Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 619
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
и за да не цитирам чаршафи, мноого добре, копче  Sunglasses Sunglasses! Сега дай и с един бухал да те сдобиеме, та да няма вече въпроси по темата Mr. Green Mr. Green...
Ха-ха-хаха! Grinning
Нали!?
Недей щото ще ви откажа и от тях! Joy hahaha
Не. Сега искам розовото желе на ЕЛ да пробвам как е.
Здравейте   bouquet
Аз идвам съпрос, който май не е за тук, но на пръв поглед не открих "четковата" тема.
Четкова тема си има. Peace

# 61
  • София
...за тези бухалии котки от притежателите им и една снимка не видях- да видя колко е това светкане...

http://www.mybeautymadness.com/2013/03/holika-holika-midnight-owl.html - ето снимки и без и с бухал.
Ще го донеса на срещата. Наживо блести страхотно. Това на снимките е нищо.

# 62
Грим от днес.

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 09:18 от LOSHKA

# 63
  • Пловдив
Много хубаво блести наистина, иначе за красотата на продукта, която всички отбелязват , незнам аз ли съм повредена , но не ми е уау на мен.

Малко дете наблюдава дълго време жена, която се гримира, най-накрая не изтърпява и пита:
- Лельо, ти защо толкова време се мажеш?
- За да стана по-красива – отговаря жената.
- А защо не ставаш? …

Joy

# 64
  • София
 Joy hahaha Ммда, по детски чисто и невинно си пита детето. Grinning

Много хубаво блести наистина, иначе за красотата на продукта, която всички отбелязват , незнам аз ли съм повредена , но не ми е уау на мен.
А ти за кой продукт си говориш, че на мен ми е едно в главата? Joy

# 65
  • Пловдив
За бухалите и котките  Joy  Blush

# 66
Благодаря за темата!
Нещо и от мен:
Скрит текст:

# 67

Малко дете наблюдава дълго време жена, която се гримира, най-накрая не изтърпява и пита:
- Лельо, ти защо толкова време се мажеш?
- За да стана по-красива – отговаря жената.
- А защо не ставаш? …

Joy
мда, истината е там някъде,ама  Crazy Crazy
Ан,  откъде ти е впечатлението,имаш бухал и не го харесваш, или така- по снимки и мнения?

адри, мерси, сега си спомням,че го гледах ревюто ти...поне от снимките, това е жеалният от мен хайлайтърен ефект над ружа, на живо миналия път жаки го носеше, но не го пробвах- беше ми неудобно, а така само от гледане на кутойката нищо не мога да преценя...е, така или ианче си го искам и ще си го взема, де.  интересно ми бешеособено  да видя  също ружовия му вариант и котките( не си спомням тогава кой си ги взе), ако е някой от тези,които идват на срещата, ще съм щастлива да ги видя и тях...

Цитат
Сега искам розовото желе на ЕЛ да пробвам как е.
е това добре че още незнам какво е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green( четох да си приказвате за него преди 2-3 седмици,ама така и неразбрах за какво иде реч ) Blush

# 68
  • София
Цитат
Сега искам розовото желе на ЕЛ да пробвам как е.
е това добре че още незнам какво е  Mr. Green Mr. Green Mr. Green( четох да си приказвате за него преди 2-3 седмици,ама така и неразбрах за какво иде реч ) Blush
A няма да те пощадим.
Ето го:

Повече за него тук. Peace

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 16:42 от kopche

# 69
ааа, и това съм виждала, но не знаех,че е въпросното желе Mr. Green, както казвАТЕ желе и аз желе в бурканче си представям  Laughing Laughing,а ма то това за снежанки като мене си е чист руж, а таз девойка темпталия, с нейния средиземноморски тен, е друга работа  Mr. Green Mr. Green...харесва ми продуктът определено, на който му харесват розовите неща няма как да не го хареса, според мен Peace

# 70
Не че ви подкокоросвам ама желето е разкошно.  Whistling Всичките желета на Ести са разкошни.

# 71
  • София
Остана ли от желето по магазините? Май го заредиха само в бутиците на ЕЛ?  Thinking

И аз много го харесвам и го нося и като руж, и като хайлайтър. Зависи от четката, с която нанасям.

Да ви похваля http://www.perilouslypale.com/2013/02/lancome-kohl-in-love-eye-p … s-and-review.html Страхотен молив, страхотен! И като цвят, и като нанасяне, и като трайност  Heart Eyes

# 72
А това има ли го тук?

# 73
Момичета, някой правил ли е тест за олово на червила със златен пръстен и дали в действителност дества този метод ? Преди малко ми изпратиха един линк към статия по този повод и утре мисля да пробвам.
ChemistryLady споменаваше, че е химик, ако иска да каже нещо по въпроса, ще е полезно.  Simple Smile

# 74
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз реших да си махна тъмно розовите и лилавите топчета от метеоритите и в резултат останаха без цвят, само с блясък. След като направих това се сетих за насипната пудра на Алверде, нанесох я с голямата пудрена четка на Сигма и в резултат ефектът стана страхотен, като от метеорити, но по-забележим, поне на моята кожа. Ще започна да си я ползвам, защото ми харесва повече от метеоритите като ефект на лицето ми, а метеоритите ги ползвам упорито всеки ден само заради вида им и аромата  Mr. Green Реших да си изпера метеоритната четка менте и много омекна и се разпери, съвсем различна е от първоначалния й вид, много ме е яд, не трябваше да я мокря  Tired

Общи условия

Активация на акаунт