Мъжете днес

• 27 330
  • 481
  •   1
Отговори
# 180

Шанталче, мило - трябва да има интрига, леко да се дърпа дори, но такова завоевание после е много по-сладко, като ти падне  Laughing
Вили...приятелко, на мене мъж да ми е дърпа,  м?  Joy
Това е повече от нереално, имай здрав разум, моля те   Wink

# 181
  • София
Нещата са доста по-сложни от чисто лабораторните определения, аз затова попитах какво е мухльо и какво съответво мъжество. Победата дори зависи дали е чиста егоистична амбиция или естествен стремеж към успех, въобще много може да се бистри, но май темата беше друга
Разбира се, че са по- сложни, човека, в частност мъжа е сложна машина. Затова казвам, че мъжете не са идиоти, за да избистрим тук простите хватки да бъдат хванати и недай Боже превъзпитани. И като сметнем, че човека е сложен, отношенията между двама души са поне двойно по- сложни от човека сам по себе си.
А лабораторните определения са много прости, затова е по- лесно да се борави с тях. Всичко останало е само сбор от предимно неизвестни фактори. Дали един мъж не е предложил на авторката сериозна връзка, защото не я харесва, защото има проблем с обвързването, защото се страхува, че остарява и иска да преживее нов пубертет, дали защото няма достатъчно пари, дали защото е влюбен в друга- кой би могъл да знае?

# 182

Шанталче, мило - трябва да има интрига, леко да се дърпа дори, но такова завоевание после е много по-сладко, като ти падне  Laughing
Вили...приятелко, на мене мъж да ми е дърпа,  м?  Joy
Това е повече от нереално, имай здрав разум, моля те   Wink

Ааааа, чакай бе, мило - това не се отнася за теб, разбира се, но все пак из форума има доста различни, нали  Joy

Бояна - последните ти изречения са много точни, темата като цяло е малко абсурдна в стил - не намирам каквото търся и затова другите са виновни  Wink А пък то, за всяко нещо - се иска времеее

# 183
Даже е е по-дълбока - не знам какво искам.

# 184
......................когато жената я интересува повече какво иска мъжа от нея от това какво иска тя от него,  около нея се завъртат мъже, които не се интересуват какво иска тя.
Тя се интересува той иска ли секс или друго и намира такъв, който също се интересува само от своите желания, такъв мъж е немъжествен, някои го наричат мухльо.
 Мъжествения мъж, независимо от каква социална или интелектуална среда е, независимо дали иска да се обвързва или не, винаги може да предложи повече от едно нещо, а и обича да среща жени, които да му дават възможност да покаже какви качества има. Само на мухльото му е приятно да е безполезен и от него да не искат и изискват нищо.
..........и да се прави на недостъпен, щото, нали , жените да свършат неговата работа , ако може...    Laughing

Перфектно написано!    newsm10
Винаги ми е било по-приятно да се чувствам харесвана, търсена, ухажвана, преследвана, отколкото аз да си падам по някого, а той да ми се прави на интересен и недостъпен.Такива "важни" директно са изпращани в десета глуха.......     Laughing    да се правят на мачовци пред някоя друга.
И никога не съм се чувствала жертва на преследване, а по-скоро награда за преследвача.    Grinning
Все пак доста се е потрудил човека, за да ме спечели, редно е да се наслади на наградата си.  

# 185

какви мъже Mr. Green

# 186
..... не намирам каквото търся и затова другите са виновни  Wink А пък то, за всяко нещо - се иска времеее

Допълвам само. Време И опит....защото докато търси все ще се наложи да целуне няколко жаби, да прегърне коня (вместо принца) или пък да изслуша една лекция за БВП на Турция, или за гордите балканджии и тиквите по полетата  Joy. Та така....ако ще отчитаме всички неизвестни, да допълним и фактора, че мноооого често и противния Simple Smile пол нито знае какво иска, нито пък как да го постигне.
Ако пък и вали навън, може да няма настроение. Ако пък пече - сигурно ще го мързи......

# 187
Винаги ми е било по-приятно да се чувствам харесвана, търсена, ухажвана, преследвана, отколкото аз да си падам по някого, а той да ми се прави на интересен и недостъпен.Такива "важни" директно са изпращани в десета глуха.......     Laughing    да се правят на мачовци пред някоя друга.
И никога не съм се чувствала жертва на преследване, а по-скоро награда за преследвача.    Grinning
Все пак доста се е потрудил човека, за да ме спечели, редно е да се наслади на наградата си.  

Затъмни Шантал.

# 188
  • Ямбол
Утопията е пълна.

# 189
  • София
Не да се прави на недостъпен, а да се държи на положение.
Да ти точи лиги и да ти се влачи в краката като изтривалка? И кое точно да ти е интересно? Thinking

# 190
  • Варна
Ах, ама тук било много интересно.
Като лексикон направо.

# 191
ССФ страда от раздвоение на личността. Един път е вярна, мила и любяща съпруга-кулинарка, а в следващия непрекъснато отбива атаки на ухажори, но на най-добрите се полага награда. Каква? Пай с тиква? Озадачена съм!

# 192
Оо, Трещи, изобщо не съм.....    Laughing   
Ако си прочела правилно    Laughing , написах, че мен са ме отсвирвали мъже и са били пращани в десета глуха.Не съм се запъвала да се боря за мъж, който не показва интерес към мен.
Това по повод на тези, които писаха, че обичат да "ловуват" мъже....Аз не съм ловец.
Предпочитам да ме преследват.....   Grinning

А Шанти каза, че на нея мъж да й откаже   Shocked   абсурд.   Grinning

Октоподче, смяташ, че една вярна, мила и любяща съпруга се е запознала с мъжа си на 13 и друг мъж не е виждала през живота си?     Joy

# 193
Октоподче, смяташ, че една вярна, мила и любяща съпруга се е запознала с мъжа си на 13 и друг мъж не е виждала през живота си?     Joy

Е, някоя щом от 13-годишна ги награждава, това е друга тема. Аз съм от по-задръстените била винаги и съм се чудела как дългогодишен успешен брак се съчетава със задълбочени познания по флирт с консумация. В този форум това е абсолютен феномен, на някои хора 24 часа им стигат да са компетентни по всичко.

# 194
  • Варна
Окти, имам някакви спомени за сравняване на флиртуващите с предоставящи секс услуги  Whistling Това, от онези "верни, мили и любящи съпруги ", а сега се оказват чак специалистки... Ама наистина става много интересно. Хем лексикон, хем компендиум по дисоциативни разстройства.

Общи условия

Активация на акаунт