КГБ = Клуб на Готините Баби - 134.

• 46 468
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро или вече добър ден.
Аз сигурно съм първата станала днес - в 6.20.
Домашните любимци са си тук и пазя тишина.  Ани се прибра по малките часове. Пламен дреме след снощното коч-парти.
Чакаме и да очетат топломерите по някое време.
Роси, успех на Катя в операцията. Ако сте в онкологията, то е до нас. Ако сте в Токуда, тя пък е до работата ми.

Добре дошла, darkroze.
Като гледам подписа - май си от моята партия.  Grinning

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 10:58 от Aisha

# 586
  • София
Добро утро или вече добър ден.
Аз сигурно съм първата станала днес - в 6.20.

Да, ама не  Laughing Аз съм станала в 5,30 hahaha

Роси, стискам палци всичко да мине благополучно  newsm10

# 587
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Привет мацки  wavey   wavey   wavey

Много сте готини всички    newsm51

Радвах ви се и  гледах снимките няколко пъти....... smile3509

Добре дошли   welcome    на Енциклопедия /с леко закъснение/ и на darkroze, която чета с огромно удоволствие в една друга също много приятна тема. И там момичетата са много готини и с невероятно чувство за хумор. Помагат ми да релаксирам.... newsm19

Роси, стискам палци за Катя. И аз като Айша стъпвам на пръсти..... tooth

Желая ви прекрасен ден   Flowers Bouquet Kissing Heart Flowers Bouquet

# 588
  • София
Аз пък не съм видяла снимките. Сега ще търся паролата, че уж я запаметих, ама............

# 589
Хайде за "добрутро   food010 един изборен виц от ФБ:

На вратата се звъни. Мъжът отива, отваря, говори с някого, после се връща с объркан вид.
- Кой беше? - пита жена му.
- Социологическо проучване.
- Какво те питаха?
- Дали някога съм бил онанист.
- И ти какво им каза?
- Че не съм бил...
- Идиот! Ами ако утре дойдат на власт!?

rotfImao rotfImbo rotfImao

Тутиии, добре си се явила!  wavey
Маринка, Дидиа, Айша - подмотвайте си се на воля, сега ви е паднало.
А Джилито и то да развява хубостта из слънчева София.
Луси, непременно се обади да се видим - разтоварваащо е и облекчително. И ако имаш нужда от нещо - свиркай насреща сме.

darkroze, и за теб традиционното и сърдечно  welcome Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover
Ох, горките момичета по комисиите, Танче и Луси, ще броят и плюнчат бюлетини до забайлем  Crazy Twisted Evil Flutter
Сега пък имало и фабрично дефектни бюлетини, освен, че намериха 350 000 "за резерва"  Mr. Green #Cussing out

# 590
Привет девойки Hug

Честно казано изпитах доста завист като гледах снимките ви.Май и на същата маса сте седяли newsm78.А какви сте ми красавици всички Hug Heart EyesХаиде изчистваите  си от задължения 8 или 9 юни за една хубава предтърновска среща Simple Smile
"запознах се"виртуално с Мамси и Милена Hugскоро , живот и здраве ще стане и в действителност.

Дидимити,  Hugнадявам се че със всеки изминал ден все повече си възвръщаш силите,настроението и скоро ще се прегърнем истински Hug

Роси, на Катя желая от сърце успешна операция и бързо възстановяване и стискам силно палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed скоро да чуем добри новини Praynig

Darkrose, добре дошла в това уютно кътче и от мен Simple Smile

Успешни избори и дано излезе нещо положително от тях Praynig

# 591
Ох ето ме и мен на опашката EmbarassedСрам.Събота и неделя не мога да ставам,а може би не ми се става толкова рано Wink
Благодаря за кафенцата и аз пия чак сега моето  food010
Луси стискам палци за Катето,дано ,дано,дано newsm17 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Сигурно следобед ще гласуваме.Дано изберем свестни хора Confused
darkroze,добре дошла smile3525 newsm10
Тути wavey newsm51
Хубав ден ви желая! 
  bouquet

# 592
  • София
Кой квото да казва, ама Убавици сме сиииииииии  Joy Joy Joy Joy

# 593
 Simple SmileДобро утро-добър ден на всички!Вчера говорихме за билките!Ето един линк,където можете да си четете на воля за всякакви билки:
http://kasnaprolet9999.blog.bg/lichni-dnevnici/2009/08/25/vsichk … dno-miasto.385571
Добре дошли на новодошлите!А къде е вица?

# 594
Аха,намери ли ги?Сега ще се мъча да кача и моите,ама няма да питам,сама ще се измъча.Че от вчера тъкмо попитам,ииии...ми светне лампичката как става!

# 595
  • в сърцата на любимите ми хора
Колкото и да ми се бутате, не можете да ме изпреварите - легнах в 1 ч. и се ококорих в 3.30 и от тогава та до сега  Mr. Green Вчерашното кайвенце ми изигра лош номер. Сега ми едно такова чоглаво, май ще подложа главичка за няколко часа, че до довечера няма да издържа. Ноооо първо ще ида да видя снимките, че въпреки ранното ставане не съм пускала компа.
Добре дошла на darkroze. И аз чакам вица.
Всички сте в страхотно настроение днес  Hug и дано така да мине денят ви.
Гушки от мен  Hug Hug Hug

# 596
  • София
Гушки, Мамси. Почини, подремни-няма смисъл да се измъчваш. Признавам ти първенството  Hug Hug Hug

# 597
Успях да кача 7-8 снимки,Дано ви харесат!Ми ние сме си хубави!Как няма да ви харесат!Абе хора как издържате на толкоз малко сън!Аз ще съм парцал,обичам да спя,ама много обичам!Всяка свободна минутка ще използвам!Лягай,Мамси!Представи си нещо хубаво-море,или планина,каквото обичаш,заслушай се в звуците на природата и ще се получи!Слушай внимателно!
http://www.youtube.com/watch?v=Ftu5ZpAk8dM
или това:
http://www.youtube.com/watch?v=E4LVDD9guis

# 598
  • София

Гласувах по съвест и пак при нас, та да се насладя още на хубавите ви слова. Е, ами още ми е приховдигнато и весело (даже леко се усмихвам сама) от вчерашните закачки.  Joy

Привет девойки Hug

Честно казано изпитах доста завист като гледах снимките ви.Май и на същата маса сте седяли newsm78.А какви сте ми красавици всички Hug Heart Eyes :

Не завиждай, не завиждай, скоро ще дойде и твоето време.  Joy И ще спретнем не една, ами няколко срещички.  Hug

А пък пустата ни хубост - не зн Joyм де ще му излезе края.  hahaha Все повече се разхубавяваме за ужас на враго.  Joy

# 599
Хей, Белдос! Заповядай долу при нас да се изкажеш.
Пък никой не се смее да моя виц ... Confused
Значи, как гласуваме: по съвест, стратегически или по интереси???  
 ku-ku
 ku-ku

Общи условия

Активация на акаунт