Мъжете днес

• 27 215
  • 481
  •   1
Отговори
# 285
Не е само казармата, не ти дават и един хубав бой да му хвърлиш. Как да го възпиташ!

# 286
И ще има все повече Жорковци на по 50, които орлицата-закрилница ги пита: "Спиш ли, мама?"

Peace С майка ми и две нейни възрастни дружки (около 65-70) си говорехме наскоро, че ситуацията от рекламата не би била възможна преди трийсетина години. Въпреки, че много повече семейства са живели заедно, отношенията не са били в тази нездравословна зависимост.

# 287
Laughing И това е защото няма казарма, нали...
Вече не се усещате какви ги пишете.
Не САМО заради казармата. Тя оправяше едни неща и непоправимо разваляше други.
Всички мои познати, минали през казарма, в момента са самостоятелни пичове, които се борят в живота. Не казвам, че тя е единствената причина. Но има принос.

# 288
Не е само казармата, не ти дават и един хубав бой да му хвърлиш. Как да го възпиташ!

Не ща казарма, бия го и го възпитавам. Значи можело. Не търся оправданието в държавата. Безсилието поражда такива външни фактори като водещи /за някои от вас явно/, пак да се повторя...

# 289
Демек казармен режим в домашни условия.  newsm78

# 290
  • Galaxy 13197853088
Не говорих
за възпитание,
а за учене. Не на
всички деца им се учи,
ако имаха свободен избор
биха се забавлявали целия ден
вместо да пишат домашните или да
учат. Но ние, като не им оставяме този
избор, защото знаем кое е по-добро за тях.

# 291
  • София

Не ща казарма, бия го и го възпитавам. Значи можело. Не търся оправданието в държавата. Безсилието поражда такива външни фактори като водещи /за някои от вас явно/, пак да се повторя...
Нали приемаш тезата, че не всички са като теб и не могат да се справят. И че трябва да има някакви външни фактори, дори и да не са водещи?

# 292
Руми, аз не знам дали мога да се справя, сина ми е малък все още. Но със сигурност не бих прехвърлила отговорността на другите, без да отчета личната си неспособност, ако един ден стане лайно. А тук из темата нещо витае точно това схващане - ми те, децата ни не са виновни, мъжете не са виновни - щот нямало казарма...абсурдно е.

# 293
Руми, аз не знам дали мога да се справя, сина ми е малък все още. Но със сигурност не бих прехвърлила отговорността на другите, без да отчета личната си неспособност, ако един ден стане лайно. А тук из темата нещо витае точно това схващане - ми те, децата ни не са виновни, мъжете не са виновни - щот нямало казарма...абсурдно е.
Много елементарно генерализираш. Както и да е...
Лабрадоре, нещо геометрията те е обхванала днес? Или строиш фразите с конкретна стъпка?  Wink

# 294
По-елементарно от това заключение, че казармата е причината за неволите на жените днес - здраве му кажи  Laughing

# 295
По-елементарно от това заключение, че казармата е причината за неволите на жените днес - здраве му кажи  Laughing
Ей, пак обобщи, неспасяема...  Grinning

# 296
Важното е, че ти си тук - да следваш всеки мой пост с достоен коментар. В казарма бил ли си?

# 297
  • София
Е чак толкова не, ама някак стигнахме и до нея в търсене на причини. Много ясно, че не са една и две.  Peace

# 298
  • Galaxy 13197853088
заигравка Simple Smile 

# 299
Важното е, че ти си тук - да следваш всеки мой пост с достоен коментар. В казарма бил ли си?
Не се ласкай излишно. Невъзможно е човек да следи всеки твой пост.
Не, махнаха я като бях малък.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт