Отговори
# 795
Сега като говорите за Фиоре, да попитам за ресторант Old City, имате ли отзиви? Вчера купих ваучери, но все още не съм платила.

Оборотен ресторант е , ок е там, пускат ваучери защото зимата им пада работата.

# 796
  • Варна
А за фризьорските услуги на Алая как са впечатленията? Бях си харесала една терапия за коса...

# 797
 Запазих си ваучери за ресторант Копитото на Дружба ? Някакви отзиви ?

# 798
и аз имам питане за "Копитото"

# 799
Сега като говорите за Фиоре, да попитам за ресторант Old City, имате ли отзиви? Вчера купих ваучери, но все още не съм платила.

Оборотен ресторант е , ок е там, пускат ваучери защото зимата им пада работата.

Yasmina, много ти благодаря за отговора. Обаче аз не ги платих, защото никой нищо не каза и ми изтече срока за плащане. Надявам се пак да има и този път ще си закупя Simple Smile

За Алая има само лоши отзиви за съжаление, ама ти си знаеш.

# 800
  • Варна
За "Копитото" - миналата година ходихме 2 пъти с ваучери и бяхме доволни. Наскоро обаче, едни познати го бяха посетили и не останали очаровани. Нека някой с по-пресни впечатления каже.

# 801
Доволна съм от услугите на "Алая" При тово е на много удобно място-до Кръглата баня

# 802
Да уточня ,че става въпрос за фризьорски услуги.

# 803
Аз също съм посещавала салон Алая за маникюр и не останах особено доволна и не бих повторила. Аз като бях беше до Черно Море, явно се е преместил...

# 804
  • Варна
До хотел Черно море са си  Peace

# 805
Момичета имам страшни болки във врата и днес като разглеждах сайтовете попаднах на нещо ново, което не съм ползвала и нямам близки, които да го имат. Искам а попитам или ли доволни от този продукт: http://izgodni.bg/ofr/133070 Моля да споделите мнение, има ли ефект? Все пак искам да пробвам, защото надеждата умира последна Simple Smile

# 806
Момичета имам страшни болки във врата и днес като разглеждах сайтовете попаднах на нещо ново, което не съм ползвала и нямам близки, които да го имат. Искам а попитам или ли доволни от този продукт: http://izgodni.bg/ofr/133070 Моля да споделите мнение, има ли ефект? Все пак искам да пробвам, защото надеждата умира последна Simple Smile

И аз като теб пробвам вече какво ли не. Купих си и турмалиновата яка, има някакво затоплящо действие. Ползвам я вече седмица - все още няма никакъв ефект, но може би трябва по дълго, за да има резултат. Ще се радвам ако чуя мнение на някой ползвал я по дълго

# 807
А за фризьорските услуги на Алая как са впечатленията? Бях си харесала една терапия за коса...

Има писано,но от опит не си струва!

# 808
  • Варна

Има писано,но от опит не си струва!
Благодаря на всички за отзивите   bouquet
В крайна сметка не платих ваучера... Малко по-късно получих един шампоан, който се оказа идеален за моята коса и стана така, че вече нямах нужда от терапия Peace

# 809
В събота посетих студио " Хубава жена" за  "Масаж на цяло тяло с вулканични камъни и аромотерапия" . Масажът беше страхотен, възхитена съм. Препоръчвам горещо.

Общи условия

Активация на акаунт