Мъжете днес

• 27 192
  • 481
  •   1
Отговори
# 135
Може и да ме линчувате, но наблюденията ми показват, че често жените заслужават мъжете, с които са и обратното. Подобни се привличат от подобни.

Какви са мъжете зависи най-вече от възпитанието, което са получили и от средата, в която живеят, защото вярвам, че битието определя съзнанието.

Както има пълни простаци, така има и много, много свестни мъже - особено млади такива  Peace Къде да ги търсите - ами, не знам. Това с търсенето на "половинка" винаги ми е било съмнително. Или си допадате като характер и настройка, или не. Почнеш ли да буташ едни отношения и "да работиш" за една връзка - пиши го загубена кауза и време

# 136
Аз пък не мога да разбера как определяте жените като калпави, щот им се падат все кофти ухажори...Това по повод репликите - каквото повикало - такова се обадило. По тази логика всички жени с изневеряващи мъже или избухливи и агресивни - са лоша стока, защото нали... ooooh!

# 137
Или си допадате като характер и настройка, или не. Почнеш ли да буташ едни отношения и "да работиш" за една връзка - пиши го загубена кауза и време

По въпроса за допадането ок, обаче ако ми се получи много лесно и от раз, губя всякакъв интерес - трябва да има предизвикателство, интрига иначе не е за мен, после може и да си блъскам главата, ама не съм за предсказуеми мъже, затова драпам там, където други отдавна биха свирили отбой.

# 138
Или си допадате като характер и настройка, или не. Почнеш ли да буташ едни отношения и "да работиш" за една връзка - пиши го загубена кауза и време

По въпроса за допадането ок, обаче ако ми се получи много лесно и от раз, губя всякакъв интерес - трябва да има предизвикателство, интрига иначе не е за мен, после може и да си блъскам главата, ама не съм за предсказуеми мъже, затова драпам там, където други отдавна биха свирили отбой.

Мда, иначе е скучно някак  Peace

# 139
Аз пък не мога да разбера как определяте жените като калпави, щот им се падат все кофти ухажори...Това по повод репликите - каквото повикало - такова се обадило. По тази логика всички жени с изневеряващи мъже или избухливи и агресивни - са лоша стока, защото нали... ooooh!

Е как да не можеш да разбереш? Една подържана жена, излъчваща самочувствие, не би дала повод на мухъл да се доближи до нея, не ли пък секс да й предлага такъв. Та той по-скоро ще оцапа гащите, ако тя го погледне случайно, отколкото да пристъпи към някакви действия.

# 140
Нищо не разбрах. Кое да ви се получи? И какво значи да се драпа някъде къде други биха били отбой?  newsm78

# 141
Вили, на всеки може да се падне кофти ухажор/ка..Обаче, ако все такива ми се "падат"значи трябва сериозно да се замисля и за себе си..И, какво означава "пада ми се", ми нали ние ги избираме - излизаш един-два пъти и виждаш, за какво става въпрос.

За избухливите и агресивни партньори, които упражняват насилие - разбира се, че да търпиш подобно нещо е отново личен избор  Peace

А, какво разбирате под "предизвикателство" по отношение на един мъж?
Не съм имала предвид някой да ми е предсказуем, но да мислим сходно, да имаме сходен темперамент  и т.н.

# 142
Мухъл може да се окаже човека доста след като сте тръгнали да го кажем. Да излязат наяве черти, които добре е прикривал. Смешни са ми жените, които вярват, че имат 100% преценка и на тях никога не може да се падне мухльо или просто неподходящ, защото нещата стават ясни след определено време. Сложи един мъж в трудност - и ще видиш много неподозирани черти. И често може да са кофти.

Нищо не разбрах. Кое да ви се получи? И какво значи да се драпа някъде къде други биха били отбой?  newsm78

Шанталче, мило - трябва да има интрига, леко да се дърпа дори, но такова завоевание после е много по-сладко, като ти падне  Laughing

# 143
  • София
Вили, не трябва ли ние, жените, да сме предизвикателство за мъжете? или вече ние станахме ловците, а мъжете плячката, която се съпротивлява?

# 144
Вили, не трябва ли ние, жените, да сме предизвикателство за мъжете? или вече ние станахме ловците, а мъжете плячката, която се съпротивлява?

Не знам. Аз обичам и на мен да ми е трудно, но и  аз се дърпам много. Ама сгащим ли се - става огън. Темперамент някак...

# 145
Че аз не искам да ме ловуват, т.е. да бъда плячката. Предпочитам, и държа дори, да бъда ловецът. На който му се играе на слаба женичка, която уловена ще се превърне в силната жена да го прави. Хитростите в отношенията между мъжете и жените ме изнервят. 

# 146
Че то всеки ловец баш с хитрост пълни чувалчето  Wink

# 147
Може и да ме линчувате, но наблюденията ми показват, че често жените заслужават мъжете, с които са и обратното. Подобни се привличат от подобни.

Какви са мъжете зависи най-вече от възпитанието, което са получили и от средата, в която живеят, защото вярвам, че битието определя съзнанието.

Както има пълни простаци, така има и много, много свестни мъже - особено млади такива  Peace Къде да ги търсите - ами, не знам. Това с търсенето на "половинка" винаги ми е било съмнително. Или си допадате като характер и настройка, или не. Почнеш ли да буташ едни отношения и "да работиш" за една връзка - пиши го загубена кауза и време

Напълно подкрепям теорията ти. Лошото е , че не винаги се разбира, усеща и вижда в самото начало...........

# 148
Не, сигурно са клонинги - този беше изключително горд, че е от Балкана (там се раждали хора) (какъв Балкан точно в Своге е друг въпрос), пък такива като мене, расли по морето, били шамандури.
Tова ми напомни бившия ми съпруг, също расъл в Балкана и много горд от това, пък аз расла в равното тракийско поле. Постоянно ми разправяше как Балканът раждал хора, а полето тикви  Joy Crazy

# 149

Жените не обичат

Георги Константинов 

Жените не обичат
страхливите мъже,
дори и да ги впримчат
в женитбено въже.
Прегръщат ги, а помнят
прегръдките на друг -
като скала спокоен,
с корав ревнив юмрук,
лъжата непрощаващ,