Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 37

• 57 603
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Супер куча марка е, от най-евтините в DM- Miss Sporty. Ето тази. Но наистина стои нежно , и се нанася много лесно Party

# 16
Куча не куча, важното е дали е готин продукт. И определено това изглежда като да е готин продукт Simple Smile
Мерси   bouquet

# 17
Харесах си този грим на Белучи и смятам да го направя възможно най-скоро:

# 18
Джой, това ти отива много. Връщам се да чета.

Кога ще се появят снимките с последното предизвикателство?

# 19
  bouquetМного нежни и красиви гримове, момичета.
Ето и един от днес:

# 20
  • София
Много хубави гримчета сте показали! Simple Smile
RuMoni-добре дошла! Hug Страхотно гримче си показала и много хубави очи! Hug Peace

# 21
Gorgeous Eyes Using the Urban Decay Naked Palette

# 22

Кога ще се появят снимките с последното предизвикателство?

Има по две предизвикателства в месеца - от 1ви до 15ти вкл, резултати - на 16ти. От 16ти до 30/31ви вкл.- резултати - 1ви.
За настоящото няма все още участници така че най-вероятно няма да има пост.

# 23
# 24
  • София
Фокси, страхотен грим, всичко е толкова прецизно изпипано...

# 25
Улових частичките от озаряващата спирала на Max Factor Eye Brightening for Green Eyes Simple Smile

# 26
Супер куча марка е, от най-евтините в DM- Miss Sporty. Ето тази. Но наистина стои нежно , и се нанася много лесно Party
Не ги ли продаваха в Бонжур навремето?
Веднъж съм си купувала спешно пудра ли беше, ФДТ ли, и бях останала много доволна. Но след почнаха да развалят магазините Бонжур и не съм попадала повече на техни продукти. Ще трябва да хвърля едно око в ДМ, да видя дали са същите.

# 27
Не ги ли продаваха в Бонжур навремето?
Веднъж съм си купувала спешно пудра ли беше, ФДТ ли, и бях останала много доволна. Но след почнаха да развалят магазините Бонжур и не съм попадала повече на техни продукти. Ще трябва да хвърля едно око в ДМ, да видя дали са същите.

Същите са Peace На Мис Спорти имам едно червило, което страшно си обичам Heart Eyes

Момичета, вие с тези хвалби за тоя лилав грим ме убихте, честно ooooh! Яд ме е, че снимките не станаха много чисти, но ви благодаря за коментарите Hug Почти ме навихте да го кача тоя колаж в блога.
Аленка, използвала съм отново (за кой ли пореден път) палитрата на ВН 88 tropical shimmer pallette. Напоследък ползвам главно нея, защото всичките ми любими цветове са събрани накуп Heart Eyes Преди са сложа сенките обаче очертах целия подвижен клепач с черен молив и леко го размазах/опуших.

За предизвикателството се надявам да се включа. Яд ме е, че тези дни съм на работа постоянно и само утре ще съм свободна, но за много кратко време. Не знам дали ще успея с предизвикателството, а толкова ми се иска да се включа с всички елементи.

Лошка, а самата спирала за зелени очи кафява ли е на цвят?  И аз си мислих да си я купя, затова питам. Е, моите не са точно зелени, но не пречи да я пробвам.
Харесвам съчетанието на цветовете в грима ти и самата техника. Е как пък го намери същото синьо-зелено като цвета на очите ти  Heart Eyes

Бери, на втората снимка много те харесвам.  Heart Eyes

Момичета, всички ми харесвате и съжалявам, че със сигурност пропускам някои от вас. На новите попълнения в отбора на красивите... Hug Hug Hug

# 28
  • Sofia
Foxita, на мен също страшно много ми хареса лилавия грим. До тук всички твои гримове  са  били вдъхновение за мен. Наистина имаш талант и изпипваш всичко  перфектно. Може ли и на мен да пратите на лични линк към блога ти, с голямо удоволствие бих го следила.
Аз няколко пъти се опитах да снимам мой грим, но никак не се справям , нищо не се вижда на снимките SadДано някой път успея, дотогава ще черпя идеи от вас, страхотни сте всички!

# 29
foxita Благодаря ти Hug
Спиралата не е кафява на цвят, много особен мек лилав цвят е.Ще я снимам и ще допълня в блога или тук.Туша е тониран, като нанесеш на миглите изглежда черна.И при промяна на светлината, се забелязват тези озаряващи частички.Избираш си спирала в зависимост от това кой цвят искаш да подчертаеш от ириса си. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт