са съвсем нормални.

# 622
missNoir имаш ли отзиви за козметичката?

# 623
  • Варна
Да, също съм много доволна от нея. Не съм я сменяла откакто я открих.

# 624
  • Варна
Благодаря за препоръчките. А за шилак или някакъв такъв дълготраен, качествена оферта има ли в момента   bouquet

# 625
Някакви отзиви за Amrita Spa Studio?
Отдавна имам мерак, а сега попаднах на тази оферта и много се чудя  Simple Smile

# 626
А някой да има мнение за този салон, по специално за маникюристката?

http://grabo.bg/varna/pedikiur-04h5d

# 627
  • Варна
Иначе без ваучер мога да препоръчам масажиста в студио Феличита, зад кметство Приморски.

Също препоръчвам. Simple Smile

# 628
Една приятелка мисли да сваля 2-3 излишни килограма за лятото с това кафе . Мислите ли ,че без тренировки може да има ефект?Аз съм много скептична като цяло за такива методи за отслабване.

# 629
Имам приятел, който се занимава с кафе и каза, че зеленото кафе даже е вредно за организма. Аз не бих пробвала, чудят се вече с какво да ни тровят. Ограничаване на храната също върши работа. От личен опит при мен глада му е майката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт