Мъжете днес

• 27 365
  • 481
  •   1
Отговори
# 195
.........съм се чудела как дългогодишен успешен брак се съчетава със задълбочени познания по флирт...............
Ами, близко е до акъла....флиртуваш с мъжа си.   Joy

# 196
Октоподче, смяташ, че една вярна, мила и любяща съпруга се е запознала с мъжа си на 13 и друг мъж не е виждала през живота си?     Joy

Е, някоя щом от 13-годишна ги награждава, това е друга тема. Аз съм от по-задръстените била винаги и съм се чудела как дългогодишен успешен брак се съчетава със задълбочени познания по флирт с консумация. В този форум това е абсолютен феномен, на някои хора 24 часа им стигат да са компетентни по всичко.

Joy Ох, така сладко се разхилих, още повече, че това били постове на нашата  Краса  Joy

# 197
.........съм се чудела как дългогодишен успешен брак се съчетава със задълбочени познания по флирт...............
Ами, близко е до акъла....флиртуваш с мъжа си.   Joy

Party
Чуден флирт ще е това и страшна тръпка след като сте заедно 20 г.
Трудно ми е да си го представя, а не съм лишена от въображение

# 198
А я си представи, че Той някой път не върже, а  Joy

# 199
Голям лаф станал тук.
Не съм казала,че всички мъже са такива.
Говоря за една миниатюрна извадка от последните ми наблюдения.
Нито пък съм казала,че съм идеална.
И да, на втората среща /ако не още на първата/ става ясно какъв е индивидът. И се изпраща там където трябва. Laughing
И аз съм на мнение,че всяка жена си заслужава мъжа до себе си.

# 200
Като си на тов амнение, защо пускаш темата? Повече от ясно е значи къде е проблема с кьопавите ти охажори.

# 201
  • Ямбол
.... кьопавите ти охажори.
Еха, "охажори", понеже викат "оха" ли е? Вилико измисли нова дума.

*Ginger, кое от двете е вярно това:
...Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
...

Или това:
...
...

# 202
За Краси си е мислила, или както я нарича гальовно Краса, нали й е любимка. Нея мъжете, като я видят охкат, хеле собствения, който е принуден и флирт да търпи.

# 203
.... кьопавите ти охажори.
Еха, "охажори", понеже викат "оха" ли е? Вилико измисли нова дума.

*Ginger, кое от двете е вярно това:
...Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
...

Или това:
...
...

Всички,с които в този период се запознавам аз са такива.
Това не прави сума от всички мъже на света.

# 204
  • Ямбол
А какво означава, "не ми бие на изключение", а по-скоро на някаква нова тенденция"?
Аз го разбрах като точно всички, щом не е изключение.

# 205
Въпреки, че по принцип правилото "който търси намира" важи във всички области, според мен когато става въпрос за полвинка усиленото търсене само разваля нещата. Прави това което ти е интересно, и младежът ще се появи когато най-малко го очакваш.  Sunglasses

# 206
10 глуха се оказва доста оборотен коловоз.
Ако излизам с жена, ще искам и секс. Простичко и ясно, като за мъже.  Wink

# 207
Ами че те обвързаните най-често единственото, което може да искат от теб е наистина секс.
Ако не се срещате по бизнес примерно.
Аз навремето съм излизала и с такива, на които секса не им е първото и единствено желание, ама те обикновено си бяха сингъли (даже от прекалено дълго време). Но обикновено улучех ли случааайно някой женен, той още във виртуала започваше с тъпите въпроси от рода: "С какво си облечена днес.". Пфууу...

Последна редакция: вт, 23 апр 2013, 08:49 от Анонимен

# 208
10 глуха се оказва доста оборотен коловоз.
Ако излизам с жена, ще искам и секс. Простичко и ясно, като за мъже.  Wink
Е, то ясно, че всички искат секс.
Ама поне да минат 20-30 минути, де....    Joy   а не :"Здрасти!Аз съм pronobis, приятно ми е!Сваляй гащичките, ако знаЙш кЪк тЪ искъъъм.....штЪ скъсам!"     Mr. Green

Факт е, че доста мъже не знаят как да си поискат, за да получат каквото искат достатъчно бързо.    Laughing

# 209
Повечето нормални мъже имат едно добро качество, а то е че са директни. Не виждам лошо да си заяви намеренията от самото начало. Поне да знаеш докъде ви се пресичат интересите.
Имам си едно мое лично тълкувание, защо много често мъжете предпочитат да започнат именно с това. Ако за жените сексът е нещо крайно интимно и трябва да се извоюва след не знам си колко срещи, придружени с най-различни философски разговори, подаръци и смешки. Хи-хи, джиджи-биджи, бла-бла-бла, ча-ча-ча.
То при мъжете най-интимната област е неговия вътрешен свят, за който няма никаква гаранция, че ще научиш нещо с подробности, дори и след като сте спали заедно. Дето се вика, те биха предпочели първом да видите дали ще се харесате сексуално, а после той като една срамежлива мимоза, да ти разкрива душата си пъпка по пъпка и лист по лист. Не обичат да говорят за чувствата си мъжете, освен ако не са лицемери, лъжци или поети.
Случвало ми се е, когато науча твърде много за един мъж и за това, какво се случва в главата му, да се почувства застрашен и да реагира по начин, който лично мен тогава ме изуми...но това е дълга история.
С моя мъж знам, че що се касае до чувствата му, много често казва точно обратното на това, което наистина мисли. Затова и доста често чувам адски абсурдни неща от устата му, но в тези случаи просто знам, че  го е срам да изпадне в някаква сантименталност. Има и проблясъци на много нежни откровения, но в повечето случаи говори разума на мъжа, който е учен, че трябва да бъде твърд.

Общи условия

Активация на акаунт