Отговори
# 570
  • Варна - Черна гора
mar4ela5,
ползвала съм услугите на маникюристката от студио KISS и бих казала, че по-скоро не съм доволна. Правила ми е класически и френски маникюр. Не спазва описаните процедури във ваучера, освен ако не и обърнеш внимание. Старае се, но или сега се учи или толкова си може. И след двата пъти се налагаше аз да си дооформя маникюра, доизрежа кожички. Аз повече няма да се възползвам от услугите и'.

# 571
Здравейте ,моля за отзиви за д-р Йорданова почистване на зъбен камък и полиране . Имам спомен ,че имаше такава оферта и преди ,но не мога да намеря мнения .

# 572
  • Варна
Имате ли впечатления от хотел АУГУСТА - ХИСАР?
Ето я и офертата: СПА хотел Аугуста

# 573
Имате ли впечатления от хотел АУГУСТА - ХИСАР?
Ето я и офертата: СПА хотел Аугуста

Аз имам наблюдения над този хотел, но не с ваучер, то големите хотели в Хисаря са няколко само. Този го водят среден клас, не е лош - повече информация можеш да намериш в темата за Хисаря в раздел "на път".

# 574
  • Варна
От Медицински комплекс Младост редовно пускат ваучери за ехография или мамография: http://www.dalavera.bg/mamografiya-na-mlechna-zhleza-za-17-lv.html Не пише кой доктор ги прави и се чудя дали да им се доверя, все пак става въпрос за здраве... Някой да е ходил?

# 575
  • Варна
От Медицински комплекс Младост редовно пускат ваучери за ехография или мамография: http://www.dalavera.bg/mamografiya-na-mlechna-zhleza-za-17-lv.html Не пише кой доктор ги прави и се чудя дали да им се доверя, все пак става въпрос за здраве... Някой да е ходил?

Преди 4 години някъде ходих на мамографски преглед там, но тогава нямаше още ваучери, а си беше някаква тяхна промоция. Не помня името на докторката, беше доста възрастна, почти бабичка.  Simple Smile Доволна останах.

# 576
  • Варна

Аз не бих се доверила на кой да е доктор. Само, ако е проверен, тогава.

Скрит текст:
Майка ми беше с рак на гърдата и знам колко е важно кой те гледа на ехограф или палпира, не просто някой да те погледне.

# 577
  • Варна
Киса, благодаря   bouquet
Права си missNoir, за това попитах, дали някой знае кой е доктора. Но като гледам колко често пускат ваучери, едва ли има навалица от чакащи за преглед  Peace

# 578
  • Варна
Ако искаш да си направиш този преглед, но не с ваучер, ще ти кажа аз при кой доктор ходя. Приемът е платен - 30-35лв

# 579
  • Варна

Аз съм ходила там август 2013 и мога да споделя следното:
Офертата включваше:
Мамография на млечна жлеза + ехография на млечна жлеза за 35 лв., вместо 70 лв.

На рецепцията на самия комплекс, промоцията беше на същата цена. Предлагаха и Ехография на вътр. органи - пак намалено от 70 на 35лв.

Доктора (мъж, но не помня името, а бланката е вкъщи) нещо не до видял какво пише на бланката и ми направи "преглед на вътрешни органи", като ми откри микро възелчета и образувания на гушата. Направи ми снимки и каза да отида при специалист.
Почудих се защо ми оглежда корем и яйчници, но си помислих че има общо с млечната жлеза. Като  ми каза, че сме приключили му обърнах внимание, че не ми е гледал това за което съм отишла. Разбра си грешката, прегледа ме, но не ми прави после мамография (по принцип тя е за жени над 40г., а аз съм под тази възраст), както и не ме накара да плащам допълнително.

# 580
Защо не се обадите да питате кой е лекарят, който преглежда? Пък после ще го проучим
Важно е кой гледа и какво вижда, но пък и ако е ехо, един преглед в повече не вреди. Важното е да се преглежда човек. В смисъл, ако някой не се накани да отиде на преглед без ваучер, то по-добре отиде на кой да е, отколкото да не отиде, ако ме разбрахте какво исках да кажа Mr. Green

# 581
  • Варна
В отзивите в офертата са посочили д-р Чавдаров. Аз ходих също по офертата при него преди време. Мнението ми не е еднозначно. Нищо лошо не мога да кажа де, но някак очаквах повече. Примерно видя ми камъни в жлъчката, но не ме консултира нищо по този въпрос. Сигурно не му е и работа, а трябва на специалист да ходя....

# 582
  • Варна
Ако искаш да си направиш този преглед, но не с ваучер, ще ти кажа аз при кой доктор ходя. Приемът е платен - 30-35лв
Може ли на мен да споделиш? Аз ходя при д-р Темелкова в клиниката на Темелков и съм доволна принципно.

# 583
  • Варна
д-р Снежина Янчева - началник на отделение "Образна диагностика" в Онкодиспансера. Преглежда там, на ет.3, като записвам час на регистратурата на Онкодиспансера, която е на приземния етаж.

Преглежда и в Майчин дом, но там не съм ходила.

Аз ходя при нея за ехография на млечни жлези, тя освен това ме гледа, един вид като бонус и:
 - черен дроб
 - жл. мехур
 - д.холедохус и чернодробни съдове
 - слезка, панкреас
 - бъбреци
 - надбъбречни зони
 - парааортално пространство
 - пикучен мехур
 - матка
 - яйчници

Това го преписах от изследването, което ми дава. Към нея ме насочи моята лична. Спорд нея, когато се касае за онко прегледи, най-добри са тези, които работят в Онкодиспансера.

Д-р Темелкова мисля, че също е добра. Тя спаси баща ми от операция, заради петна по черния дроб, искаха да го оперират. Той направи втори консулт при нея, наблюдава го известно време и каза, че няма смисъл от операция, напразно са го наплашили.

# 584
  • Варна
missNoir, благодаря ти!
Тъкмо влязох да пиша, че се интересувам и ти вече си написала  Hug

Общи условия

Активация на акаунт