Мъжете днес

• 27 304
  • 481
  •   1
Отговори
# 240
По страшното е, че свестни момичета се прежалват да излизат с простаци и грубияни, защото младите мъже, които са на тяхното интелектуално равнище не искат да се обвързват и предпочитат да излизат да речем със сервитьорки. Имаме такива случаи в приятелските ни среди. Един отбор кочове, иначе възпитани добри момчета и няколко свестни будни жени, които се навъртат около тях. Ама ергените не се дават и жениците после се оплакват от разни унизителни срещи с  примати.

Ако и двамата знаете, че ще си останете със единия секс и здравето, хубаво. И аз като по-млада съм имала неангажиращи запознанства, обаче си спомням как един, дето си мислех, че все още сме на етап "първичен инстинкт", започна рано-рано да ми провежда интервюта като за домашна прислужница: "Ами ти какво можеш да готвииииш? Ами кога ще дойдеш да ми изчистиииш?"
Дето се вика, на момента яхнах метлата и отлетях. Аз на който съм искала да му готвя и чистя, съм го направила и без да ме подпитва като някоя дърта свекърва. Направо имах чувството, че на тоя майка му се беше скрила някъде и му диктуваше въпросите. Ууужаст. Предпочитам, ако трябва само за секс да си говоря с един мъж, отколкото да ми навлиза в територията по тоя брутален начин.

# 241
Точно това наблюдавам и аз - страхът на нормалните свестни мъже да се окажат обвързани.  Tired Това е моята драма.

# 242
Аз пък забелязвам друго нещо. Дори обвързани,дори искащи само секс привидно,явно голяма част от мъжете си стоят на сигурното докато не намерят следващото клонче,за което да се хванат. Това ми е също достатъчно противно.

# 243
Повечето обвързани дори не искат да пускат сигурното клонче.    Laughing
Сменят го, ако си изгубят акъла по някоя, или ако жена им разбере и ги изрита. 

# 244
Авторке, почвай и ти така да видиш, че не е лошо.  Laughing Така е-  в днешно време няма ценности и това не се отнася само за мъжете.  Wink Такова е цялото ново поколение, няма мъже, няма жени.

И естествено, че ще си държат сигурното клонче  - вие пък!

# 245
Ами да, какво ще му е да си имат една прислужница вкъщи, пък междувременно да си хоцат в избора на нова, която да съвместява по-добре и двете "длъжности" на курва в леглото и домакиня в кухнята или обратно ли беше?

# 246
Аз пък забелязвам друго нещо. Дори обвързани,дори искащи само секс привидно,явно голяма част от мъжете си стоят на сигурното докато не намерят следващото клонче,за което да се хванат. Това ми е също достатъчно противно.

Защо му е от едно сигурно клонче, да ходи на друго сигурно клонче. Той сигурно си има, трябва му разнообразие, тръпка, несигурност... Хич и няма да хване новото клонче и да се върже за него, вече се е вързал... та нИдей леж на тЪз кълка

# 247
Съпруга и любовница са им най-добре. Две да реват за него и акциите до тавана.  Tired

# 248
  • София
Съпруга и любовница са им най-добре. Две да реват за него и акциите до тавана.  Tired
Много жени също са така, нека не твърдим, че това е приоритет на мъжете.

# 249
Познавам много такива мъже и само 1 жена.

# 250
  • София
За жените може и да не знаеш, защото при тях не е важно и да се изфукат със завоеванието си. Не ми е представителна извадката, но жените и мъжете в този дизайн са по равно, даже с жените са малко повече.

# 251

За жените може и да не знаеш, защото при тях не е важно и да се изфукат със завоеванието си. Не ми е представителна извадката, но жените и мъжете в този дизайн са по равно, даже с жените са малко повече.
Може и да си права за съотношението, защото жените не го правят толкова нагло.

# 252
Съпруга и любовница са им най-добре. Две да реват за него и акциите до тавана.  Tired
А пък аз познавам много такива мъже и много такива жени. Wink Ново поколение, разбира се.
И още по-между другото, обикновено не е 1 жена и 1 любовница, а 1 жена и много бройки.  Wink

# 253
Честно казано не виждам нищо странно...Когато една жена не е интересна на един мъж с нищо друго, просто става поредна бройка. За съжаление вече има и много жени, които действат по същият начин.

# 254
Хваленето при жените въобще не е по-малко, що се отнася до бройките. Обаче аз правя разлика между това мъж да се хвали с гаджета и бройки и семеен мъж да си разнася изневерите.

Общи условия

Активация на акаунт