Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 628
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
te_dda , не съм го притежавала , впечатленията са от снимките , при самата мисъл да го купя ми се свива корема  Crazy  

Желето на ЕЛ изглежда уникално, но аз лично мисля , че няма да се справям лесно с нанасянето и се въздържам  Thinking , а и си имам Porcelain pink , който ме задоволява от към розовеещ ефект. Аз сега искам да се сдобия с бялото злато на Инглот  Laughing

Синия молив на Ланком го заглеждам още от както лансираха колекцията в интернет...., но психически ми идва доста скъп за съжаление, иначе не се съмнявам , че е страхотен  . Или да взема да го изчисля за 365 дни по колко ще излезе на лизинг?  Joy Joy Joy

# 76
  • В полите на Пирин планина
Ето от тази серия на Буржоа има подобен молив - http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/eyes/eyepencils_eyelin … metallic_eyeliner.
Много е хубав, мек и траен.

# 77
Гадамер, може ли снимка на тази насипна пудра на Алведре?  Praynig

# 78
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Златото и среброто оставят следи върху общо взето всичко, така че няма как да са ви индикация за наличието на каквото и да било Grinning. Да не говорим, че дори и да има тежки метали в козметиката, то те са в количества, които не се хващат със стандартни тестове. И доколкото помня златото не е реактивно към олово.

# 79
  • Отвъд алеята зад шкафа
Гадамер, може ли снимка на тази насипна пудра на Алведре?  Praynig

Така изглежда -

Прозрачна, с озаряващ ефект и мънички блясъчета.

# 80
Гадамер, може ли снимка на тази насипна пудра на Алведре?  Praynig

Скрит текст:
Така изглежда -
Благодаря!   bouquet  Само хубави неща чета за Алверде напоследък и съм решила да пробвам някои работки. Това определено ще  е едно от тях  Party

# 81
  • в 1001-та нощ
Ан  Joy hahaha много се смях и на глас с този анекдот  Joy hahaha сетих се жената, която ходила на фризьор  Joy hahaha

Ивче  Hug много ми хареса грима ти, като прецизност и техника, единствено жълтото/златно - нещо не ми се върза, но като гледам как издирваш хубаво такова, може да е от монитора  Peace

# 82

Така изглежда -

Аз я имам. Не я намирам за прозрачна, и ефектът й при мене поне е брашнян. В никакъв случай не озарява, макар да има някакви частички. Според мене няма начин да се сравнява с метеорити, но от кожа до кожа има разлика.  Peace Освен това ми мирише доста неприятно.

# 83
Ето днешният ми грим, не е нищо особено, но:

# 84
Ех, днес разгледах новата колекция на Ланком,  молива изобщо не го видях, чак сега се сетих за него  Embarassed голяма съм бяла птица, бях го набелязала за проба  Tired може и да е свършил вече.

# 85
  • Стара Загора
Ан  Joy hahaha много се смях и на глас с този анекдот  Joy hahaha сетих се жената, която ходила на фризьор  Joy hahaha

Ивче  Hug много ми хареса грима ти, като прецизност и техника, единствено жълтото/златно - нещо не ми се върза, но като гледам как издирваш хубаво такова, може да е от монитора  Peace

Благодаря. Hug
То всъщност не беше златно, а прасковено, но на снимките не разбирам защо излезна така. Shocked

Изумена съм от трайността на сенките (прахообразни на Импала са), сложих ги наобяд в 12, ходих да бягам и се прибрах мокра, грима не беше мръднал. Влезнах да си взема душ и чак тогава от топлото в банята взеха да се събират. Flutter

Весе, грима може да не е нищо особено, но е семпъл, изчистен и ти отива, което е най-важно. На мен ми харесва. Но на твоите очи всички стои добре, защото са тъмни. Grinning

# 86
Фокси кактто винаги си прецизна и мноооого старателна,  аз на моя 52 инчов монитор виждам всичко недоблендирано, всички неточности, които при теб липсват.

Ивче голямо благодаря за рекомендациите за супершока, днес ми дойдоха страхотни са, дано да се издражливи.

# 87
  • Стара Загора
Фокси кактто винаги си прецизна и мноооого старателна,  аз на моя 52 инчов монитор виждам всичко недоблендирано, всички неточности, които при теб липсват.

Ивче голямо благодаря за рекомендациите за супершока, днес ми дойдоха страхотни са, дано да се издражливи.

Няма защо. Нанасяй ги върху сенки (под тях основа) - при мен така издържат, докато не ги сваля и ми се налага допълнително да почиствам тях, защото залепват здраво. Обаче само по молив при мен не става, отбелязва ми се на костта. Peace
Пристигнал ми е и черния, чакам да се прибера и да си го взема. Heart Eyes

# 88
Момичета, някой правил ли е тест за олово на червила със златен пръстен и дали в действителност дества този метод ? Преди малко ми изпратиха един линк към статия по този повод и утре мисля да пробвам.
ChemistryLady споменаваше, че е химик, ако иска да каже нещо по въпроса, ще е полезно.  Simple Smile

Не вярвам в оловото в златния пръстен и в неговите възможни за влияние проценти Simple Smile)))Принципно това са маркетингови методи на конкуренцията:)))

# 89
  • Бургас
Момичета, някой правил ли е тест за олово на червила със златен пръстен и дали в действителност дества този метод ? [/spoiler]

Не вярвам в оловото в златния пръстен и в неговите възможни за влияние проценти Simple Smile)))Принципно това са маркетингови методи на конкуренцията:)))
аз съм представител на една козметична фирма,която показва това и че техните червила не потъмняват след такъв тест,но до колкото знам от мис Нели,точно тази фирма се славят с доста агресивни консерванти в бялата си козметика,та и аз все още се чудя това маркетингов подход от тяхна страна ли е?

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 14:25 от mis_val

Общи условия

Активация на акаунт