КГБ = Клуб на Готините Баби - 134.

• 46 458
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Добър ден , момичета!  bouquet
Днес ми е едно мързеливо , та чак не ми се излиза. Blush
атрябва да ходя водица да си купя , друго нямам нужда ,
зареден ми е хладилника , шкафа ...  Grinning
Сложих едни картофи да сваря , че ми се е дояла
картофена салата.  Laughing Та днес максимално ще съм у нас.
Времето е топло , макар слънцето да се крие от време на време.  Grinning
Нищо интересно.  Peace
Хубав ден и късметлийска нова седмица!   bouquet

# 631
Много хубаво си ни събудила, Иве, голямо благодарско за мечтанието край брега!
И хубаво си ни построила за В.Търново. Там сме!
Мамси, какво е това твоето таласъмене?
Аз пък като разбрах, че скоро свесно правтелство няма да имаме, стабилност и спокойствие също - и следичко си заспах.

За ваше сведение - Джилито беше писала да пишем и интересното, и безинтересното. Та турете моята история в която искате рубрика.
Имам си на гости съвършеено непозната 26-годишна журналистка-испанка, която работи за руски сайт със седалище в Берлин. Доведе ми я дъщеря ми от интернет. Запознахме се нощес в банята  Joy hahaha Joy
Готина е!
 newsm10

# 632
Joy Joy Joy Здравче , страхотно запознанство.
Чисто нова избаняна испанка.  Joy
Извън майтапа. Вярвам , че ти е харесала , не съм се срещала все още
с лоши , гадни  испанци , без значение мъж или жена.  Peace
Е само с един се сблъскахме когато правехме колата , но
виновен за това беше майстора , забележете българин.  ooooh!

# 633
  • в сърцата на любимите ми хора
Ех, Жабче, ако беше избанян испанец по-става  Joy

# 634
  • У дома във Варна
Здравейте момичета,
Да се разпиша и аз,че нещо напоследък ме е напънало безвремието
Голямата дъщеря е в сесия, та гледам бабиното  newsm32 1crib feeding
Малката утре ще е изпращането в училище вече свърши. И втората завърши средното си образование  smile3518 Нямам вече малки деца. Дано да имам втора студентка щото се съмнявам, ама кото такова........
Ще ви кача снимки утре, че и аз ще ходя да погледам и да поснимам.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МОМИЧЕТА!
Ето го на баба убавеца ......

в пътя не може да ходи ама рита кото види

Прекрасни сте момичета на срещата в София.
Дано се видим и във Велико Търново.
Аз ще приключвам, че трябва да тръгвам  newsm51
ЦЕЛУВАМ ВИ ВСИЧКИ И ВИ  Hug Hug Hug

# 635
Ето ме.
Влизам да ви погледна и се мятам на метрото, че имам записан час на ,,онова'' място, където хем ми е гадно и ме боли, хем си плащам ( като поп  Wink Grinning -ама, че израз  newsm78

Хе, хее, Здравунче-Мравунче, фен съм ти Hug.
Интересно се живее във вашето семейство Laughing -искам и аз такива среднощни срещи. Laughing Аз най-много да се ,,сблъскам'' нощем с Котаран , ако не е захъркал преди мен.

Жабката, с твоята картофена салата и мен ,,зариби'', но идея си нямам колко картофа имам в хладилника и дали стават изобщо за ядене.

Ивенце,  да отговоря на въпроса ти относно Търново.
За мен всичко написано е вярно, живи и здрави да дойде време, там сме.
Пак питам - ако трябва пари да се пращат-свиркай.[/color

Мамси, милата ми, как ще изкараш деня днес?

Шпунци, как да няма нищо интересно, пиши за градинките ти, за цветята, за децата , за внуците, та дори ако ще се почувстваш по-добре и за старците споделяй, не задържай емоции в себе си - нали сме си дружки-червенушки Wink Laughing трябва да си споделяме и хубаво и лошо.

Иви, да знаеш какви романтични мисли ми навява тази  твоя романтична закускааа.....
Към края на месеца, ако всичко е наред, да си грабна куфарчето и да забягна за 10-тина дни по Турско. Няма да мога да устискам до след срещата, ама да видим, кое как ...

Последно -Много хубави мисли  за успешно и безпроблемно лечение на Катя.
Стискам палци.

Приятен обед и наздраве на тези, които още не са хапнали и спокоен следобед.

п.п. Ега Мега - Чудесни слънчица си имаш, да ти са живи и здрави.
Когато имаш време, сподели повече за абитуриентските ти вълнения, покажи ако решиш снимки да се порадваме и ние.

Сори, нещо се омотах с маркираното в синьо, но времето ми изтече ....

# 636
Ех, Жабче, ако беше избанян испанец по-става  Joy

Joy Аз затова се хиля , че да не обърне резбата.  Wink
Преставяш ли си нЕкой мачо излизащ от банята и
Здравчето насреща му .... испански страсти.  Mr. Green

Джили , аз вече я и погълнах , салатката от картофи , де.  Mr. Green
Турнах черен и бял пипер , подлютих се яко , но с кеф си я кльопнах.  Crazy
Остана и за вечеря , та днес ще съм на компир.  Laughing

# 637
Здравейте мили приятелки !!! Hug Hug Hug
Последните две седмици съвсем ви изгубих  края...
Четох ви оттук от там , но нещо времето ме притиска...
Тази сутрин се успах и се излежавах до късно , че вчера от тези избори много се изморихме... ,особено края беше  убийствен- броене , писане по тези щурави и отвратителни протоколи... Как не ги  опростиха малко , от година на година все по сложна , а и тази копирна двупотопна техника беше ужасна. Протокола се състои от 6 страници и 15 пъти да се преснима. Една страница излиза за 2 минути. Направете си сметка колко време сме стояли ,след като всичко бяхме изброили и опаковали...
Момичета , много ви благодаря за вниманието и  подкрепата към Катя и тя също ви благодари.
Днес синът и я закара в Токуда и са я приели , но утре ще и кажат точно кога ще я оперират. Лекарят се е държал много мило и доста е окуражил , та ми звучеше много по- спокойна, милата много е страх....това и е осмата операция...ужас....
Може и 1 ден да я държат в реанимация , та  тя ще пита точно кога да съм при нея , но предполагам , че до сряда , четвъртак най-късно сигурно ще съм там.
Аз ще ви се обадя като мине всичко, имам телефона на Джили и Айша.  За среща не искам да ви притеснявам , а и не зная   и Катя как ще е и с какво време ще разполагам. Времето ще покаже, няма да му правим план...

Все забравям да поздравя новите момичета- Енциклопедия и последното момиче , забравих й името , че все сложни , а не ми се връща сега да го търся...
Ивче Hug днес  от ФБ  разбрах , че Явор се е дипломирал . ЧЕСТИТО ! ЖЕЛАЯ МУ УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЯ !  ЗДРАВЕ , КЪСМЕТ И МНОГО УСПЕХИ В ЖИВОТА !!! newsm10
Гледам ,добре сме се подредили за Търново. Здраве и живот да е , дано и други момичета се включат , макар и в последният момент. С нетърпение чакам този вълнуващ момент....
Много ми е приятно ,като виждам че пишете. И аз като Джили ще кажа , пишете , няма значение дали е интересно или не.... То моето да не е чак толкова забавно.... , но нали съм си Мара подробна , всичко описвам...
Здравче Hug слагам те в интересната рубрика.... разсмя ме с твоето запознанство с журналистката в банята....
Жабче Hugразвеселихте ме с испанката на Здравчето. hahaha hahaha
Джили Hug много ти се радвам на позитивните  постовете.  Отивай преди Търново за Турцията , има още време.После ще е много горещо..., но ти обичаш жегата..  love001
Нели Hugпредставям си колко си щастрива с Елиа..... Как сте с обучението на  българският език ?
 Целувки от бабите кагебейки....
Ега Мега Hug голям веселушко е внучето ти..  love001Кога е бала на дъщеря ти ? Приятни приготовления и весел празник.
Извинявайте ,че не споменавам всички ,но стана голям ферман пак.... Laughing
Сега влизам в  банята,правя се на красива и изчезвам за малко из града.
Приятен следобяд !

love001  love001  love001 55 55 55 sun sun sun sun

# 638
Жабче, готино е мацето, наистина! И ме шашва с лекотата, с която си решава проблемите. Абе то няма никакъв матрял за репортажа - и си свирка, и се хили безгрижно  Joy Joy. И нещата се подреждат от само-себе-си. Това Дойчо да беше - да е оревал орталъците tantrum Rage. Такива ли са испанците? Моята е каталунка. Излапа ми днес пълнените тиквички, кефтетата и козунака - и пита за рецептите.
 cook
Довечера ще ходим в нашия Дон Домат - детската стая там - голямо откритие! Мерси, Джили!
Ще погребваме тържествено синята идея.  bishop
Джили, ха дано вече е минало и да си рахатясала.  Joy

Ега мега, ама това не са деца, а слънца! Чудни!   Nature Sunny  Nature Sun With Face  Nature Sunny coolcool
Хайде, до после! Всъщност май до утре чак, понеже довечера ме няма. Пък може и дома да събера девойките, малко слугинаж, ще има и други гости. Ама Йойо Бандитът ще ни побърка.

# 639
Привет девойки  Simple Smile

Леле какво кукленце е внучето ти егамега HugИ майка му де Simple SmileДа са живи и здрави, успехи в сесиите и матурите на дъщерите ти Praynig

Джили , защо така бе newsm78, ако разгърнеш страниците аз редовно се обаждам newsm78

Утре вечер е последния от серията пролетни празници-Шавуот-на този ден на почит са изобилието плодове и млечни произведения.Какви торти се правят, "ум да ви зайде"но тъй като мъжкото съсловие дори не се мъчи да опитва, пак минаваме метър Sad
Та по  повод утрешния празник, днес първокласниците в училище се бяха подготвили с голяма програма .Мама си взе отпуск по този случай, тати отиде на работа по късно и отидохме да гледаме.Ох бабините кукли, е естествено че от нашето по хубаво и по -по-по, нямаше,а то беше толкова гордо и развълнувано.Като свърши децата останаха в училище пък ние с дъщерята "прескочихме" до Яфо,"българският град"-така е известен,поради това е бил заселен главно от български емигранти веднага след ВСВ.Сега с последната емиграция от 90те години насам там се откриха и няколко дори закриха ,български ресторанти.Е, не може да сме в Яфо и да не хапнем там вкусна скара , а аз и една разкошна шкембе чорба.За жалост последния път когато реших да хапна шкембе чорба в Бг беше преди 3 год във Варна. То верно ,че в беше в един от моловете, на етажа с бързото хранене, (пиша го като извинение де, за тях, че още ме втриса като си спомня каква неописуема пихтия ми поднесоха Sick).После си купихме доста кайма и отделно кайма за кебабчета от един "български" месарски магазин и сега фризера е добре снабден.Сега като пиша newsm12 изведнъж заграявам, че бяхме намислили да видим в един от "българските" деликатесни магазини дали им е останало кисели зелки че ни се е прияло сърми, .Забравани такива newsm78
Егати фермана който написах  Shocked Shocked

А да, и сега кво,пак Бойко ли Crazy

Хаиде, хубав ден, хубава седмица, но не на последно място, хубави резултати и новини за Катя Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 15:35 от Caroline

# 640
Кари,приятно ви завиждам за вашия живот - низ от празници ,а какво по хубаво  от това за семейството . LaughingИ все участват и децата и има някакъв тематичен смисъл.
Ега мега,голям сладур е внука ти пу пу.Пожелавам на дъщеря ти на добър час и успех в кандидатстудентските изпити newsm10 smile3525
Здравче,разсмя ме с испанската среща,у вас е много либерално и интернационално  Laughing
Роси, а и на всички момичета които поздравиха Явор БЛАГОДАРЯ  ВИ!Ще кажа само ДАНО!
Джили отивай в Турция щом имаш тази възможност не я изпускай Heart Eyes
Тука притъмня,заваля дори град,горките ми домати дано оцелеят Wink
Дано резултатът при Катя бъде добър,пожелавам и го newsm10
Хайде хубав ден на всички
bouquet
А-а-а щях да забравя! Laughing

# 641
А щях да забравя защо Здравчето има 300 и кусур публикации,а аз плюнча молива и имам -0 публикации? newsm78

# 642
  • София

Ехе, уби ме Здравче. Испанката е пей, сърце. Евала! Момичето е младо и безгрежно, пък и нищо не го тормози. То така всичко си се подрежда от само себе си. Ех, младост, младост...

Ега Мега, бонбонче е внучето и щерката е много младичка.

Кари, браво на първокласника. Ми, той няма да отстъпва от батковците, я! То няма на кого да се метнат умниците.  Hug

Луси, силно стискам палци на Катето.  Peace А ти, ако имаш и мъничко време се обади, аз сигурно ще мога да си спретна програмата и да се видим с теб, Джили и който може, разбира се.

Жабче, да ти е сладко с картофената салатка!

Иви, грижиш се ти за нашето освежаване я с кафенце, я, с чайче. И аз пия чай в момента, че нещо като че ли ми се запушва носът.

П.П. Иви, в предните години са се отброявали всички мнения на потребителите. А може би от миналата или по-миналата година се отброяват мненията ни само в определени теми, а тази, нашата не се смята за важна тема, в клюкарника е.  hahaha Ама, то всъщност няма кой знае какво значение, де. Поне според мен.

Хубав ден, девойки!

# 643
Здравейте,здравейте на всички!Няма да ви изброявам,че сме много,"силни сме.."И т.н.Аз сега се прибирам от работа и веднага сядам да ви нагледам!Много е хубаво при вас!Джили,много си мила!Май само ти ми обърна внимание на линка за билчиците.Ама нищо,на който му дотрябва-тук съм,ще давам информация!
Прегръщам ви всички и отивам да готвя за вечеря,да простра пране,и т.н. домашни задачки.Бързам,докато не са се прибрали всички,на спокойствие.Обичам ви,мисля ви и стискам палци!

# 644
Маринка благодаря за отговора. Hug

Общи условия

Активация на акаунт