Отговори
# 75
# 76
Благодаря, купих си вече ваучер. Дано няма голям наплив и до края на месеца успея да си взема час.

# 77
  • Варна
Благодаря, купих си вече ваучер. Дано няма голям наплив и до края на месеца успея да си взема час.

Има наплив, но жената работи и събота и неделя, доколкото разбрах, така че все ще се вредиш, макар и да не е с час, който да ти е удобен.

# 78
  • Варна
http://grabo.bg/varna/grija-za-litzeto-energy-pochistvane-ili-lu … g-terapiia-0hhbfv  Купих ваучер по тази оферта ,някой има ли отзиви за Евелин !
http://kolektivni.bg/team.php?id=2170 И това купих! Някой правил си си е такова ламиниране?

# 79

някой има ли впечатления за Студио за красота Royal  - колхозен пазар - почистване на лице.

Ходила съм на педикюр там. Самото студио е чисто и приятно. За съжаление нямам отзив за козметичката, но и аз се замислям да си купя ваучери и за двете процедури.

# 80
Наши приятели много ни нахвалиха мидената къща .Често хапвали там и сега се запасили с ваучери,та ще я видим и ние другата седмица.

# 81
Monika Ivanova престани да препускаш от тема в тема, за да правиш нескопосана реклама на Грабо!
Няма как да живееш в няколко града и все на Грабо офертите да ти харесват!
Аман вече!

# 82
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Наши приятели много ни нахвалиха мидената къща .Често хапвали там и сега се запасили с ваучери,та ще я видим и ние другата седмица.

А мои приятели се натровиха с миди там миналата година.Лежаха в болница  Wink

# 83
vessit  взех един ваучер и ще си запазя час за другата седмица за студио Роял . ще кажа после дали е добра козметичката.... че скоро бях на почистване - козметичката се стараеше уж , ама си се върнах наполовина почистена.

# 84
ia_70 И аз взех един, но за терапията, ще чакам отзиви. Аз ще ходя по-късно, към края на срока, че преди това имам друг ваучер за друга козметичка за оползотворяване.

# 85
  • Варна
Някой да има отзиви за този салон:
http://vo.grupo.bg/all-oferta-boqdisvane-amerikanska-profesional … r-7355?aff_id=119

# 86
  • Варна
Искам да си направя ноктопластика!Момичета предложете хубав салон с кадърна маникюристка,че не ми се експериментира Peace

# 87
Без ваучер ли искаш да е ноктопластиката?

# 88
  • Варна
Не,не с ваучер искам Simple Smile

# 89
  • not found
Не,не с ваучер искам Simple Smile
Няма ,поне последните няколко месеца от както следя не съм видяла .
За добра ноктопласика с ваучер се сещам само за една маникюристка,която беше пуснала ваучер миналата година лятото,но тя прави само френски маникюр, в смисъл,че не рисува ноктите. Но жената е наистина много добра и продуките с които работи са качествени,но на редовна цена ноктопластиката й струва  60 лв.

Общи условия

Активация на акаунт