Мъжете днес

• 27 241
  • 481
  •   1
Отговори
# 90
Е на улицата още не са почнали да ме канят. Rolling Eyes Явно не съм толкоз гиздава.
Но имам и нет запознанства и реални от бар и чрез познати. Все тая.

# 91
Споко, не всички са такива, а тези които не са се познават веднага. Ако не усетиш, значи не е и бягай ако не ти е до секса.

# 92
Периодично във форума се появява някоя, която е "много класна" и по независеща от нея причина мъжете са нерези, които не я оценяват. Аз съм малко по-прагматична и смятам, че докато мъжете искат да спят с теб значи всичко ти е наред. Обратната ситуация е страшна и тогава трябва да са сълзите.

А на кого как и колко пъти ще дадеш е въпрос на ситуация и личен морал, няма нужда да се правим на светици.

# 93

Крайна съм,защото тяхното поведение е повече от ненормално за мен - крайно ми идва. Няма как да им вляза в положението...то едно положение....

Какво им е на положението? Някои мъже са си такива, все гледат да ударят нещо чуждо. За какво друго да излиза с тебе? Търси си компания за бира, че няма ли?

И как по-точно да му вляза в положението на такъв индивид дето не го кефел секса с жена му и си го търси навън ? Да му се надупя освен?  Laughing Не мога да бъда съпричастна към подобно нещо,че и в положението да му вляза.

Сексът с жена му може да е прекрасен и това да не пречи на другото. Ти като не му влизаш в положението, друга ще намери. Няма драма. Поне за него.

# 94
Мъжете днес... Ами явно ги няма, защото жените им взеха ролите - пият повече, изневеряват повече, бият се повече и т.н.  Сега стана "майки пазете си синовете" Simple Smile Тъжно, но факт!

# 95
  • Ямбол
Мъжете днес... Ами явно ги няма, защото жените им взеха ролите - пият повече, изневеряват повече, бият се повече и т.н. ....
Това ли е ролята на мъжа - да пие, да бие и да изневерява.
Хахаха.
А аз се чудех как така Джинджър ви нарича с животински имена....

# 96
Метафорично казано... Мисля, идеята се разбра Wink

# 97
Вече започвам да се чудя какво се случва с тези мъже. .................
 или мъжете са се бъгнали. Единствено и само секс им е в главите. Обвързани но не им дреме. Искат си хората разнообразие и секс и толкова. Гнус ме хваща от подобни. Най-тъжното е,че общо взето всички,които опознавам в момента са такива.Не ми бие на изключение,а по-скоро на някаква нова тенденция,която не съм познавала до сега.
Ценностите направо ги няма. Потресена съм.
Ами.....очаквано.
Отвсякъде и навсякъде се дупят голи каки.
Няма реклама без гола мадама или поне с изхвъркнал бюст от деколтето....
Реклама на трактори- мадама....
Реклама на бонбони-голи цици....
Реклама на алкохол-надупен женски задник....
Реклама на GSM-ми-силиконова кака.....
Дори скоро гледах реклама как направо си се сексят на леглото, а отстрани стои една кака на стол и ги гледа...не че разбрах какво рекламират, де....обикновено вървят без звук у дома.
От всеки билборд се хили поредната куха лейка  по бански или по хавлия.....
От всяко списание "наднича" поне една по Евино облекло....дори вестници с претенция за сериозност не правят изключение.
Детските филмчета и тийн-филмите-същата работа....дълбоки деколтета, къси поли.....
Сексът "наднича" и "залива" навсякъде и отвсякъде.А мъжете, както знаем, са лесно манипулируеми.И се поддават.....То и без това са им слаби ангелите и една секси усмивка им е достатъчна, а на този повсеместен секс-натиск как да устоят.   Laughing

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 15:55 от Анонимен

# 98
Дори скоро гледах реклама как направо си се сексят на леглото, а отстрани стои една кака на стол и ги гледа...не че разбрах какво рекламират, де....обикновено вървят без звук у дома.

Това е "секс образование" по Фокс лайф Laughing Не знам дали е сериал или някакво реалити, щото не съм го гледала Laughing

# 99
Пача по бански  Joy  hahaha
Това ми стана втората любима реплика след глигани в анцунзи  Mr. Green

# 100
Аз съм малко по-прагматична и смятам, че докато мъжете искат да спят с теб значи всичко ти е наред.
Е, то това така, ама.....все пак да вземат и да се постараят малко, а не :"Здрасти!Аз съм Иван/Драган, приятно ми е , сваляй гащите!"    Laughing
Предполагам, е, поне се надявам, че всяка в подобна ситуация, ще се почувства като авторката, т.е., като парче месо, което искат само да използват и да изхвърлят, а не като личност, която би могла да даде и да получи удоволствие.
Най-малкото, защото сме човеци, дори и единия секс предполага човешко отношение, а не като животното, да те подуши отзад и да ти го нач..а.   Laughing
Макар че, от някои постове оставам с впечатлението, че има жени, съгласни на подобно ....."отношение".   Grinning

# 101
Все по-здраво навлизаш в кулинарията – пача, парче месо, още нещо?  Joy

# 102
Мъжете днес не знам какви са и слава богу , моят е стар модел от 2006 съм запозната с особеностите му , доволна съм много , не го сменям не търся нищо по - добро , понеже имам вътрешното усещане , че ще си изпатя

# 103
Краси е вегетарианка вече, месото е обидна дума Naughty Laughing
Пача в бански...смешно да, макар че момичетата от рекламите не бих ги определила точно на пача.  Wink

# 104
"Кухи лейки в бански....." вероятно повече ще ви допадне.....     Laughing
Отивам да го сменям.....   

Общи условия

Активация на акаунт