КГБ = Клуб на Готините Баби - 134.

• 46 448
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Привет мили момичета! Hug Hug
Аз съм за която и да е дата.Шофьоът ми е подсигурен Grinning Grinning
Само живи и здрави да сме!
Като във всяко семейство и при нас от време на време прехвърчат искри- но нормално е.
Събрали сме се от цяла Бг.
Много мои приятелки ми се чудят - как така  не се "дърлим" и караме,както става в много други форуми? Казвам им - ами то това първо от възпитанието,а после и от отношенията ,които сме си създали.  Е - понякога  някоя крамола между сестри - еми нормално е.
Пепелта е "турена"
Обичам си ви всичкитее Hug

Аз току що се завърнах от джакузи и басейн.После  на масаж.
Като се наобядваме ще помъквам Павчо малко по магазини.Намерих един магазин с шалтета,пердета,чаршафи и т.н. на много изгодни цени. Ще си харесвам нещо.
Имаше и "примоция" на  спално бельо от памучен сатен.Много приятна материя.Ползвала съм.
Дано си харесам нещо newsm78
Ще докладвам по-късно.

До после
Гушки на всичкии Hug Hug

Олеле - забравих
ГАЛЕНЧЕ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЗДРАВА И ОБИЧАНА !!!!

# 106
Eхо, ехоо.
Бързо влизам и още по-бързо излизам.

Имам въпросче - искам да използвам около 350-400 г сусамов тахан, че мъжът ми и снощи ми мърмори, че купувам разните му здравословни храни, а не ги ям. Иначе го обичам разбъркан с мед, но нямам ( и не искам да купувам, че е калорийна бомба, а как го лапам с голямата лъжица не е истина...).
Ще ми се да е нещо сладичко, тип кейк или сладкиш, но дали таханът може да замести мазнината? newsm78.
Казвайте,  довечера съм сама и ще експериментирам.

До скоро.

Допълвам се.
Такааа, намерих това-http://bonapeti.bg/collection/?receipt=2049.

Имам всичко- плюс сусамовия тахан изнамерих из запасите ми половин кило гръцки вакумиран небелен суров сусам ( с леекинко преминал гаранционен срок Embarassed), в хладилника от повече от седмица има едни кисели портокали за фреш, а на никой не му се занимава с тях, орехи и стафиди нямам, но имам кашу и белени тиквани семки ( сурови) пак изостанали от моите ,,напъни'' да се храня с полезни продукти.

И така - идвайте довечера на сладкиш  cook с бира beer, аз черпя.  cheersLaughing Heart Eyes

Бягам да изпълнявам задачите, които дедито ми е поставил, че ако не слушкам ще има хър-мър. Wink Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 14:29 от djily

# 107
  • Кубрат/ Пишурка

БЛАГОДАРЯ ВИ, МОМИЧЕТА, ЗА ПОЗДРАВИТЕ КЪМ ГАЛЕНА И ЦВЕТЯТА ЗА МЕН!!!  Пък аз да взема да почерпя:

# 108
  • Кубрат/ Пишурка

Прочетох за срещата - и аз съм се нагласила психически за 15-16ти.

# 109
Здравейте момичета .... !!!  Hug
Виждам , че имаме рожденичка ....  Simple Smile
Янче, Hugблагодаря за почерпката !!!

Галена Hug честит рожден ден !!! Желая ти много здраве , щастие,късмет и успехи в живота !  Винаги обичана и да си опората на мама Янка !!!

за мама Янка

Виждам , че има и хвърлени камъни по моята градина.
Само едно не можах да разбера от всичко , което се е изписало.
КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА , КОЙТО Е ВЪЗНИКНАЛ ???? 
На една дата едни не могат да дойдат , на друга дата други  и за това имаше обсъждане и две анкети. Стигна се до една дата , всичко се уточни , направи се резервация  , която е с цени за "ранни записвания" , сега вече ще  е друга цената . Относно идването на Таня ,то си беше под въпрос още преди да го решим кога ще бъде. Това си го очаквахме и не ме изненада , макар ,че аз също много искам  всички да сме заедно и да ни е весело.Яжка и Нели  като казаха , че не могат  да дойдат , проблем ли беше. ????
Не може да е и агнето цяло и вълка сит.
Исках да ви кажа , че държа на толерантноста ,точноста и уважението към всички момичета.
Какво значи  "НИЕ " така правихме  , а сега новите цапат клавиатурата... Не така Танче ...много си те уважавам и малко ми стана неприятно...  . Нали всички сме едно и сме една група приятелки... 
Моля ви  за едни добри приятелски взаимоотношения  , всъшност те са и такива....
На мен лично ми е много приятна вашата компания и вече всичко съм забравила и нека вече с добро настроение  и здраве да се срещнем в Търново , а и Танчето  ако има възможност,може за една вечер да отскочи до Търново. Grinning
 Слагам точка по  всички възникнали коментари  , относно срещата , които  за мен бяха абсолютно излишни....
Кари , Шпунц Hug пожелавам ви бързо да преодолеете болестите...
Джили Hug после да почерпиш от сладкиша и да пишеш рецептата .
Гъбче Hugкак мина шопинга , беше ли успешен. Успя ли да изпразниш джобовете на Павел Laughing

Хубава и спокойна вечер мили приятелки !!!! Kissing Heart lovekiss Kissing Heart newsm51

# 110
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Яне , честит рожден ден на Галена!
Жива и здрава , много щастие , любов и късмет!
Хубав празник!

# 111
  • София
Честит рожден ден Галена! Да си здрава, щастлива и обичана!
 newsm59 nbirthday

# 112

Днес сготвих лапад с ориз, изпекох и хляб в машинката, вечерях както каза лекарката на здравната беседа във вторник, преди 19 часа и сега пъшкам.
Много вкусна пролетна манджичка, като сложих и две-три лъжици кисело мляко- чудо, вкусотия!
Тя хубаво каза жената, да не вечеряме късно, трябваше да ни каже и да не си сипваме по два пъти! Mr. Green

Утре пенсионерите имаме среща с кмета на квартала ни, дано обърне внимание на въпросите ни, моите са 6!  tooth

Рапорт даден!  hahaha

Галенче, и тук Честит рожден ден, миличка! newsm51
Много здраве, любов и късмет в живота!
Наздраве! cheers

Янушка, да ти е жива и здрава рожденничката! newsm51
Почерпих се, благодаря! Heart Eyes

ЛЕКА  НОЩ !    smile3524

Последна редакция: пт, 19 апр 2013, 08:57 от Tani-ta

# 113
ГАЛЕНЧЕ , желая ти здраве,късмет,успех и много обич!

Янушка,да ти е жива и здрава дъщричката и много щастлива с майка като теб!

# 114
  • София

Охоооо, аз очаквах поне едно извинявайте, а то ирония и нападки..........
Колко съм наивна!

Нещо не разбирам  newsm78 newsm78 newsm78

# 115
АЗ също.... newsm78 Laughing

# 116
  • София
Янке, да ти е жива и здрава Галена!   bouquet
Пожелавам и щастие и сбъднати мечти.

# 117
  • София
    Добър вечер,мили дружки-и стари и нови и още по-нови! Добър вечер гости на клона! Тази вечер представление няма да има.Турихме му пепел.
    Римар,Луси,кой разбрал-разбрал,кой не е-здраве да е.Темата е сменена.
    Откривам виц маратон и отивам да се подготвям за него.

Съсед пита:
- Пешо в къщи ли е?
-Не, Пешо го няма вече...Той напусна нашия свят.
Какво бе,да не е умрял?
-Не, включи се в интернет.

Говорят си един англичанин ,един французин и един българин за жените си. Англичанинът казва:
- Моята жена като язди на кон, краката й опират в земята - не че конят е нисък, а защото бедрата й са много дълги.
Французинът казва:
-А пък аз на моята й обхващам кръста с две ръце, не че ръцете ми са толкова големи, просто талията й е много малка.
Българинът рекъл:
- Пък аз моята Пена, преди да тръгна за работа, като я плясна по гъза и като се върна от работа, той още се тресе. Не че й е толкова голям задникът, ами просто толкова ми е работното време  

Разговарят двама пушачи:
- А, бе ти що толкова много пушиш?
- Ами, за да ми стане белият дроб черен!
- Е, що?
- Е, ти представи си с два черни дроба какво пиене ме чака...

Ето и нещо от алтернативната медицина:http://www.youtube.com/watch?v=SArQEw7x_HI

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 22:28 от Яжка

# 118
  • София
Яжке,  Joy
Дидиа, все забравям да питам какво стана с кухнята от Икеа?
Мина ли конкурса вече?

# 119
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Joy Яжка , развесели ме и ме разсмя.
Трепач са вицовете , особено за пушача , добре , че и не пия.  Joy
Порока ми е само цигарите.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт