Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 615
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Ако ги напластиш здраво може да се каже, че са плътни. Но като цяло ми приличат повече на някой скинфиниш. Аз и главно за тази цел ги ползвам.

# 46
  • Стара Загора
Благодаря.  bouquet

# 47
  • София
Днес съмс Лайтскапейда.
Няма следа и помен от него върху лицето ми. Naughty
Ама така е като съм дебела глава и не чувам, какво ми се говори! Blush ooooh! Rolling Eyes

# 48
Днес съмс Лайтскапейда.
Ама така е като съм дебела глава и не чувам, какво ми се говори! Blush ooooh! Rolling Eyes

тоест????

# 49
Копче, четох аз в другата тема, че си го купила Лайтскапейд и май Дитата повече ти харесва  Grinning Тази Дита дали я има все още  newsm78 На мен ефекта на Лайтскапейд много ми харесва и си се забелязва цял ден  Peace Но аз го ползвам само за хайлайт и не съм го слагала на цялото лице.

Благодаря за предложенията за измъквенато на ФДТ  Hug Аз се сетих и друг вариант, който мисля, че ще ми е най-лесен - с клечка от сладолед или от онези шпатулки, които докторите използват, за да ти прегледат гърлото  Crazy Аз от тях имам доста, че дечурлигата всеки път отпъкват от педито по 5-6  Whistling

# 50
С шпатулките ще е най-удобно, трябва да си потърся и аз.Дитата си се предлага Peace

# 51
  • София
Днес съмс Лайтскапейда.
тоест????
Ми не го виждам. Особено в такъв мрачен ден, се слива все едно с кожата ми и не виждам нищо от него. Може би трябва да уточня, че съм със Скин79-розовият. Аз от него съм си традиционно бледа. Wink
Копче, четох аз в другата тема, че си го купила Лайтскапейд и май Дитата повече ти харесва  Grinning Тази Дита дали я има все още  newsm78 На мен ефекта на Лайтскапейд много ми харесва и си се забелязва цял ден  Peace Но аз го ползвам само за хайлайт и не съм го слагала на цялото лице.
Ми то и аз като хайлайт си го нанасям.
Ама щедро. Но не с погалване просто, а щедро с розовата четка за метеоритите. На бузките само малко ружче, за цвят. Еми не можеш да видиш, че го има! ooooh!
Утре ще пробвам без руж. Така само на голо. Crossing Arms
Дитата замина в размените вече. Flutter

# 52
  • Отвъд алеята зад шкафа
А бе чудя се аз защо никой не пише вече 2 дни в темата  ooooh!

# 53
Днес съмс Лайтскапейда.

тоест????

аз по този повод, въпреки,че много,ама мнопго съм му мераклийка на лайскапейда, си мисля за един бухал, с който са светкам отдалече, а не да търся слънце, та да се види....но...това са теории, докато не се пробват и двете на една и съща буза:)

# 54
  • София
Аз пък нещо напоследък зациклих върху черен молив или очна линия. Последните ми няколко гримирания са все така. Нюд матови сенки и черно очертаване... Носи ми се нещо пролетно, но като стана сутрин и започна да се гримирам все към нюда посягам  ooooh!.

# 55
На по-бледи кожи може би наистина ще се слива с тена Лайтскапейда и може и да не се вижда толкова  Thinking
На Бухала и аз съм му хвърлила око и сигурно ще си го взема. Но няма да е в близко време, защото не ми е нещо, от което наистина да имам нужда и ще почака  Crazy
В другата тема гледах новите бронзанти на Гарлен - ужасно касиви са  Flutter  Heart Eyes При положение, че не искам да купувам бронзант, че имам да изразходвам 2 в момента, се замислих дали да не се изръся за някакво такова бижу  Flutter

# 56
  • София
Виж, да светкам отдалече също не искам. Naughty
Аз по тази причина размених Софт енд Джентъла преди време. Naughty
А бе искам, искам.. к'вото няма, това искам аз. Laughing

Но с Лайтскапейда не мирясах, докато не го взех, точно за да си направя моят експеримент Crazy Flutter.

Вчера, апропо тествах 4та хайлатъра, който събрах от декември месец насам.
Тествах Спектакуларт-а на Катрис, Здрач-а, Дита-та и Лайтскапейда.
От 4те единствено като цвят мигновено се открои Здрач-а. Златото тук надделя. Но то от него друго не се очаква. Трябва да му се признае на Здрача, че е много фино смлян и за лятото това върху кожа с тен, ще бъде незаменимият хайлатър. Въобще не е за подценяване! Naughty

Дитата-стои като воден блясък, само при движения на лицето можеш да маркираш къде го има. Което пък позволява ползването му за цялото лице. Грамажа-също го позволява. 15гр. спрямо 10гр. в продукта на M.A.C. Wink
Лайтскапейда- има златна жилка е него и стои малко по-интензивно поради тази причина от Дитата.
И двата хайлатъра са изключително фино смлени и пречупват светлината незабележимо и приятно без да се забелязват частички.

Катрис-а -сега, така сложен до другите хайлайтери- под моя критичен микробиологичен поглед Mr. Green Joy съдържа частици, които аз виждам, а не би трябвало. Има в пудрата си, съответно оставя върху скулите незабележими, но не и за мен Wink, частици. Има също безцветен и дискретен блясък. И за ежедневно носене е перфектен. Нито прекомерно лъщене, нито липса на присъствие.

Общото и в 4те продукта е, че търсят светлината и обичат светлината. Едва тогава разгръщат възможностите си и дават на лицето онова, за което за предназначени. Peace

# 57
Здравейте   bouquet
Аз идвам съпрос, който май не е за тук, но на пръв поглед не открих "четковата" тема.
Та за тези четки, мнение и наблюдения имате ли?

И още нещо, имам смътен спомен че четох някога някъде ... ама не помня точно къде и какво... newsm78... Магазина на Inglot в Мол София знае ли се защо не работи и до кога ще е така?

# 58
и за да не цитирам чаршафи, мноого добре, копче  Sunglasses Sunglasses! Сега дай и с един бухал да те сдобиеме, та да няма вече въпроси по темата Mr. Green Mr. Green...за тези бухалии котки от притежателите им и една снимка не видях- да видя колко е това светкане...а за ружовата форма пък изобщо нищо не се чу, въпреки,че някой я беше купил и на бухала, а друг- на котката...много ми се иска да видя как стоят...ако има някой мераклия -притежател за срещата да се омаже- ще съм много доволна! Sunglasses Heart Eyes Heart Eyes

# 59
Вманиачила съм се на тема хайлайтъри, а преди изобщо не виждах нуждата от такъв продукт Simple Smile Много съм щастлива с новия ми любимец на Too faced Heart Eyes Страхотен е, има 2 цвята, определено си личи, но седи естествено. Нанасям го на скулите и под веждите, но не винаги. Здрач-а ми е прекалено златист, но както каза kopche - като хвана малко тен лятото може да го заобичам. Catrice prime and fine също е много хубав Grinning А lightscapade ми напомня на снежната кралица и хич не го искам, както и soft and gentle. Яд ме е, че не взех porcelain pink, но като дойде някой лимитиран ще забърша Party Извинявам се за малко дългия пост, но не бях писала отдавна.

ПС: Вчера си преброих сенките и излязоха общо 51 цвята ooooh! Никога няма да ги изхабя Whistling

Общи условия

Активация на акаунт