Мъжете днес

• 27 225
  • 481
  •   1
Отговори
# 150
Не, сигурно са клонинги - този беше изключително горд, че е от Балкана (там се раждали хора) (какъв Балкан точно в Своге е друг въпрос), пък такива като мене, расли по морето, били шамандури.
Tова ми напомни бившия ми съпруг, също расъл в Балкана и много горд от това, пък аз расла в равното тракийско поле. Постоянно ми разправяше как Балканът раждал хора, а полето тикви  Joy Crazy

Няма да е същият, но искрено се радвах за бившата му, че е успяла навреме да се оттърве от него (по принцип не ми е присъща женската солидарност)

# 151
Те явно повечето балканджии от малки градчета избиват някакви подобни комплекси  Simple Smile

# 152
Не, сигурно са клонинги - този беше изключително горд, че е от Балкана (там се раждали хора) (какъв Балкан точно в Своге е друг въпрос), пък такива като мене, расли по морето, били шамандури.
Култова беше обаче репликата, с която почна срещата (аз не го познавах, една приятелка ми го насади, а той ме беше виждал веднъж бегло и месец и нещо й врънкал на нея да осъществи контакта помежду ни)
Значи няма "Здравей, как си...", вместо това "Ама ти си била висока - когато си с мен няма да слагаш по-високи токчета!" - аз съм 1,70 - среден ръст, а пък и който си има комплекси да не си ги избива върху мен.

Цоп и аз при шамандурите  Hug

Или си допадате като характер и настройка, или не. Почнеш ли да буташ едни отношения и "да работиш" за една връзка - пиши го загубена кауза и време

И аз мисля, че от това изначално добро съчетание на характери и разбирания зависи до голяма степен развитието на връзката. Иначе поначало конфликтните въпроси са смитани по килимчето докато човек живее в еуфория, но дойде ли моментът с меленето на брашно и става мъка.

# 153
Цитат
Мухъл може да се окаже човека доста след като сте тръгнали да го кажем. Да излязат наяве черти, които добре е прикривал. Смешни са ми жените, които вярват, че имат 100% преценка и на тях никога не може да се падне мухльо или просто неподходящ, защото нещата стават ясни след определено време.

То мухльо може да се "падне" на всяка, ама как пък не ви са ясни ако не на първата, то на втората среща?
Е, ако е насилник, едва ли ще ви замлати на 2-3 среща, ама като характер и що за човек е всъщност си личи още отначало.....дори по начина, по който ти казва "Здравей!" на среща.

# 154
Цитат
Мухъл може да се окаже човека доста след като сте тръгнали да го кажем. Да излязат наяве черти, които добре е прикривал. Смешни са ми жените, които вярват, че имат 100% преценка и на тях никога не може да се падне мухльо или просто неподходящ, защото нещата стават ясни след определено време.

То мухльо може да се "падне" на всяка, ама как пък не ви са ясни ако не на първата, то на втората среща?
Е, ако е насилник, едва ли ще ви замлати на 2-3 среща, ама като характер и що за човек е всъщност си личи още отначало.....дори по начина, по който ти казва "Здравей!" на среща.

Ааа, теб, разбира се, те изключвам от всякакви класации, ето сега и втора Ванга става ясно че си   Hug
На мен ми трябва доста повече от това да ми каже здрасти, някак критериите ми са доста повече се оказва. Също както се оказва, че разведените жени /както и назад написах/ например са кофти стока, щом след години разбрали, че тоя мъж не е точния за тях.

# 155
Вили, не трябва ли ние, жените, да сме предизвикателство за мъжете? или вече ние станахме ловците, а мъжете плячката, която се съпротивлява?

Винаги си е било така, въпросът е да го накараш той да си мисли, че е ловецът.

# 156
  • Galaxy 13197853088
Винаги ме забавляват подобни
умозаключения писани от тук.

# 157
А, как се "драпа" и се преследва мъж и каква е идеята?
За краткосрочна цел с цел физическо опознаване ли става въпрос или за връзка  newsm78

# 158
Доста по-различно е от това ти да си жертвата винаги, но вероятно няма да го разбереш.

# 159
Доста по-различно е от това ти да си жертвата винаги, но вероятно няма да го разбереш.

Ееее, Вили, недей така, де  Laughing
Добутвам до го до среден интелект. Обясни ми, моля те  Praynig

# 160
Този лов е малко по-различен. Залагаш капан и чакаш жертвата да падне. Той тичка , тичка право в капана и после се тупа в гърдите, че си е паднал на...

# 161
За краткосрочна цел с цел физическо опознаване ли става въпрос или за връзка  newsm78

При мен лично става дума да желаеш мъж (за връзка), който на първо четене е кауза пердута, определян по-скоро като чешит, труден/странен характер и т.н., който често се явява "лош"  или "неподходящ" за повечето жени.
Обаче не ме привличат порядъчни мъже, тип "приятелка" , после си блъскам главата, ама това е друг въпрос.

# 162

Ееее, Вили, недей така, де  Laughing
Добутвам до го до среден интелект. Обясни ми, моля те  Praynig

Да де, то и аз към среден все бутам  Joy
Малко ми е трудно да ти обясня. Тук /и в доста теми из форума/ много се набляга на празните думи, на теорията, на някакви такива изтъркани реплики или сравнения, а мен това ме товари. Аз казвам нещата направо и често не ми се занимава да навлизам в подробности - ама защо така каза, това значи ли че...Сега е същото.
Отношенията между мъжа и жената в самото начало са една прекрасна игра, тръпка, възбуда, да опознаваш и завоюваш нещо ново. В тази игра и двамата играят някакви роли, дали тя се се дърпа малко повече, дали ще прави номерца, дали той ще се прави на непукист - въобще няма значение, стига да е спазена логическата нишка - според която и двамата се чувстват завоевателите.
На мен например тази игра винаги ми е била по-интересна и сладка – тогава, когато е била някак по-трудничка. В това число мъжът е малко по-самовлюбен, малко по-труден, малко по-дърпащ се. Харесва ми да слагам паяжина, да дърпам нишката, той да се приближава и точно преди да ме стигне – да я къса. Ето – и пример ти сложих, за да съм в тон с форума  Joy

# 163
 Hug
Благодаря за пояснението и търпението, разбира се  Simple Smile
Схванах идеята. Да, и за мен началото е интересно и тръпкаво.
Но аз съм егоцентрик и предпочитам да се въртят около мен  Mr. Green
Бих влязла в ролята на ловец само, ако искам да се позабавляме малко и кой откъде е

# 164
Точно егоцентрика не са му сладки лесните победи, той иска да се докаже чрез по-трудния успех, един вид – вижте ме, аз мога всичко, щот съм най-най, дори тая трудна кауза ми падна... Wink

Общи условия

Активация на акаунт