Мъжете днес

• 27 282
  • 481
  •   1
Отговори
# 165
Изумявате ме. Ако ме присърби да видя зор, по-скоро ще прекопая лозето.  Crazy

# 166
  • София
Мъжете не са идиоти. (Само за протокола)

# 167

А, не са, обаче тук са все класни жени  Laughing

# 168
О, моля ви се, мухльо не може да се падне на всяка! И аз съм на мнението, че себеподобни се привличат, а тези - мухльовците си проличават още на 10-тата минута. Каквото и да говорят, действията им, жестовете им, стойката им ги издава.
А дамата, която по-напред ми обясняваше за приятелството м/у обвързания мъж и необвързаната жена, хаха, едва ли точно това си търсят.

# 169
  • София
Не са идиоти, ама напоследък доста им харесва да се държат като такива. Че иди разбери какво иска и как го иска

# 170
  • София

А, не са, обаче тук са все класни жени  Laughing
То няма лошо, ама  Laughing

Гледната точка на класната жена по темата си я представям така:  мъжете, които среща могат да предложат само секс, а не, че всички мъже днес търсят само секс, защото би ли могло класната жена да я интересува какво търсят мъжете повече от това какво търси тя и дали те могат да и го предложат? И би ли си признала, че е имала повод да е наясно с желанията на наистина абсолютно всички мъже?

glafira куц късмет е това да се попада на неподходящи мъже, няма нужда да се маркира цял пол. Депресиращо е най- малкото, да не говорим, че е и далече от истината.

# 171
Мухльо май трябва да се уточни какво значи. Явно е нещо интересно, щом от едното здравей и стойката - ги разпознавате. Аз лично въобще не маркирах тези селски бекове...

# 172

Отношенията между мъжа и жената в самото начало са една прекрасна игра, тръпка, възбуда, да опознаваш и завоюваш нещо ново. В тази игра и двамата играят някакви роли, дали тя се се дърпа малко повече, дали ще прави номерца, дали той ще се прави на непукист - въобще няма значение, стига да е спазена логическата нишка - според която и двамата се чувстват завоевателите.
На мен например тази игра винаги ми е била по-интересна и сладка – тогава, когато е била някак по-трудничка. В това число мъжът е малко по-самовлюбен, малко по-труден, малко по-дърпащ се. Харесва ми да слагам паяжина, да дърпам нишката, той да се приближава и точно преди да ме стигне – да я къса. Ето – и пример ти сложих, за да съм в тон с форума  Joy

Правилата, мили, на тая игра са такива:
ти започваш пръв
Аз съм тайнствена и мълчалива.
Ти разперваш всичките си пера,
чупиш рогата на всички съперници.
Аз съм съблазнителна и неверна.
Тогава ти ставаш облак навъсен,
пушиш много, разхождаш се сам до късно,
страстта ти до бяло се накалява –
когато най-после аз се смилявам.

# 173
  • София
О, моля ви се, мухльо не може да се падне на всяка! И аз съм на мнението, че себеподобни се привличат, а тези - мухльовците си проличават още на 10-тата минута. Каквото и да говорят, действията им, жестовете им, стойката им ги издава.
А дамата, която по-напред ми обясняваше за приятелството м/у обвързания мъж и необвързаната жена, хаха, едва ли точно това си търсят.
В известен смисъл е така. И понеже допускам, че предишния пост няма да се разбере правилно да уточня по- простичко и без лигавщини- когато жената я интересува повече какво иска мъжа от нея от това какво иска тя от него около нея се завъртат мъже, които не се интересуват какво иска тя. Може да не са и себеподобни по други показатели, но общите интереси свързват хората. Тя се интересува той иска ли секс или друго и намира такъв, който също се интересува само от своите желания, такъв мъж е немъжествен, някои го наричат мухльо.  Мъжествения мъж, независимо от каква социална или интелектуална среда е, независимо дали иска да се обвързва или не, винаги може да предложи повече от едно нещо, а и обича да среща жени, които да му дават възможност да покаже какви качества има. Само на мухльото му е приятно да е безполезен и от него да не искат и изискват нищо.

# 174
До размера стигнахте ли вече?

# 175

Отношенията между мъжа и жената в самото начало са една прекрасна игра, тръпка, възбуда, да опознаваш и завоюваш нещо ново. В тази игра и двамата играят някакви роли, дали тя се се дърпа малко повече, дали ще прави номерца, дали той ще се прави на непукист - въобще няма значение, стига да е спазена логическата нишка - според която и двамата се чувстват завоевателите.
На мен например тази игра винаги ми е била по-интересна и сладка – тогава, когато е била някак по-трудничка. В това число мъжът е малко по-самовлюбен, малко по-труден, малко по-дърпащ се. Харесва ми да слагам паяжина, да дърпам нишката, той да се приближава и точно преди да ме стигне – да я къса. Ето – и пример ти сложих, за да съм в тон с форума  Joy

Правилата, мили, на тая игра са такива:
ти започваш пръв
Аз съм тайнствена и мълчалива.
Ти разперваш всичките си пера,
чупиш рогата на всички съперници.
Аз съм съблазнителна и неверна.
Тогава ти ставаш облак навъсен,
пушиш много, разхождаш се сам до късно,
страстта ти до бяло се накалява –
когато най-после аз се смилявам.

Аа, това по твоето време може и да е важало, но днес на мен ми звучи комично дори, стига романи  Laughing Нека всеки си сваля както иска, едни искат да бъдат намерени, други обичат да търсят, едни не влагат усилия и чакат друг да е дейния, трети обичат да завояват, въобще... Whistling

Еее, не съм съгласна, че немъжествения мъж е мухльо  Stop

# 176
  • София

Еее, не съм съгласна, че немъжествения мъж е мухльо  Stop
Не знам какво си представяш под мъжественост, но мъжествеността като личностна черта, не като физическа е обратното на мухльовщината.

# 177
Не знам и аз според теб какво е мъжественост, но определено, за да нарека някого мухльо - не търся противоположните /неположителни/ качества на един мъж, който примерно определям като мъжествен или мъжкар.
Мъжествено ли е да си  решителен например,  човек на риска,? Защото ако един мъж не е решителен - то той би могъл да бъде просто много внимателен и да взима решенията след доста анализи, но това не го прави мухльо, нищо - че вероятно изглежда нерешителен.

# 178
  • София
Не знам и аз според теб какво е мъжественост, но определено, за да нарека някого мухльо - не търся противоположните /неположителни/ качества на един мъж, който примерно определям като мъжествен или мъжкар.
Мъжествено ли е да си  решителен например,  човек на риска,? Защото ако един мъж не е решителен - то той би могъл да бъде просто много внимателен и да взима решенията след доста анализи, но това не го прави мухльо, нищо - че вероятно изглежда нерешителен.
Мъжествено е да искаш да си герой, победител, а мухльото не иска да е победител. Но нека не бъркаме благородния и умния мъж с мухльо, защото мъжествеността не изисква да се буташ да се състезаваш винаги и на всяка цена. За мъжествения мъж жената, дали за една нощ или за брак, е завоевание, освен всичко останало. Но това не означава, че ще се бута да завоюва всяка жена, която е чела съвети от Космо и се прави на недостъпна. Например.

# 179
Нещата са доста по-сложни от чисто лабораторните определения, аз затова попитах какво е мухльо и какво съответво мъжество. Победата дори зависи дали е чиста егоистична амбиция или естествен стремеж към успех, въобще много може да се бистри, но май темата беше друга

Общи условия

Активация на акаунт