Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 634
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за темата, МисНели   bouquet

от последните седмици

Зелено, което не мога да назова точно като нюанс, но има доста синьо в него и на моя монитор изглежда по - синьо, отколкото е всъщност. Много интересно, че по принцип това зелено ми подчертава очите, а в случая на снимките изглежда все едно няма разлика в цвета. Снимах обаче в коридора на леко оранжавееща светлина.

Синьо в комбинация с лилав молив на Есенс от серия... мисля, че беше Магьосникът от Оз. Много хубав лилаво - син нюанс, мек молив (аз обичам такива цветни, за да ги нанасям като сянка). Освен със светло синьо го комбинирах с бебешко розово и също стана слънчева комбинация.

# 31
Лошка, мерси Hug Ще се купува значи спиралата Simple Smile А каква й е ориентировъчната цена?
Марги и на теб благодаря Hug Блога ми е новичък и няма кой знае какво интересно все още в него.. Иначе има линк в подписа ми... малко по-надолу от това, което четеш в момента Simple Smile

# 32
foxita Hug
 цената е около 15 лв, понякога я има на промоционална цена около 10 лв. Peace

# 33
  • в 1001-та нощ
Супер куча марка е, от най-евтините в DM- Miss Sporty. Ето тази. Но наистина стои нежно , и се нанася много лесно Party

newsm78 защо пък куча марка, аз също имам 2 броя, много са добри, да, евтини са, но са популярни  Peace

LOSHKA  Hug пак добре си се справила, но втората снимка ми е малко плашещо-макро  Blush

Харесах си този грим на Белучи и смятам да го направя възможно най-скоро:
Скрит текст:

хайде  Hug чакаме да ни покажеш после, стига само надничане зад завесата  Heart Eyes bowuu

# 34
a.l.e.n.a  Hug
извини ме, за плашещото макро.......идеята ми беше да се видят частичките на миглите и това ми се стори удачен вариант.Приемам предложения за други варианти на снимките.  bouquet

# 35
  • в 1001-та нощ
Моля  bowuu нямам претенции да се съобразяваш с мен, но някак размерът ми пречи да възприема комплексно идеята и ми измества вниманието  Blush

Важно е на теб да ти харесват, но понякога човек търси какво не му се нрави и не улавя нишката, затова подсказвам  bowuu

# 36
  • Пловдив
Момичета, някой правил ли е тест за олово на червила със златен пръстен и дали в действителност дества този метод ? Преди малко ми изпратиха един линк към статия по този повод и утре мисля да пробвам.

# 37
  • София
Според Гугъл това не е вярно.
Аз пробвах от любопитство...
YSL Rouge Volupte стана черно като катран, Avon също. МАС и Флормар покафеняха, а Lancome и Chanel не си промениха цвета почти... Мейбълийн не го промени изобщо.
Струва ми се недостоверно  Naughty

Последна редакция: пн, 15 апр 2013, 01:50 от Графиня дьо Адри́

# 38
И според мен не е достоверно.Прочетох, че се получава някаква реакция между златото и кожата.

# 39
Хайде и аз в новата тема  Grinning

Момичета, искам да питам и за идея как да си измъкна останалото количество то бутилката на ФДТ  newsm78 От МаксФактор 3в1 ми е останало около един пръст на дъното, но с помпичката вече нищо не мога да изкарам, пък не ми се хвърля  Rolling Eyes Не е толкова течен, за да го изсипя. Та с какво мога да го изкарам от там  newsm78
Този ФДТ ми свърши значително по-бързо от Буржоато, а уж слагам еднакво. Но пък предпочитам да го сменям на 2-3 месеца, че с това Буржоа дето откарах половин година, ми писна тотално  Crazy

Днес съм с други два цвята от Fyrinnae. За момента съм с впечатление, че тези сенки дават най-вече страхотен завършек, но нямат много цвят  Rolling Eyes Поне светлите цветове, които пробвах до момента са така.

# 40
Веси, сега се загледах в моя фдт 3в1, че почти свършва Simple SmileПолзвам го от декември.
Отвиваш отгоре шишенцето, и се сещам, че мога да бръкна със сламка.Ако измисля нещо по-интересно ще пиша Peace

# 41
  • В една слънчева къща...
Весенце, или с бъркалка за кафе Simple Smile

# 42
Весе, потапям шишетата за малко в гореща вода. После отвинтвам капачките и обръщам шишенцата с главата надолу. Така се изцежда абсолютно всичко... или поне по-голямата част.
С много дълга клечка с памук на края също можеш да извадиш доста продукт.  Peace

# 43
  • Sofia
Добра идея, но за жалост бутилките на моите фдт  не се отвинтват - на Диор, Шанел и Герлен са.

# 44
  • Стара Загора
Аз както винаги спя. Изобщо не знаех, че може да се отваря Макс Фактора.  Laughing
И моя вече е 1/3, а го взех скоро. Радвам се обаче, понеже до скоро ползвах един фдт година.
Сега ще мога да си взема ББ-то на Гарниер без да се тревожа, че съм се затрупала. Laughing
Спретнах един доста лъскав грим днес, но времето е мрачно и няма да блестя кой знае колко, предполагам. Mr. Green

Жаки, днес ползвайки сенките на Кико се сетих за 03-ката (златните). Сподели моля те дали са хубави плътни и изобщо цвета как го намираш. Искам златни сенки, но да са покривни. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт